Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba benim polikistik overim var ve bir yildir cocugumuz olmuyor zeynep kamile gittim banada ayni evraklari toplayip gelmemi soylediler tum evraklarim hazir 12 subatta evraklari teslim edicem esimle birlikte. bana o gun direk catlatma yada klomen her ne ise ilaclarim verilirmi yoksa evrak tesliminden sonra gerimi gonderiyolar git su gun gel diye cok merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

Ilaçlara adet döneminin 3. Günü başlıyorlar onlar seni yönlendirir

Rapor kurula gidiyor canim onaylaninca ilac raporu cikarttiriyorsun 1 haftada cikiyor ilac raporu adetinin 2. yada 3. gunu cagiriyorlar o zmn ilaclarini aliyorsun hemde ultrasyonda bakiyorlar (alttan) ilaclari nasil kullanman gerektigini soyluyorlar o gun yada bi gun sonra kullaniyorsun bende orada yaptirdim 2 asilamamida hakkinda hayirlisi olsun insallah

Fullhouse90Yeni ÜyeÜye
Merhaba benim polikistik overim var ve bir yildir cocugumuz olmuyor zeynep kamile gittim banada ayni evraklari toplayip gelmemi soylediler tum evraklarim hazir 12 subatta evraklari teslim edicem esimle birlikte. bana o gun direk catlatma yada klomen her ne ise ilaclarim verilirmi yoksa evrak tesliminden sonra gerimi gonderiyolar git su gun gel diye cok merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

Cok tesekkur ederim canim cevap verdigin icin sendedemi pko vardi

Rica ederim canim doktorun dedigine gore bende bi sorun yoktu fakat esimde sperm hareketsizligi vardi nasip zamanini bekliyor demekki bebislerimiz hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Selamun aleykum kizlar. Benim.3 dusugum var. Esimde epididim cikti. Yani sperm degelerinde bir sorun yok ama sperm cikisinda iltihap var ve bu spermler sayesinde 3 dusuk yaptim. Bende hashimoto tiroidi var ama net bi sekilde dusugu tetikledigi soylenmiyor. Esimdeki sorundan dolayi zeynep kamil de asilamaya gectik. Rahim filmini ozelde yaptirdim. Adetin 3. gunu kan tahlili verdim ve rahim kontrolu yapildi omepa 3 q10 ilaci verdiler. (Esimde proxeed kullaniyo sperm degerlerinin artmasi icin. Hic yunurtlama sorunum yok ve istedigim zaman gebe kalabiliyorum. )Adetin 5. Gunu tekrar kan tahlili verdim sonuc bekliyorum. Sonuc cikinca infertilite ye randevu alip gel dediler. Sadece smear ve kultur ornegi kaldi. Bu testler icin beni interfilite mi yonlendiricek yoksa ben jinekolokiye direk randevu alip gidiyim mi?

Jinekolojiden randevu alıp smear ve kültürü ayrı günlerde yapman lazım bütün evrakların hazır olduğunda sıra alıp infertiliteden öyle gturceksin kayıt açacaklar dosya numarası vercekler kağıtlarını kurul 10gun içinde onaylayıp karar vermek ilaçlı iğneni neyse bidaki adette baslicaksin

Aleykumselam canim hayirlisi olsun insallah. Bende zeynep kamilde asilama yaptirdim 3 kere ne yazik ki nasip degilmis tutmadi tup bebege gecis yaptim bende simdi evrak toplama asamasindayim. Ben rahim filmini zeynep kamilde caktirmistim fakat smear ve kultur tahlilini baska hastanede cektirdim normal kadin dogum hastaliklarina gittim jinekoloji infertilite falan yazmiyordu randevu alip gittim onlarin zamani gectigi icin dun tekrardan smear ve kultur tahlili yaptirdim kultur 1 hafta icinde cikiyormus smear 1 ay sonra ozelde kac gunde cikar bilgim yok belki daha erken zamanda cikar. Insallah butun bunlara gerek kalmaz ve hamile kaliriz Allah in izniyle canim hayirli ramazanlar dilerim

Ne yani bi smear testi iicn 1 ay mi bekliycem yuh hic adil degil ya

iyi de ben 15 haziran da hasta olucagim zaten smear ve kultur testi 1 ayi bulucaksa en erken 15 temmuzdaki adetimde tedavi basliycak demektir haydarpasa numune de yine 1 ay da mi sonuc verir acaba?

Ne yani bi smear testi iicn 1 ay mi bekliycem yuh hic adil degil ya
Aynen 1 ay cok fazla ama iste baska care olmuyor devlet hastanelerinde bu sekilde sanirim belki hastaneden hastaneye degisir ben hasekide ve pendikte bi devlet hastanesinde yaptirdim 1 ayda cikti zeynep kamilde de ayni sanirim ama diger hastaneleri bilemicem canim

Onlar senin biay sonra olmana bakmıyo evrakları tamamla getir 10gunde kuruldan geçecek böyle diyolar oranın uygulaması böyle evrakların hepsine birden bakılıp ona göre tedavi uygulaniyo sonraki adette baslaniyo
iyi de ben 15 haziran da hasta olucagim zaten smear ve kultur testi 1 ayi bulucaksa en erken 15 temmuzdaki adetimde tedavi basliycak demektir haydarpasa numune de yine 1 ay da mi sonuc verir acaba?

Smear ve kültürü adet bitiminde yapılıo smear 10 güne çıkıp sonucu ben bu evraklara kaç ay bekledim Allah kolaylık versin başka hastaneyede gitseniz bu evraklar istenir yani

Onlar senin biay sonra olmana bakmıyo evrakları tamamla getir 10gunde kuruldan geçecek böyle diyolar oranın uygulaması böyle evrakların hepsine birden bakılıp ona göre tedavi uygulaniyo sonraki adette baslaniyo
Aynen butun evraklar toplaninca tedavi baslaniyor illa ki bi bekleyis oluyor hic birsey kolay elde edilmez birazcik yorulsakta bu boyle. Allah kolaylik versin insallah hayirli evlatlar nasip etsin emeklerimizin karsiligini aliriz insallah Allah in izniyle

Tedavi adetin 2. Gunumi 3. Gunumu baslaniyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…