canım senin de başın sağolsun allah senin de kucağını doldursun en kısa zamanda inşallah ben onun hiçbir şeyini kaldıramadım tam tersine tüm hamilelik fotolarımı onu mezarlığın resmini her şeyi çıkarttım albüm yaptım onu her an hatırlamak o günlere bakmak onun bir hayal olmadığını görmek beni mutlu ediyo ilk göz ağrım ilk bebeğim beni anne yapan o çok mu ona bu saygı anneler gününde babasıyla çiçek yaaptırıp gittik yanına ona teşekkürler ettim beni bekle dedim hiç üzülme bu arada bi,zim 1 ömrümüz onlara 1 gün gibi kısaymış cennette o kadar özlemiycekler bizi merak etmeyin olur mu? çok mutlular onlar çok cennetteler ne demek ya cennetteler yavrularımız offf şükür rabbime ayaktayız sağlıklıyız yeniden olur inşallah her şey dünyada değil arkadaşlar orda da bi parçamızın olması çok güzel
Arkadaşlar asla umudunuzu kaybetmeyin yaradana sığının rabbim mükafatını veriyor ocakta kaybettim kızımı hepiniz biliyorsunuz çok zor günler geçirdik ama ta ki haziranda tekrar hamile olduğumu öğrenene kadar evet şu an 4 aylık hamileyim sezeryan olmama rağmen aradan 5 ay geçti ve tekrar hamile kaldım rabbim onu bize hediyte etti ilk başta kabullenemedim bebeğimi itiraf ediyorum ilk göz ağrımın yerinde başka bi bebek gibi geliyordu ama o da benim canımdı benim kanımdı parçamdı şimdi onu çok seviyorum annesini toparlayan babasını yeniden hayata döndüren bebeğimiz için sizlerden dualar bekliyoruz bebeğimin cinsiyeti ne olursa olsun ablasının acısını hafiftletmek gibi büyük bir görevi üstlendi unutmayın bebekler annelerini kendileri seçer yavrumuz bizi seçti belki de onu zeynep gönderdi ne olur dualarınızı bekliyorum allah hepinize bu güzel anları yaşamayı nasip etsin riskli bir hamileyim ama rabbime inanıyorum hepinize bu yolda yanımda olduğunuz teşekkürler....
arkadaşlar allah bir mucize vermişti ya yeniden bi haber aldım yine bir kızımız olackmış
inanamadık genetik olarak ne eşimin ailesinde ne de bende ard arda kız çocuğu yok o kadar sevindik ki anlatamam yüce allahım bizi sınadı sınavımızı geçtik ki kız verdi evlat verdi tekrar bize
arkadaşlar doktor psikolojik destek istermisin dedi?? çünkü bazı anneler aynı bebeğin doğacağına inanırlarmış ilkini unutmaya bu ilkmiş gibi davranmaya çalışırlarmış ben çok iyiyim kızım benim en büyük desteğim oldu melek anneleri şunu unutmayalım doğacak bebeğimiz ölen bebeğin kardeşi doktordan bunu duyunca ok üzüldüm allah tüm bebeğini kaybeden anne ve babalara yardım etsin tüm bebek isteyenlerin kucaklarını doldursun amin.....
arkadaşlar allah bir mucize vermişti ya yeniden bi haber aldım yine bir kızımız olackmış
inanamadık genetik olarak ne eşimin ailesinde ne de bende ard arda kız çocuğu yok o kadar sevindik ki anlatamam yüce allahım bizi sınadı sınavımızı geçtik ki kız verdi evlat verdi tekrar bize
arkadaşlar doktor psikolojik destek istermisin dedi?? çünkü bazı anneler aynı bebeğin doğacağına inanırlarmış ilkini unutmaya bu ilkmiş gibi davranmaya çalışırlarmış ben çok iyiyim kızım benim en büyük desteğim oldu melek anneleri şunu unutmayalım doğacak bebeğimiz ölen bebeğin kardeşi doktordan bunu duyunca ok üzüldüm allah tüm bebeğini kaybeden anne ve babalara yardım etsin tüm bebek isteyenlerin kucaklarını doldursun amin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?