- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
- Konu Sahibi superisi1986
-
2. yada 3. gunu gidilebilir ama ben 2. gunu gittim hepTedavi adetin 2. Gunumi 3. Gunumu baslaniyor?
Aleykum selam canim ben 3 kere asilama yaptirdim simdi tup bebege gecicez insallahSelam kızlar size bişey sorcam tüp bebek raporu için 2 aşılamamı yoksa 3 aşılamamı yaptırmak gerekiyo
Aleykum selam canim ben 3 kere asilama yaptirdim simdi tup bebege gecicez insallah
Ben 3. asilamayida yaptirmak istedim sansimi denemek istedim son oldugu icin belki 2 de olabilirBana iki diye biliyodum
Doktorlar degisiyor canim isimlerini bilmiyorum ama infertilite 1 e gidiyorumHangi dr a gidiyosun banu hanım mı
1 kere yada 2 kere asilama yapilinca tup bebekte rapor cikmiyor mu1 kere aşılama oldum ama sonuç olumsuz gittiğim drlar kesin tüp bebek diyo bende rapor için 2. Aşılamayı düşündüm
Bana oyle birsey demediler canim ben o yuzden 3. De yaptirdim bilgim yoktuBen sebepsiz inferlitile olduğum için bana 2 kere aşılamadan sonra dedi rapor için. Bezmialemde yaptırdım sigortamda eksik vardı 1500 ü geçti aşılama
Gercekten mi ya devlette mi bu fiyat rapor cikmadanTüp bebek 10 bini buluyo o yüzden rapor çıkarmak istiyorum
Aslinda orada yaziyordu 1 denemede su kadar 2. denemede su kadar diyeAma devlette raporsuz ne kadar onu öğrenmek istiyorum Ama zeynep kamil bakmıyo
Tabi aynen zor oluyor bende basaksehirden geliyorum oraya zor oluyor haklisinBenim zeynepkamil hastanesine gelmem 3 vesaette raporla uğraşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?