- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Rahim duvarımda kalınmış doktor hcg testi yapalım dedi yada adetini bekle dedi şimdi üzülme negatif çıkarsa diye şurda 3 gün var maç 4 günEvet adetini bekle kuzum hamilesindir inşallah
Canım hakkında hayırlısı olsun güzel bir sürpriz olur inşallah sana çok yakındaİnşallah canım ya bugün doktor kontrolüne gittim acaba çatlamadı mı diye yumurta
Çatlamış yumurta folükülleri varmış eğer gebelik oluşur inşallh test yaparım
Pcos olduğu için her ay pek umud olmuyor işte
Bugun kaçıncı günündüRahim duvarımda kalınmış doktor hcg testi yapalım dedi yada adetini bekle dedi şimdi üzülme negatif çıkarsa diye şurda 3 gün var maç 4 gün
17Bugun kaçıncı günündü
Olmuş biraz 3 4 gün sonra tekrarlarını testini bende çok merak ediyorum zaman nasıl geçecek
İnşaalh sürpriz olur banadaOlmuş biraz 3 4 gün sonra tekrarlarını testini bende çok merak ediyorum zaman nasıl geçecek
İnşallah canımİnşaalh sürpriz olur banada
Canım hamıle mısın
Maleesef canımCanım hamıle mısın
Tamam yumurtlama olmus ısteMaleesef canım
Bu ay ovulasyon takibi yaptım adetim bittikten 7 gün sonra test böyle çıktı
Bide bugün 15.günüm tekrar yaptım meraktan yine mi pik olmuşTamam yumurtlama olmus ıste
Pko mu var sende canım yaBide bugün 15.günüm tekrar yaptım meraktan yine mi pik olmuş
Maalesef işte o yüzden tereddütteyimPko mu var sende canım ya
Canım yapacağın en iyi sey kilo vermek seker tuketmw yag tuketme sebzeyle beslen tek dermanın bu dinlersin dinlemezsin ama boyleMaalesef işte o yüzden tereddütteyim
Kilom düşük canım 52 meyve sebze yerim severimCanım yapacağın en iyi sey kilo vermek seker tuketmw yag tuketme sebzeyle beslen tek dermanın bu dinlersin dinlemezsin ama boyle
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaPko mu var sende canım ya
Yerleşme kanaması olmıyaSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya
Bilmiyorum ki canım ya test mi yapsam birazdanYerleşme kanaması olmıya
Yapda cıkmaz diyorlar ya kan vercenBilmiyorum ki canım ya test mi yapsam birazdan
Yarın sabah bi yapim kahve leke devam ediyorYapda cıkmaz diyorlar ya kan vercen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?