Zeynep kamil Aşılama sürecim

İnanın bilmiyorum umarım dediğiniz gibi yapıyorlar dır. Bi konuşun bakalım doktorla ne diyecek.

aşılama için hem kendinize hemde eşinize barkod nasıl alıyorsunuz randevu alarak mı ? yoksa infertilitenın girişinde numaratörden falan mı ? bende aynı süreçten geçeceğim de birde aşılama iptal oldugunda tekrar kurula mı gıdıyorsunuz aynı evraklarla rapor çıkması için ay çok soru sordum hakkını helal et insanın kafası allak bullak oluyor

helal olsun ne demek bende aynı durumdayım herseyı sorarak öğrenmeye yapmaya calısıyoruz seni anlıyorum yani.evet barkod derken numaratörden bahsediyorum infertiliden ben aldım eşim de tüp bebek kısmındaki numaratörden aldı sperm örneğini orada verecek.bu arada tüp bebek kısmı dediğim dışarıda başka bina bilgin olsun. evet aşılama iptal de olsa 2. aşılamaya da gecseniz rapor yenilenmesi yapılıyor o yüzden tekrar tüm evraklarınızı dosyanızla beraber kurula götürüyorsunuz sonra rapor cıkmasını bekliyorsunuz. bu arada ben yarın hastanede olacagım belkide denk geliyoruz farkında değiliz :)

Salıya aldım kuzum saat 14:30 gibi gelip önce infertilitiye oradan kurula evrakları vereceğiz ay Allah razı olsun dönüş yapmışsın inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize

Salıya aldım kuzum saat 14:30 gibi gelip önce infertilitiye oradan kurula evrakları vereceğiz ay Allah razı olsun dönüş yapmışsın inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize
Allah senden de razı olsun canım inşaAllah tez zamanda kavuşuruz

`