• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zeynep kamil hastahanesinde 2.aşılama sürecim..

Evet canım hastanenin karşısında eczanelerden aldım hatta Zeynep eczanesinden aldım bilmiyorum ama iğne ilaç konusunda hiç eksiğim olmadı ne zaman gitsem hep var🤍
oh ıyı aman ya tamam canım çok sağolasın birde bilmiyorum kapı kapı ilaç aramayayım dıye

Merhaba, görünce yorum yapmak istedim. Sürece başladığımda amh 12 küsürlerdeydi. Kilo ve vitamin takviyelerinin kesinlikle amh ile bağlantısı var. Özle gittiğim doktor inositol takviyesi başladı bana ve bol salata tüketerek kilo vermem gerektiğini söyledi. 72 kilodan 62 ye düştüğümde çatlatma iğnem olumlu sonuçlandı. 💫🌸
Aa maşallah ne güzel gözünüz aydın🌸🤲🏻 aslında ben 64 kiloyum ama amh 14 den 10 a düştü nasıl oldu anlamadm aksine biraz kilo almıştım🤷🏻‍♀️

Bu arada rapor yazıyor mu derken iş yerine vermek için mi istiyorsun. Vallahi şu an calismadigim için bilmiyorum ama vermeyebilir çünkü 1 saat sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz gibi konuşuyorlar
Çok teşekkür ederim bilgiler için iş için istemiştim evet yıllık izin girerim sisteme o zaman çünkü ağır kaldırıyorum 😒

Aa maşallah ne güzel gözünüz aydın🌸🤲🏻 aslında ben 64 kiloyum ama amh 14 den 10 a düştü nasıl oldu anlamadm aksine biraz kilo almıştım🤷🏻‍♀️
Sağlıklı beslenin, vitamin değerlerinizi yerine getirin. D vitamini çok önemli 🌸 Bol yeşillik. Gerisi gelir Allah'ın izniyle. Sağlikli sıhhatli evlatlar nasip etsin Allahım isteyen herkese 🙏

canım smear testi ve kültür testi cemil taşçı kadın doğumda yaptırabilirsin, meme ultrasonu ben şişli galende yaptırdım (pazarlık yap) muhakkak ilk söylenen fiyata okey verme yaptıracaksan arkadaşlarım falan geldi buraya vs dersen indirim yapıyorlar yoksa yüksek söylüyorlar
Aa Cemil tascida versem oluyor mu onlar eminmisiniz sordunuz mu siz aynen mesajı geç gördüm ama tesadüf interneten galenle konuşmuştum 3500 dedim son fiyat mi dedim 3000, dedi siz ne kadara yaptırdiniz bide bayanmiydi yapan

Merhaba, görünce yorum yapmak istedim. Sürece başladığımda amh 12 küsürlerdeydi. Kilo ve vitamin takviyelerinin kesinlikle amh ile bağlantısı var. Özle gittiğim doktor inositol takviyesi başladı bana ve bol salata tüketerek kilo vermem gerektiğini söyledi. 72 kilodan 62 ye düştüğümde çatlatma iğnem olumlu sonuçlandı. 💫🌸
Hamile misiniz aşılama yaptırdiniz olumlu demişsinizde

oh ıyı aman ya tamam canım çok sağolasın birde bilmiyorum kapı kapı ilaç aramayayım dıye
Normal kadın doğuma randevu alsam olur demi Okmeydanına siz hangi doktora gitiniz bide Zeynep Kamilde

ah benım canımsınn şişlide henüz kurula evraklarımı vermedim pazartesi gelip vereceğim yanı aşktım var ama merak ettım kuzum şimdi bilmiyorum çok oraları o yüzden dedim bi sorayım Allah razı olsun düşünmen söylemen bile yeterli
Allah senden de razı olsun kolaylıkla ilerlesin sürecin inşallah 🤲🤲🤲

Sağlıklı beslenin, vitamin değerlerinizi yerine getirin. D vitamini çok önemli 🌸 Bol yeşillik. Gerisi gelir Allah'ın izniyle. Sağlikli sıhhatli evlatlar nasip etsin Allahım isteyen herkese 🙏
Aminnn Allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim🥹🤲🏻 bu ay dinlenmeye geçtim son aşılama olmadan kan tahlillerime baktıracağım ona göre dikkat edeceğim inşallah💖

Aa Cemil tascida versem oluyor mu onlar eminmisiniz sordunuz mu siz aynen mesajı geç gördüm ama tesadüf interneten galenle konuşmuştum 3500 dedim son fiyat mi dedim 3000, dedi siz ne kadara yaptırdiniz bide bayanmiydi yapan
Ben bütün tahlillerimi Cemil taşcıda yaptırdım evime orası yakın diye sorun olmuyor

Normal kadın doğuma randevu alsam olur demi Okmeydanına siz hangi doktora gitiniz bide Zeynep Kamilde
herhangi bir kadın doğum doktoru olur kuzum cemil taşçıda, Ben Tepebaşı göz hastanesinde yaptırmıştım smear mayıs ayında :D Zeynep kamilde Elif İlknur Ekici Karakaş diye bir doktor hanımdan aldım jinekoloji olan bütün doktorları seçebilirsin ,aşılama için geldiğini söylediğinde smear ve vajinal kültürün var mı diye soruyor vajinal kültür hemen çıkıyor smear biraz geç çıkıyor 1 ay cemil taşcıdada aynı işlemi yaptırabilirsin bunların çıktılarını alıyorsun herhangi bir onay vs bişey yazmadı jinekoloji bana vajinal kültür aldı smear var dedim 1 sene geçerli bu arada smear testi Pdf al dedi dosyana koy bu kadar başka hastanedekini de kabul ediyorlar bir tek genel cerrahı göğüs ultarasonu götürdüğünde altına bi not düşüp imza atıyor ben hsg echomarda çektirdim, göğüs ultrasonu galende çektirdim, eşim sperm testi galende yaptırdı zeynep kamil üroloji doktoru bi tane o onayladı birde regl zamanı sabahtan kan ve ultrason yapıldı listenin en başındaki işlem şimdi evrakları vereceğim Allahın izniyle sana yardım etsın Rabbım kim varsa herkese

Son düzenleme:
pazarlık yap nakit vermeye çalış erkek ama iyi bir radyolog benım arkadaşımda burada yaptırıyor sürekli o tavsıye ettı 2.500 olur mu de nakit vereceğim falan ? Sevtap benim ismim ben herşeyı orda yaptırdım pazarlık yapıyorum yanında başka bi laboratuvar var daha dogrusu yakınında ondan pazarlığa açıklar bana da 3000 dediler en son, önce dört dediler höst dedim :D 10 dk sürmüyor çünkü ama radyolog çok iyi bir doktor bütün detayına kadar anlattı bana utanma sağlık bu bizde bayılmıyoruz kimseye boşver yaptır çıksın sonra zeynep kamilde onaylattır

pazarlık yap nakit vermeye çalış erkek ama iyi bir radyolog benım arkadaşımda burada yaptırıyor sürekli o tavsıye ettı 2.500 olur mu de nakit vereceğim falan ? Sevtap benim ismim ben herşeyı orda yaptırdım pazarlık yapıyorum yanında başka bi laboratuvar var daha dogrusu yakınında ondan pazarlığa açıklar bana da 3000 dediler en son, önce dört dediler höst dedim :D 10 dk sürmüyor çünkü ama radyolog çok iyi bir doktor bütün detayına kadar anlattı bana utanma sağlık bu bizde bayılmıyoruz kimseye boşver yaptır çıksın sonra zeynep kamilde onaylattır
Bayan sordum ben de var Meltem diye radyolog ondan dedim bende hsg eşimin sperm testi felan var tek meme usg bide smer kültür testi lazım adetliyken de kan alırlar o zaman ben bi kere aşılama yaptırdım için yeni çoğu şey var yani

Bayan sordum ben de var Meltem diye radyolog ondan dedim bende hsg eşimin sperm testi felan var tek meme usg bide smer kültür testi lazım adetliyken de kan alırlar o zaman ben bi kere aşılama yaptırdım için yeni çoğu şey var yani
heh iyi aman süper kuzum smear testı çok gıcık 1 ayda çıkıyor iyi ilk aşılamanın tutmadığının bir raporu vs varsa sakla onu buda tutmazsa ki inşalalh tutar tutmazsa direk tüp bebek bende çikolata kisti var benım şansım düşük o yüzden gidip geliyoruz işte

heh iyi aman süper kuzum smear testı çok gıcık 1 ayda çıkıyor iyi ilk aşılamanın tutmadığının bir raporu vs varsa sakla onu buda tutmazsa ki inşalalh tutar tutmazsa direk tüp bebek bende çikolata kisti var benım şansım düşük o yüzden gidip geliyoruz işte
Bende hiç bişey yok şimdilik yinede tutmuyor 🥺

Back
X