Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben butun evraklarımı hazırladım canım sadece ben kan ve ultrsana gırmemıstım. hsg cekılmıstım kultur ve smearda vermıstım.Dıger sonuclarımı gıtım gosterdım canım sadece smear kalmıstı. Onun cıktıgı zaman msj geldı bana ertesı gune randevu aldım ben o zamanda adetlıydım 3gundu gıtım hem kan verdım hem smear sonucumu gosterdım hemde ultrsna gırdım. Ertesı gunude randevu aldım o bolume esımle gıtım dosya acmaya randevusuz kabul etmıyolar dosya acmayı bıde esınle bırlıkte gıdıceksın. Sonra bana klomen verdı adetım 5gunu baslamak uzere gunde bırtane ıctım sonra salı gunu muane gıtım yumurtalarıma baktılar.Sonra persenbe bıdaha gıtım bugun yıne gıtım bugunde catlama ıgnesı verdı aksam 21de vurulcam 15gun duzenlı ılıskı devam etcem .15gun sınra gel dedı (BU ARADA ESIMDE MUANE KAN SPRM TESTLERINI HALLETMISTI ODA HAZIRDI)

Son düzenleme:
Sağol canım cevabın için bizim diğer evraklardan doktor rahim filmini gerek göremdiği için istemedi. Çünkü daha önce zeynep kamilde iki kere histereskopi oldum onun öncesinde de rahim filmi çekinmiştim. Eşimin testleride hazır.Onlarıda dışarda yaptırmıştık. Smear kan ultrason bunlarıda hallettim. Tek beklediğim kültür sonucu o da 10 kasımda çıkacak. Adet tarihimde 14 kasım yetişmez diye korkuyorum. Ve anladığım kadarıyla da yetişmeyecek. (

Canım yetısır sen zaten adetlı gıdıceksın doktora yanı sonucun cıkınca gıtmıs olcaksın adetlı muane olmadın dımı ultrsnla

Canım yetısır sen zaten adetlı gıdıceksın doktora yanı sonucun cıkınca gıtmıs olcaksın adetlı muane olmadın dımı ultrsnla
Sen adetın ıkıncı gunu gıt kan ıcın ultrsn ıcın canım. Hemde smear sonucunu gostermek ıcın ertesı gunune kanın cıkıyor. Yanı adetın 3gunu randevu al esınle bırlıkte dosyalarınla hepsıyle gıt. Canım kan sonucumu ve dosya acmaua geldık dıyceksın

Sen adetın ıkıncı gunu gıt kan ıcın ultrsn ıcın canım. Hemde smear sonucunu gostermek ıcın ertesı gunune kanın cıkıyor. Yanı adetın 3gunu randevu al esınle bırlıkte dosyalarınla hepsıyle gıt. Canım kan sonucumu ve dosya acmaua geldık dıyceksın

Canım daha önce adetliyken gittim muayene oldum hatta aynı gün kan tahlili falanda yaptırdım. Doktor myomdan şüphelenmişti. Renkli dopplere göndermişti fakat o da temiz çıktı bir şey yok yani. Şimdi kültür sonucu çıkar çıkmaz gitsem mi yoksa adeti beklesem mi bilemedim

Adetlı tedavıye baslanıyor tatlım o yuzden sen o zaman adetın 2gunu randevu al esınle bırlıkte gıdın hem tedavıye baslarsın hemde dosyan acılır hemde smeare bakarlar canım.

Rapor 10/15 güne anca çıkıyor bazen 1 haftada sanırım yoğunluğa göre değişiyor inşallah yetişir

Kızlar tekrardan yazıyorum ama kusura bakmayın Bu nüfus kayıt örneğini ben e devletten aldım ama bi sorun olmaz değil mi?
Canim nufus mudurlugunden alman lazim islak imza falan olmasi lazim sordular ne icin lazim diye demek ki ona gore cikariyorlar sen yinede isini garantiye al derim

İnşallah canım. Sırf bu yüzden artık işten ayrılmayı düşünüyorum. Bu zamana kadar hep özel hastanelere gittm geldim. Bi ton para saçtım valla Aşılama sonrasında da bi süre dinlenmek gerekiyor galiba

Kesinlikle canim cok haklisin iste izin sorunu olmasa cok iyi olur aciliyet durumunda Allah yardimcisi olsun calisanlarin ekmek parasi icin katlaniyor insan asilamadan sonra 15 dk kadar yatiriyorlar canim sonra gundelik islerine devam edebiliyorsun tabi agir islerden kacinmak sartiyla doktor bana oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…