Zeynep kamil Aşılama sürecim

Merhabalar yeni geldim buraya 3 çatlatma iğnesi yapıldı sonra rahim filmi çekildi tekrar çatlatma iğnesi yapıldı malesef negatif sonuç aldım aşılama yaptırmak istiyorum bu seferde eğer olmaz ise zamana bırakmayi düşünüyorum henüz doktumla göruşemedim hangi ilaçlar veriyolar sizce tutma ihtimali var mı

Merhaba nasıl oldu sonuç tekrardan denedinmi

Biraz önce kan verdim ve negatif malesef . Doktordan önce E nabızda sonucuma baktım şimdi doktoru bekliyorum olmadı malesef ilk aşılamam dı
Belirtilerin varmiydi en son konuşmuştuk seninle hatirladinmi bu ilaç var duphaston o ilaçtan dolayı sancı yapıyormuş

Hani diyorlar aşılama normal ilişkiyle aynı evet aynı.ama eşinin spremini yikiyorlar ve rahim.agzindan.gecmeden direk bildiğim kadarıyla yumurtalıklara.ulasiyor yumurtalamayı sağlayan ilaçlar veriliyor aşılama deneyin derim eğer tüp.bebek için erken diyorsanız falan tüp bebek daha garanti tabi

Aşılama deniyoruz ama hersey güzel giderken neden tutmuyr acaba bende onu merak ediyorum açıkçası

Aşılama deniyoruz ama hersey güzel giderken neden tutmuyr acaba bende onu merak ediyorum açıkçası
Acaba aşılama yapılırken özel hastanelerde hiç yoktan yarım saatden fazla bekletiyorlar ama devlette 10 dakika bile zor bekletiyorlar ondan olabilir diye düşünüyorum şuan herhangi bir tedavi uyguluyormusun asilmadan sonra tekrar asılma mi hap.veriyorlar mis asilamadan önce pcoslularara bende biraz kararsız kaldılar iğneyle başladılar ama diyorumki sonrasında hapla ve aşılama olmadan yapılabilinirmi

yani bilemiyorum belki dediğin gibi de olabilir muayane odasında yatacak bir yer yoktu çatal da 10 dk falan sol tarafıma doğru uzandım ama malesef iki büklüm bir sekilde. salı günü 2.aşılamam için tekrar tedavi sürecine baslayacagım bende gonal f ile basladım hap kullanmadım ekstra birde folik asit aldım ama hiç umudum yok.. zaten burada da tüp bebek arastırıyorum bir cogu olumsuz konusmus birde neredeyse hep 2 3 4 ve daha fazla tüp bebek sonucunda hamile kalınmıs malesef iyice moralim bozuldu bu durumdan. sen ne durumdasın 2.aşılama mı yapılacak sana da

Yok daha test gunume var ama belirtilerim hiç yok 3 kere düşük yaptım bide hep belirtileri vardı bende kendi vücudumuza bildiğim için hamile değilim diye düşünüyorum akıntım yok adet öncesi kesilirdi bende öyle oldu bu progesteron ilaçi ile ilgili mi bilmiyorum bide ikinci aşılama değilde diyorumki normal aşılama olmadan denetirlermi hapla da yapiliyorlarmis sonrasında takip ilişki öneriyorlar mis da onu bi konusucam

`