zeynelim çeyiz sayfası

iyi günlerde kullanın canım ütümüz çaydanlığımız ve robotumuz aynı benimkisi beyaz

mutlu huzurlu günlerde sevgi aşk ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allah size :)))))
herşey çok güzel

kahvaltı takımın çok şirin cnm hepsini kocanla güle güle kullan mutluluklar

Hayırlııı olurrr inş.. Herşeyin gayet güzel Kahvaltılık takımını begendim öncelikle Nekadara hangi markanın Birdee çatal bıçak takımı dahil mi??

Hepsi çok güzel huzurla kullanın inşallah:) Bir şey sormak istiyorum yeşil kapaklı saklama kabı seti almışsınız nasıl sağlamlığı falan bende almak istiyorumda

iyi günlerde kullanın canım ütümüz çaydanlığımız ve robotumuz aynı benimkisi beyaz
tesekkur ederıııımmmm ıkımızde guzel gunlerde kullanalım o zaman
mutlu huzurlu günlerde sevgi aşk ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allah size :)))))
herşey çok güzel
amiiiiiiiiiiiiiin ıns. hepımızın
hepsı cok guzel uzun yıllar guzel gunlerde kullanırsın inş..
inş cnm tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın :)
hepsi çok güzelll, yemek takımımız aynı bu arada :)) güle güle kullan
aaa ne guzellll ozaman beraber o takımlarla kocısleree yemekler yaparız mısler gıbı :)
kahvaltı takımın çok şirin cnm hepsini kocanla güle güle kullan mutluluklar
cok teskur ederıımmmmmmm :)
kocişinle mutlu günlerde kullanırsın inşallah canım hepsini...
amiiiiiiiiiiiiiin cnm inşalaah
Hayırlııı olurrr inş.. Herşeyin gayet güzel Kahvaltılık takımını begendim öncelikle Nekadara hangi markanın Birdee çatal bıçak takımı dahil mi??
evet cnm dahıl ama ben set halınde bernordadan aldım 12 kişilik yemek takımı 12 kişilik catal bıcak setı
6 kişilik gunluk yemek takımı
6 kişilik kahvaltı takımı
tencere setı
cezve seti
porselen caydanlık 1750 tlydi
Hepsi çok güzel huzurla kullanın inşallah:) Bir şey sormak istiyorum yeşil kapaklı saklama kabı seti almışsınız nasıl sağlamlığı falan bende almak istiyorumda
cnm yakaladın yakaladın sayfasından almıstım ben bıraz kucuk ama gayet guzel ben begendım ama buyuk boy dıgıl soylıyım...
hepsi cok ama cok guzel. mutluluklar.....
tesekur ederımmmm o snn guzellıgın
İyi günlerde kullan canımmm
tesekkur ederımmm
güle güle kullan canım hepsi çok güzeller

ayyyy begenmenıze cok sevındımm

devooommmm topikin hayırlı olsun, iyi günlerde ağız tadıyla kullanın bütün eşyalarınızı...
hepsi çokkkk güzeller
daha önce sen söylemiştin bana, şimdi de ben söyliyim, çatal kaşık takımımız aynı, bernardo

teşekkur ederıııım cnm bnııııım

çok güzelller canım ALLAH AĞIZ TADIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN darısı başıma artık

güzel günlerde kullan inşallah canım. her şey çok güzel ama pembe kahvaltı takımına bayıldım gerçekten çok güzel. tek olarak bulunmaz mı acaba? aklım kaldı :)

güzel günlerde kullan inşallah canım. her şey çok güzel ama pembe kahvaltı takımına bayıldım gerçekten çok güzel. tek olarak bulunmaz mı acaba? aklım kaldı :)

bulabilirsin tabıkı bernordada var olması grek ben alalı 1 sene oldu ama yınede bakmakta fayda vr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…