olmayanlarında resmini çeker koyarsın tatlım
tesekkur ederıııımmmm ıkımızde guzel gunlerde kullanalım o zamaniyi günlerde kullanın canım ütümüz çaydanlığımız ve robotumuz aynı benimkisi beyaz
amiiiiiiiiiiiiiin ıns. hepımızınmutlu huzurlu günlerde sevgi aşk ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allah size :)))))
herşey çok güzel
inş cnm tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın :)hepsı cok guzel uzun yıllar guzel gunlerde kullanırsın inş..
aaa ne guzellll ozaman beraber o takımlarla kocısleree yemekler yaparız mısler gıbı :)hepsi çok güzelll, yemek takımımız aynı bu arada :)) güle güle kullan
cok teskur ederıımmmmmmm :)kahvaltı takımın çok şirin cnm hepsini kocanla güle güle kullan mutluluklar
amiiiiiiiiiiiiiin cnm inşalaahkocişinle mutlu günlerde kullanırsın inşallah canım hepsini...
evet cnm dahıl ama ben set halınde bernordadan aldım 12 kişilik yemek takımı 12 kişilik catal bıcak setıHayırlııı olurrr inş.. Herşeyin gayet güzel Kahvaltılık takımını begendim öncelikle Nekadara hangi markanın Birdee çatal bıçak takımı dahil mi??
cnm yakaladın yakaladın sayfasından almıstım ben bıraz kucuk ama gayet guzel ben begendım ama buyuk boy dıgıl soylıyım...Hepsi çok güzel huzurla kullanın inşallah:) Bir şey sormak istiyorum yeşil kapaklı saklama kabı seti almışsınız nasıl sağlamlığı falan bende almak istiyorumda
tesekur ederımmmm o snn guzellıgınhepsi cok ama cok guzel. mutluluklar.....
tesekkur ederımmmİyi günlerde kullan canımmm
güle güle kullan canım hepsi çok güzeller
devooommmm topikin hayırlı olsun, iyi günlerde ağız tadıyla kullanın bütün eşyalarınızı...
hepsi çokkkk güzeller
daha önce sen söylemiştin bana, şimdi de ben söyliyim, çatal kaşık takımımız aynı, bernardo
güzel günlerde kullan inşallah canım. her şey çok güzel ama pembe kahvaltı takımına bayıldım gerçekten çok güzel. tek olarak bulunmaz mı acaba? aklım kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?