Zeynebimi kaybettim......

• Konu Sahibi Konu Sahibi ISIK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende geçtiğimiz perşembe oğluşumu kaybettim.:çok üzgünüm: Seni çok iyi anlıyorum.Allah sabır versin canım.:Saruboceq:

canım allah sabır versin dilerim yeniden yavrun olur resimdeki zeynebin sanrım bakamadım bile çok fena oldum

Meleğin şefaatçin olsun.Bir melek annesi yapmış Rabbim seni.Rabbim sabrını versin.Başınsağolsun arkadaşım.Çok üzüldüm.

canım gozlerım doldu ya Allah sabırlar versın dunyada yasanacak en zor şey bu olsa gerek haklısın gormeseydın kucagına almasaydın koklamasaydın bu kadar zor olamazdı evlat acısının azı cogu olmaz tabı ama gormeseydın hafızanda sopn goruntusu olmazdı onu demeye calısıyorum :1no2:cok hassas bır konu kelımelerrımı dogru secmeye calısıyorum ama daha fazla dıyecek bırsey yok kelımlerın bıttıgı anlar

Rabbim en büyük sabrı versin...

gözlerim doldu doldu taştı... allah sana ve eşine sabır versin... en kısa zamanda kucağının dolması dileğiyle

rabbim dayanma gücü versin benim kızımın adıda zeynep sudeydi inş ahirette şefaatçimiz olurlar çok özledim demişsin zaten insana koyan o özlem duygusu yokmu bende meleğimi 3. günün akşamnda kaybettim solunumu durduğu için buraya ne yazılsa boş ama yapılabilcek bişi yok sabır sabır sabır

onu çok özlüyorum........

böle gördükçe özlersin tabi kızcaksın belki ama bir süreliğine bütün herşeyini kaldırmayı dene benimde kızımın videosu var elimde yoğun bakımdaki izledikçe kahroluyorum ultrason resimlerine filan bakmamaya videoyu izlememneye çalışıyom sende bi dene istersen

benim de kızım var bi yaşında, adı zeynep. okuyunca çok üzüldüm ama Rabbim süründürmemiş o gözle bak.ablamın oğlu iki yaşına kadar resmen süründü, gözlerimizin önünde eridi gitti hiçbi şey yapamadık..şefaatçiniz olsun..denecek başka bi şey yok.

allah sabır versin basınız sağolsun....çok kötü oldum okurken allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Başınız sağolsun, evlat acısı en kötüsü derler. Daha çok gençmişsiniz, inşallah ilerde mutlaka evlat sahibi olursunuz. Biliyorum hiçbiri Zeynep olmaz ama, onlar da mutlu eder sizi.

Böle bi acı nasıldır biliyorum canım..daha 62 gün oldu 40 haftalık bebeğimi Alperenimi kaybedişim..

benim oğlum da sapasağlamdı son ana kadar kalbi pıt pıt çok güzel atıyodu hiç bi sorun yoktu, sorun olmadığı sürece normal yolla doğuracaktım canım oğlumu. ki öle de oldu sancılarımın başlamasıyla hastaneye gittim artık oğlum doğacaktı emindim kucağımda bizlerle olucaktı artık ama olamadı işte..Hastaneye gittiğimde kalbinin durduğunu örendik ve bile bile ben oğlumu cansız normal yolla doğurdum..çok acı şeyler yaşadım bi anda yıkıldık tüm ailecek..ama yapıcak bişii yok elden bişii gelmiyo takdirii ilahi diyoruz..o verdi o aldı diyoruz isyan etmemeye çalışıyoruz... sende öle yap canım sakın isyan etme Allah sana bana bizlere dayanma gücü versin..Allah tekrar böle bi acı yaşatmasın bizlere..en kısa zaman da kucağımızı doldursun inş....çok zor biliyorum..ama herkez seni cennette oğlun bekliyo diyo..bunu bilmek bile çok güzel orda yavrularımıza doya doya sarılıp koklucazz inş...tekrar sabırlar diliyorum canım..kendine çok ii bak..emin ol kızının yeri orda çok iidir çok güzeldir..

Allah sabrı versin , ne denir bilmem ben de 35 haftalık doğum yaptım, yaşadıklarını yaşadım ama doktorum hemen sezeryana almıştı, karnımda bekletmemişti, ben çok şükür meleğime sağ salim kavuştum ama kaybetme korkuusnu yaşşadım, Allah yardımcın olsun canım benim.

canım benim Allah sana da dayanma gücü vers,

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER allah hepimize sabırlar versin

canım senin de başın sağolsun allah senin de kucağını doldursun en kısa zamanda inşallah ben onun hiçbir şeyini kaldıramadım tam tersine tüm hamilelik fotolarımı onu mezarlığın resmini her şeyi çıkarttım albüm yaptım onu her an hatırlamak o günlere bakmak onun bir hayal olmadığını görmek beni mutlu ediyo ilk göz ağrım ilk bebeğim beni anne yapan o çok mu ona bu saygı anneler gününde babasıyla çiçek yaaptırıp gittik yanına ona teşekkürler ettim beni bekle dedim hiç üzülme bu arada bi,zim 1 ömrümüz onlara 1 gün gibi kısaymış cennette o kadar özlemiycekler bizi merak etmeyin olur mu? çok mutlular onlar çok cennetteler ne demek ya cennetteler yavrularımız offf şükür rabbime ayaktayız sağlıklıyız yeniden olur inşallah her şey dünyada değil arkadaşlar orda da bi parçamızın olması çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…