Zeynebimi kaybettim......

• Konu Sahibi Konu Sahibi ISIK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 10 aralıkta yaşadım aynı acıyı..bebeğim 40+3.gününde suyu bittiği için sezeryanla doğdu..herşey o ana kadar çok güzel gidiyordu.kucağıma aldım emzirdim..parmaklarında morluklar vardı sade..biraz geç doğdu,suyu kalmamıştı ondandır heralde diyordum..ablam annem yanımızdaydı..herkes çok mutluydu..sabaha kadar emzirdim yavrumu..ertesi gün doktor öylesine muayene etsin istedik,bende doktora parmağındaki morlukları sordum..bir yukarıda muayene edelim dediler..gidiş o gidiş..oradan araştırmaya sevk edildi..araştırma has.doktorlar teyzesine ve babasına bebeğinizin kalp kapakçığı gelişmemiş..kalbinde 2de delik var demişler..her an ölebilir..ameliyatla %30 kurtulabilir..oda ancak ank.da olur demişler..ne denirki böyle bir duruma..yıkıldım..hayatımda hiç bu kadar canım yanmadı..bir ilaçla ptesiye kadar durumunu koruyabilirsek ptesi ank.ya gidebilir..o ilaçda türkiyede yokmuş..tevafukla bulduk onu ..2.gününde ilaç verildi ama bebeğimiz o gün akşamı öldü..hala inanamıyorum bazen ben tüm bunları yaşadım mı diye soruyorum..ama evet oldu..bugün 40.günümdeyim..evet çok zor..inanılmaz ağır bir yük..ama bunun karşılığını fazlasıyla alacağız inşallah..bu hayat herkes için bitecek bir gün:.bizde kalıcı değiliz..bu dünyada sabrımızla şükrümüzle dualarımızla varız..herşey olacağına varıyor..günlerce nst ye girdim ben..bebeğin ilk oluşan organıdır kalp bilirsiniz..ama kalbi ancak benim karnımda çalışabilirmiş yavrumun..çok garip şeyler oluyor bu dünyada..duygusallaşıp olayı daha zor hale getirmeyelim..bizi sevenler var..eğer sabretmeyi başarırsak hem bu dünyada hem öbür dünyada cenneti yaşayacağız inşallah ışıkcım,kader arkadaşım..hem yine çocuklarımız olacak inşallah,onların da şefaatçisi olacak inşallah..70 kişiye şefaat edebiliyormuş..hem bu dünya içinde umudumuz var çok şükür..hamileyken Allah ım biz ona olamayız o bize ışık olsun diye dua ederdim..duam kabul oldu..isminin ışık olması beni ayrıca heyecanlandırdı..bizim ışığımız var çok şükür..yalnız değilsin,umutsuz değilsin..ÇOK ŞÜKÜR..ÇOK ŞÜKÜR..

offff içim yandı allah sabır versin, ben de 35 haftalık doğum yaptım, yavru kuşumun dğduğu gün aklıma geldi,, rabbim yardımcınız olsun

CANIM sana o kadar çok teşekkür ederim ki acılar paylaşıldıkça azalır derlerdi de inanamazdım inşallah ben de 40. gün de senin kadar metanetli olabilirim allah sana da sabırlar versin bu acıyı yaşayan herkese de inanın burda yazmasam içi me sığmayacaktı budur işte yaşam i nsan insana her zaman muhtaç yüzünü görmesem de seni tanımasam da o kadar mutlu oldum ki acını acımı paylaşmana allah razı olsun gö nlünden ne geliyorsa kabul olsun şu an lohusayım ama kucağım boş olduğu için ameliyat olmuş gi biyim sadece ama biri bana ameliyatlısın dikkat et dediğinde bağırıyorum ben ameliyatlıı değilim doğum yaptım ben anneyim diyorum!!!!! ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar demişler herkes eski hayatına dönebilse de eşimle ben toparlanamıyoruz inşallah kendimize geliriz dua edin bize ben hepinize duacıyım şurda sıkılmadan girip bana yazmışsn ya sana çok teşekkür ederim içini yeniden sızlattığım için de üzgünüm allah sabır versin hepimize.....

canımm allah sabırlar versin şuan tarifi imkansız acı hıssettım kallbımde bende 2 kez bebegım karnımda öldüğü için yaşadım bu duyguyu allah yüzünü gösteripte almasın diye dua ediyorum hep senağlama şimdi tekrar hamileyim allah kucagınızı saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun insallah
inanın acınızı kalbımde hissettim rabbim yar ve yardımcınız olsun insallah

Rabbim Zeynebinin yerini, ondan daha hayırlısıyla sağlıklısıyla doldursun annesi :a015:

ne kadar inançlı ve metanetli bir kadınsın. bu kadar genç yaşına rağmen
seni tebrik ediyorum...hayran kaldım...
Yüce Mevlam senin bu sabrına ve metanetine inancına hediye olarak en yakın zamanda sağlıklı güzeller güzeli bşir evlat verir de zeynebimizle cennete kavuşacağın gün bu acı günlerinin hediyesi olur.
öpüyorum.Mevlam sabırlar versin...

canım benim başın sagolsun allahım sabırlar versin hepimiz senin yaşadıgın olaylara benzer şeyler yaşıyoruz rabbim ne yazdıgsa onu göürüyoruz bende melegimi kaybettim 6 ay oldu dayanılamıyacak gibi ama insan oglu herşeye dayanıyor istesekte istemesekte bizlerde bu şekilde sınanıyoruz sabrımızı ölçüyor rabbim nekadar dayanırız isyan etmeden diye oyüzden beterin beteri vardır en azından hamile kalabiliyoruz olaya bu yöndende bakmak lazım çok fazla üzülme yoksa melegin şefaatçı olmaz
şükredip hayatımıza meleklerimiz için sevdiklerimiz için yaşıyacagız inşallah melegin kokusu melek kardeşiyle gelir allah yardımcın olsun...

canım başın sağolsun rabbim sabır ihsan eylsinmafoldumben

evet canım zeynebim o benim !!!!!
çok teşekkür ederim her şey allahtan bacım sabrımız da ondan şükürler olsun ona....çok teşekkür ediyorum kuvvet diliyorum her gün allahtan yapacak hiçbir şeyim yok sadece dua edebiliyorum hepin ize teşekkürler allah çocuklarınızı size b ağışlasın inşallah!!!

Gözlerim dolarak okudumRabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın.Başınız sağolsun..Allah size tekrar bir evlat nasip etsin inşallahmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…