- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Akşam yapacam eşimi bekliyorumMerhaba kan tahlili yaptırdınız mı sonucunuz nedir?
Sonucunuz bizimle de paylaşır mısınız bugun kaçıncı gününüz inşallah güzel haberlerinizi alırızAkşam yapacam eşimi bekliyorum
16.gün canımSonucunuz bizimle de paylaşır mısınız bugun kaçıncı gününüz inşallah güzel haberlerinizi alırız
Bence hamilesindir belirtin var mı16.gün canım
Valla canım arada ince bir sızı bugünde akşam test yapacağımBence hamilesindir belirtin var mı
Hadi hayırlısı bakalımValla canım arada ince bir sızı bugünde akşam test yapacağım
Vallahi canım pek yok hafif Kasıklarımda ağrı oluyor arada bu kadar bugün akşam test yapacağım bir de kan vereceğimBence hamilesindir belirtin var mı
Acile mi gidip vereceksin canım kan tahlilini lütfen sonucu buraya yaz olur mu merak ediyorum ayrıca aşılama olduktan sonra yatıp dinlendiniz mi? Kaç gün dinlendiniz ya daVallahi canım pek yok hafif Kasıklarımda ağrı oluyor arada bu kadar bugün akşam test yapacağım bir de kan vereceğim
Benim sadece çatlatma iğnesi canımAcile mi gidip vereceksin canım kan tahlilini lütfen sonucu buraya yaz olur mu merak ediyorum ayrıca aşılama olduktan sonra yatıp dinlendiniz mi? Kaç gün dinlendiniz ya da
Ha anladım olsun ya inşallah iyi haberlerinizi bekliyorumBenim sadece çatlatma iğnesi canım
Acile gideceğim
İnşallah canımHa anladım olsun ya inşallah iyi haberlerinizi bekliyorum
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amaHa anladım olsun ya inşallah iyi haberlerinizi bekliyorum
Ayy olabilir hamilesin bence kan tahlilini de yaptırdı netleşsinTest yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
İnşalalh yarın canımAyy olabilir hamilesin bence kan tahlilini de yaptırdı netleşsin
Canım sonucun belli oldu muİnşalalh yarın canım
İdrar negatif çıkıca vazgeçtim kandanCanım sonucun belli oldu mu
Negatif mi peki adetin başladı mı silik çizgiyi dün bugun mu negatif çıktıİdrar negatif çıkıca vazgeçtim kandan
Canım bugün test yaptım çıkmadı adetime de üç gün var bekliyorum yaniNegatif mi peki adetin başladı mı silik çizgiyi dün bugun mu negatif çıktı
Evet adetini bekle kuzum hamilesindir inşallahCanım bugün test yaptım çıkmadı adetime de üç gün var bekliyorum yani
İnşallah canım ya bugün doktor kontrolüne gittim acaba çatlamadı mı diye yumurtaEvet adetini bekle kuzum hamilesindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?