onu çok özlüyorum........
Böle bi acı nasıldır biliyorum canım..daha 62 gün oldu 40 haftalık bebeğimi Alperenimi kaybedişim..
benim oğlum da sapasağlamdı son ana kadar kalbi pıt pıt çok güzel atıyodu hiç bi sorun yoktu, sorun olmadığı sürece normal yolla doğuracaktım canım oğlumu. ki öle de oldu sancılarımın başlamasıyla hastaneye gittim artık oğlum doğacaktı emindim kucağımda bizlerle olucaktı artık ama olamadı işte..Hastaneye gittiğimde kalbinin durduğunu örendik ve bile bile ben oğlumu cansız normal yolla doğurdum..çok acı şeyler yaşadım bi anda yıkıldık tüm ailecek..ama yapıcak bişii yok elden bişii gelmiyo takdirii ilahi diyoruz..o verdi o aldı diyoruz isyan etmemeye çalışıyoruz... sende öle yap canım sakın isyan etme Allah sana bana bizlere dayanma gücü versin..Allah tekrar böle bi acı yaşatmasın bizlere..en kısa zaman da kucağımızı doldursun inş....çok zor biliyorum..ama herkez seni cennette oğlun bekliyo diyo..bunu bilmek bile çok güzel orda yavrularımıza doya doya sarılıp koklucazz inş...tekrar sabırlar diliyorum canım..kendine çok ii bak..emin ol kızının yeri orda çok iidir çok güzeldir..
böle gördükçe özlersin tabi kızcaksın belki ama bir süreliğine bütün herşeyini kaldırmayı dene benimde kızımın videosu var elimde yoğun bakımdaki izledikçe kahroluyorum ultrason resimlerine filan bakmamaya videoyu izlememneye çalışıyom sende bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?