Zeynebimi kaybettim......

• Konu Sahibi Konu Sahibi ISIK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burnumun direği sızladı rabbim yenisini sağlıkla göndersinnnn

ne denır kı. Allah sıze dayanma gucu versın basınız sagolsun :sinifsinif:

Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versinn .. meleğin cennette anne ve babasını bekliyor canım,,

Allah sabır versin.Ben daha doğmamış bebeğime (21 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık) o kadar çok üzülmüşken sizin acınızın tarifi yok.Onun mis kokusunu içinize çekip de cennete uğurlamak....Allah bir daha evlat acısı yaşatmasın.

canım bebeğim çok sağlıklıydı tam küvöze konmadı arada bir oksijen veriliyordu 15-20 dkda dualarınız için teşekkür ediyorum

canımm allah sabır versin.çok üzüldüm.bende 1 ay önce bebeğimi kaybettim.çok zor seni anlıyorum.dualarım hep seninle.

ne desem boş mafoldumben.
acını yürekten paylaşıyorum. inşallah en kısa zamanda diğer meleğini kucağına alırsın.

off çok kötü oldum allah sabır versin canım..çok zor.

canım çok üzüldüm Allah sabır versin onun ömrünü doğacak yavrularına versin.

ay cnm ya allah sabır versin ne denirki sözün bittiği yer bu olsa gerek okurken hüngür hüngür ağladım inşş.yeni bebişlerin seni çok bekletmedensenağlama gelirler zeynebin kardeşlerini acını hafifletmek için bir an önce gönderir

ne desek acini dindiremeyiz gercekten cok duygulandim allah sabir versin allah bir daha basa vermesin

Rabbim sabırlar, en önemlisi de dayanma gücü versin...
Sözün bittiği yer
Yüce Allah'ın tez zamanda yeniden tattırır inşallah evlat sevgisini... Zeynebinizin yerini tutmaz ama biraz olsun teselli bulursunuz.

allah sabır versın bende 21 haftalık hamıleyım yasadıgın olay gercekten dayanılır gıbı degıl allahım kımseye yasatmasın. veren de allah alan da. dayanma gucunude verıyor elbet.
basın saolsun. meleğin cennetınde mutlu olsun arkadasım..

Allah sabırlar versin canım
okurken içim ürperdi çünkü 1,buçuk yıl önce bende hemen hemen aynı acıyı yaşadım
bebeğim erken doğum falann değil normal tarihinde sezeryanl doğdu
hiç bir sorun yoktu,gayet sağlıklıydı,bembeyaz tenli çok güzel bi bebekti
herşey güzel gidiyordu,gece kaçkere uyandı ve ben onu emzirdim
daha hastaneden çıkmamıştım,doğumun ertesi günüydü
biraz ateşinin olduğunu farkettik,halsizleşmişti
sürekli uyuyordu baygın gibi uyuyodu ateşinin yükseldiğini farkettik
annem kucağına alıp doktora götürdü
arkasından ameliyatlı halimle bende gittim içime kötü şeyler doğuyordu
bi baktım annem ağlıyor ben annemi o halde görünce anladım kötü bişeyler var
ve birden feryat etmeye başladım ve dizlerim yerden kesildi hemşireler tuttu beni
beni makineye bağladılar nefesinde biraz sorun varmış diye oyaladılar
fakat bebeğim doktorun yanına gittiğinde yarım saatlik ölüymüş......
bu acı beni mahvetti aylarca ağladım gözümün önünden gitmedi nisa bebeğim
ama rabbim bundan daha kötü bi acı yaşatmasın
inan gececek arkadaşım,acın biraz olsun hafiflicek yeterki sabret
bak ben şimdi tekrar hamileyim meleğime kardeş geliyo
mutluyum aklıma kötü günlerimi getirmemeye çalışıyorum
sende öyle yap bebeğinin sana şefaatçi olacağını ve seni cennet kapısının önünde beklediğini düşün.....

canım arkadaşım aynı acıyı yaşamışız inan yazdıklarınla biraz olsun kuvvet buldum ama dayanamıyorum hala ağlıyorum gözünaydına arıyor bilmeyenler başın sağ olsun diyip kapatıyorlar gerçekten geçicek mi ayşe? Allah razı olsun allah sana da sa bır versin bir daha aynı acıyı yaşatmasın!!!! Bebeğini sağlıkla kucağına al ve sağlıklı uzun ömrünüz olsun hepinizin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…