Zevk sahibi hanımlar bir el atıverin şu duruma :)

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398

Hanımlar, resimdeki renkte kıyafetin üzerine ne renk başörtüsü şal uygun olur? Bana fikir veren olur mu? Deli olacağım artık, bir türlü seçemedim ve 3 gün kaldı.

pudra pembesi veya gri ipek şal hoş olur kanımca :)

Fakat belirtmem gereken bir ayrıntı var. Kıyafetim bu resimdeki değil. Aynısını bulamadığım için renk olarak aynısını buldum. Benim kıyafetim şu modelin ilk mesajda gösterdiğim renkte olanı. Etek siyah, ceket de yukarıdaki elbisenin renginden. Benimkini bulamadım.

siyah, pudra pembesi ya da gümüş renk şal güzel olur... bu arada elbise çok güzelmiş, nereden acaba?

Son düzenleme:
siyah, pudra pembesi ya da gümüş renk şal güzel olur... bu arada elbise çok güzelmiş, nereden acaba?

Evet bence de çok güzel ama kuzenimin nikahında giyeceğim için seçmedim onu, abartılı olmaması için. :) Kayra markası elbisenin.

Ben siyah diyorum. Diger renkler bence abartili olur. Cunku ceket asiri sade degl.

Bunun gibi siyah detayları varsa, siyah şal olabilir
Yoksa lila daha iyi olur

Bunun gibi siyah detayları varsa, siyah şal olabilir
Yoksa lila daha iyi olur

İkinci mesajımda attığım pudra pembesi takımın model olarak aynısı. Rengi de ilk fotoğraftakinden. Yani düğmeleri ve yakasındaki ufak taşları siyah.

İkinci mesajımda attığım pudra pembesi takımın model olarak aynısı. Rengi de ilk fotoğraftakinden. Yani düğmeleri ve yakasındaki ufak taşları siyah.

bencede siyah..ikinci fotograftada siyah bas ortusu var ve bence cok hos olmus..istersen ayakkabilarini yada cantani ceket rengine uydurabilirsin..kolay gelsin :)))

Güzel arkadaşım elbisen harika aynı markanın aynı tonlarda bir elbisesini de ben aldım ve ben üzerine siyah şal bağladım.Sende üzerine siyah şal yada eşarp bağlayabilirsin.Farklı renkler koyupta elbiseyi karıştırma derim ben.
Bu arada yanlış mı hatırlıyorum tesettürlü değildin sanki yeni mi örtündün eğer öyleyse hayırlı olsun:)

Vizon çok hoş olur bence
Elbiseni çok begendim

Ha eğer böyleyse siyah tabiki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…