Zeynebimi kaybettim......

• Konu Sahibi Konu Sahibi ISIK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağolasın sen daha metanetlisin demekki ben dayanamıyorum onları gördükçe daha çok kahroluyorum he görmediğimde farklı mı oluyor aslında pekte değil hala onla yaşıyorum çok özlüyorum kızımı o kadar güzel kıyafetleri vardıki onların içinde görcektim hep onu hayalimdi annesinin aşkı meleği annesini çok sevdi diyorum yavrum ahirette bile annesini düşündü diyom rabbime şükürler olsun rüyalarımda görüyom kızımı elbiselerini giydiriyom emziriyom çok bekledim hastaneden arıyıp karıştırdık vefat eden sizin bebeğiniz değil demelerini özür dilemelerini taki mezarına gidene kadar toprağını bile düzelttim yavrumun o ilk göz ağrımdı benim annesi onu çok zorluklarla taşıdı aylarca hep düşcek korkusuyla yaşadı çünkü annesi çift rahimliydi ama mevlam düşmesini değil doğmasını nasip etti o küvözdeki kablolara bağlı hali hızlı hızlı nefes alıp vermeye çalışması yüreğimi delip geçiyo bakamıyom o nur yüzüne mevlam neylerse güzel eyler inş ahirette kavuşcaz

canm benm öncelikle başın sağolsun çok zor bi acı benimde 15 gün önce 34 haftalık kzım karnımda öldü.. onunda adı zeynep olacaktı..ama bizim acımız bu bebeğimizle ikiye katlandı çünkü geçen yılda 9 aylık oğlumuz ölmüştü allah'ım beterinden korusun sabredersek mükafatını fazlasıyla alacağız inşallah...

senağlama Allah sabır versin , çok fazla bişi söylenemiyo , kelimeler takılıyo insanın boğazına.

Arkadaşlar asla umudunuzu kaybetmeyin yaradana sığının rabbim mükafatını veriyor ocakta kaybettim kızımı hepiniz biliyorsunuz çok zor günler geçirdik ama ta ki haziranda tekrar hamile olduğumu öğrenene kadar evet şu an 4 aylık hamileyim sezeryan olmama rağmen aradan 5 ay geçti ve tekrar hamile kaldım rabbim onu bize hediyte etti ilk başta kabullenemedim bebeğimi itiraf ediyorum ilk göz ağrımın yerinde başka bi bebek gibi geliyordu ama o da benim canımdı benim kanımdı parçamdı şimdi onu çok seviyorum annesini toparlayan babasını yeniden hayata döndüren bebeğimiz için sizlerden dualar bekliyoruz bebeğimin cinsiyeti ne olursa olsun ablasının acısını hafiftletmek gibi büyük bir görevi üstlendi unutmayın bebekler annelerini kendileri seçer yavrumuz bizi seçti belki de onu zeynep gönderdi ne olur dualarınızı bekliyorum allah hepinize bu güzel anları yaşamayı nasip etsin riskli bir hamileyim ama rabbime inanıyorum hepinize bu yolda yanımda olduğunuz teşekkürler....

Rabbim sana ve meleğinin kardeşine uzun ömürler versin. SAğlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.

çok teşekkürler amin allah hepimize sevdiklerimizle kocamız ve çocuklarımızla sağlıklı güzel uzun ömürler versin allah anneliği babalığı tadamayan herkesin ebediyyen bu duyguyu tatmalarını nasip etsin sağol bengisu çok teşekkürler dualarınıza çok ihtiyacım var

konuyu az önce gördüm...

Allah bir mucizeyi geri aldı. ama yeniden bir mucize yolladı çok şanslısınız.

umarım sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağınıza alırsınız.a.s.

ışıkcım öncelikle tekrar hamile kalmana çok sevindim ilk bebeğini kayettiğin içinde üzüldüm ama kendini bırakmaman çok iyi olmuş bende hamileyim ocakta kızımı kucağıma alıcam inşallah.dua edicem hepimiz için ediyorumda zaten bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilmemiz için .allah hepimizin yardımcısı olsun .

ben simdi, gozlerim dolu dolu okudum kaybinizi kardesim

inan icim titredi..cok uzuldum, bende iki bebis kaybettim ama onlar karnimda olmuslerdi, kucagima alamadim, senin kadar agir olmadi..Rabbim sabrini versin, inan cok etkilendim simdi, icim acidi.
Insallah Rabbim, yine nasib eder....

afedersin ya, yazcam diye unuttum taziye dileklerimi soylemeye.
basiniz sagolsun canimm, Rabbim daha buyuk aci gostermesin insallah.

arkadaşlar allah bir mucize vermişti ya yeniden bi haber aldım yine bir kızımız olackmış
inanamadık genetik olarak ne eşimin ailesinde ne de bende ard arda kız çocuğu yok o kadar sevindik ki anlatamam yüce allahım bizi sınadı sınavımızı geçtik ki kız verdi evlat verdi tekrar bize
arkadaşlar doktor psikolojik destek istermisin dedi?? çünkü bazı anneler aynı bebeğin doğacağına inanırlarmış ilkini unutmaya bu ilkmiş gibi davranmaya çalışırlarmış ben çok iyiyim kızım benim en büyük desteğim oldu melek anneleri şunu unutmayalım doğacak bebeğimiz ölen bebeğin kardeşi doktordan bunu duyunca ok üzüldüm allah tüm bebeğini kaybeden anne ve babalara yardım etsin tüm bebek isteyenlerin kucaklarını doldursun amin.....

allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çektiğiniz acıların mükafatı bu bebek...

cnm benim zeynep bebek demekki kardeşini gönderiyor sana çok sevindim tekrar kız olacagına rabbim ol dedimi oluyor işte dilerim Allahtan hayırlısı ile kucagına alırsın kızını

arkadaşım meleğini kaybedişini gözyaşları içinde okudum bende Ecrin'imi cennete uğurladım meleğim bana kardeşini gönderdi şimdi 7 aylık bir oğlum var Allah yavruma ve cümlemizin evladına sağlıklı uzun ömürler versin yeniden bebiş bekliyor olmana çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini Rabbim bir daha yaşatmasın

Hepinize çok çopk teşekkürler ediyorum allah isteyen herkesin önce karnını sonra kucağını doldurur inşallah

Hikayeni okudum canim cok duygulandim.Yeniden hamile olman ve kizin olmasida muhtesem bir sey.Bende su anda hamileyim 35+6 gunluk.gecen cuma gunu oldukca uzucu bir haber aldik.Eltim hamileydi ikinci kizina birde 5 yasinda kizi var.
Eltimle ben 13 kasimda bekliyoduk bebeklerimizi ikimiznde sat gunu 6 subatti.onun kizi benimde oglum olucak.kendisi seker hastasiydi hersey yolunda giderken birden sekeri 5 kati yukseliyor ve acil sezeryan aliyorlar bebek malesef birkac saat yasiyor.Dun eve cikardilar baska bir sehirde yasiyor bana cok uzak.gidip gorme gibi bir durumum olmadi.
Eltimle konusmak istiyorum ama bir yandan da ne diyecegimi bilemiyorum.Bu konularda cok iyi deilim heel ki su durumda ona ne soyliyim nasil teselli vereyim bilemiyorum.

valla ağlayarak okudum.benimde bir bebegim var 2 buçuk aylık o kadar hassas oldum ki anne olduktan sonra anlatamam.canım tekrar hamileymişsin Allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin

Allah ck buyuk,ne guzel bir kizin olacakmis,ilk sayfayi okuyunca cok uzuldum sana cevap yazmak icin son sayfaya geldim tekrar hamile oldugunu gorunce cok sevindim,Allah kizini saglikla kucagina almayi nasip etsin,ona uzun omurler versin.

ARKADAŞLAR yeni bir haber aldım geçen hafta kızımız değil olacakmış :))) her şeyin hayırlısı allahtan çok mutluyuz yavrumuz cinsiyeti ne olursa olsun bizim yavrumuz....
allah herkese böyle güzel duygular yaşamayı nasip etsin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…