Zevk sahibi hanımlar bir el atıverin şu duruma :)

O zaman kesinlikle siyah
Genel yorum o yönde. Ben de öyle düşünmeye başladım. :)
bencede siyah..ikinci fotograftada siyah bas ortusu var ve bence cok hos olmus..istersen ayakkabilarini yada cantani ceket rengine uydurabilirsin..kolay gelsin :)))
Evet ben de fotoğraftakini beğenmiştim ama annem biraz kafamı karıştırdı yas tutar gibi siyah örtme diye. Ama yeniden siyah düşünmeye başladım. :) Teşekkür ederim çok.

Evet doğru hatırlamışsın. :) Seninle konuştuğumuz dönemlerde tesettürlü değildim. Yeni sayılır örtünmem. O yüzden de şimdilik sadece şal örtebiliyorum nispeten daha kolay oluyor diye. Takımımı satın aldığım mağazadaki görevliler bile dahil olmak üzere her gören eşarp örtmelisin diyor ama hiç beceremediğim için şık bir şal düşündüm.

Vizon çok hoş olur bence
Elbiseni çok begendim

Bence o elbiseyi koyarak ben kendi takımımın itibarını kendi ellerimle sarstım. O elbiseyi gören haliyle benimkine daha farklı tepkiler veriyor. Ama renk aynı, benimki de güzel yaaa

Bence o elbiseyi koyarak ben kendi takımımın itibarını kendi ellerimle sarstım. O elbiseyi gören haliyle benimkine daha farklı tepkiler veriyor. Ama renk aynı, benimki de güzel yaaa
Ben sonradan gördüm senin elbiseni canım oda çok güzel,zaten kayranın bütün elbiseleri güzel genel olarak çok begeniyorum,birde tuniklerini
İyi günlerde mutluluklarla giy

Siyah tam bütünlük sağlar canım..
Ama diyorsan ki çok resmi olur, konsepti fazlaca ağır durur, o halde pudra deneyebilirsin..

Ama ben siyah diyorum..
Güzel günlerde giy canım, hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…