Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Seni yonlendirirler ztn iatedigin yere. Doktorlar iyiler evet birde tup bebekte iyi bir hastaneymis orasi sen ilk defa mi gideceksin

Ben ilk defa gittim randevu alıp. bezmialemde banu hanım vardı oraya tayin olmuş arkadaşımın dr ydu onun için gitmiştim. Bezmialem beni raporları görünce direk tüp bebek dedi . Bende banu hanıma gösterdim oda aşılama dene dedi ama denedim olmadım

Evet bende duydum o doktoru ama genelde doktorlarin hepsi iyi bezmialemde guzel diyorlar

Benim amh 1.4 düşük. 3 yıllık evliyim ve hiç hamile kalmadım
Insallah rabbim nasip eder isteyen herkese rabbim emeklerimizin karsiligini verir insallah mubarek ayda yuzumuz guler benimde esimde sperm hareketsizligi var bende sorun yok oyle biliyorum bizimde 3 sene oldu ama nasip iste hersey bir bahane rabbim zamani geldiginde hepimize nasip edecek sadece bizler biraz sabirsiziz insallah bu zor gunlerin mukafatini aliriz

Amin şimdi bi dr a gösterdim sonuçları oda tüp bebek yaptır yada hiçbişey yaptırma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…