erkek arkadaşınızla zevkleriniz aynı mı farklı mı merak ettim birinden şüpheleniyorum ama zevklerimiz ayrı çok iyi saygılı ve sadık olduna inandığım bi insan ama hayran olduklrımız müzik zevklerimiz falan farklıbilmiyorumkismile . yorumlarınızı bekliyorum
Bizim Müzik Zevkimiz Biraz Farklı O Kadar.. O Nerdeyse Yerli Müzik Dinlemez.. Bende Fazla Yabancı :1closedeyes:
Diğer Konularda Şükürki Uyuşmaktayız
Aslında Sevgi Olduktan Sonra Birazda Özveriyle Bunlar Sorun Olmaktan Çıkabilir Diye Düşünüyorum
Müzik zevklerimiz uyuşur ama o daha bi rock dinler
Film zevkimiz kesinlikle uyuşur ama her klasik erkek gibi ağlamalı zırlamalı romantik dramları sevmez
Yemek zevkimiz de onun sebzeyle pek arası olmaması fakat benim çok sevmem ve onun kelle paça tarzı acayip yemekleri sevmesi ve benim sevmemem dışında uyuşur delikafadulden
Gezme tozma zevkimiz de uyuşur
Ama en büyük ortak noktamız ikimizin de sinema aşığı olması..
zevklerimiz nerdeyse tamamen aynı bu yüzden de çok mutluyum :)
müzik zevklerimiz, film zevklerimiz, hatta spor zevklerimiz bile ama farklılıklar var tabi.
mesela o türkü de sever beni pek açmaz ben de yabancı rock çok severim o da biraz sever ama çok değil
filmlerde ben fantastik daha çok severim oysa romantik hehe
sporda ben de o da futbol hastası değiliz allahtan ama ben eskiden beri formula izlerdim denk geldikçe oysa fanatik :)
yani %100 benzemesek de sevdiğimiz şeyler ortak en azından :)
bizim kadar zıt bi ikili yoktur heralde, şöyleki:
benim en sevdiğim yemek pırasa ve ıspanaktır, o hayatında yememiş hiç
korku filmlerini sevmem o çok sever
gondola binmekten korkarım sevmem, o bayılır
yağmurda yürümeyi sevmem o da yağmur yağsın da çıkıp ıslanim diye dışarı bakar
ben uykuya çok düşkün deilimdir, onu bıraksan 3 gün uyur vs vs
ortak noktalara gelicek olursak
ama müzik zevkimiz aynıdır, ikimizde arabesk&türkü bayılırız
siyasi görüşlerimiz aynıdır
ikimizde futbolu çok severiz ve ölümüne cimbomluyuz
ikimizde gezip tozmayı çok severiz
çay&kahveyi çok severiz vs vs...
farklı olduğumuz konular için bi keresinde "ben senin için gondola da binerim, korku filmi de izlerim, hatta yağmurda bile yürürüm dedim" bana dediki (gondol ve korku filmlerinden çok korktuğumu bilir) "senin yaparken korkacağın, üzüleceğin şeyleri de ben yaptırmam sana" dedi, aşkım benim bikez daha aşık oldum kendisine:asigim: