Zeynebimi kaybettim......

• Konu Sahibi Konu Sahibi ISIK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bnm gördüm şok oldum aglıyorum şuan dilim kitlitlendi neyazcam kafam durdu ben dogum haberini bekliyodum kkdan görüşemiyoduk bayagıdır off allahım kimseyi böyle acıyla sınamasın melegin cennette mis kokulun kuşum demekki oda zeynebti benim kızım gibi allahım sabırların enbüyügünü versin kuşum sana başın sagolsun manevi olarak yanındayız kuşum bnm yapabilcek bişi varsa yaz yardımcı olurum her zaman:sinifsinif:

allah dayanma gücü versin size...su an cok kötü oldum....ne denir ki???aciyi yasayan bilir...birdahaki bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin allahim ....

hepimizin başı sağolsun.
bende iki melek annesiyim.
yavrusuna dokunup ondan ayrılmak nedir bilirim.

ALLAH sabır versin canım ..bende 4 aralıkta meleğimi kaybettim, zamanla acıların hafifler inşallah.
Kaderin önüne geçilmez neden arama sakın...

Basin sagolsun canim...
Allah sabri cemil versin...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben çok üzüldüm....
allah sabırlar versin...:Saruboceq:

canım onu hep kalbinde yaşatacagına eminim.o şimdi cennette çok mutludur senin de cennete girmene vesile olacaktır.rabbim inşallah sana yine bir bebek zeynebe de kardeş nasip eder.

basiniz sagolsun allah sabir versin bende 2 ay once kaybettim oglumu yasadiklarinizi anlayabiliyorum.

çok zor rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın allahım sabır versın cennettekı meleklerımız onlar bızımsenağlama

canım benim hüznünü anlayabiliyorum artık sen de melek annesi oldun melek anneleri ömürleri boyunca hüzünlü olurlar
ama zeynebin seni gökyüzünden izliyor o senin üzülmeni istemez bir an önce bedenen ve ruhen toparlanmanı diliyorum
22 yaşındaki gencecik melek annesi.
(erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğine gel ne öyküler ne acılar paylaşıyoruz sen de aramızda ol rahatlarsın biraz)

cnm inanamıyorum yaa hala
ALLAH sabır versin
çok çok üzüldümm ALLAH büyük sabırlar DAYANACAK GÜÇ versinn
off ne yazacağımı şaşırdım şuan şoktayım
ALLAH yardımcın olsun çok çabuk toparlanırsın inş
en yakın zamanda yeni bir bebek verir ALLAH IM SANA

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :teselli:

canm allah sabır versin...çok üzücü rabbim birdaha yaşatmasın canm.

ben bişeyi anlamadım
bebek doğunca hemn küvez koydular sora sana mı getirdiler
yani küvezdeki çocuk hiç bi zaman çıkarılmaz diye biliyorum
tabi Rabbim böyle uygun görmüş o ayrı ama
Allah sabırlar versin canım ya
Rabbim sizlere uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…