Zeynep kamil hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dyd

RABBİM SEN BİZİ KORU
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
2.316
19
318
kızlar zeynep kamilde infertilite bölümüne giden varmı memnunmusunuz
bende oraya gitmeyi düşünüyorumda bilgi almak istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim......

bana zeynep kamil demede ne dersen de ben tüpbebek bölümüne gitmedim ama nisanda yumurta toplamadan 1 gün sonra ateşlendim merkezime memoriale gittim orasıda çok pahalı oldugu için kadın dogum devlet has. olan zeynep kam. den dru ardı doktorum gece karşıya geçtik zaten istanbulun yabancısıyım...............gece kadın dogum servisinde yatıp serum antibiyotik yedim. pisligini ilgisizliklerini sanki hapishaneydi.en eski zamanlardan kalan devlet hast.modeli varya kırık dökük tuvalet pis karaböcekler cirit atıyor.annemi yanıma almadılar aşagıda dışarda koltukta sogukta donmuşlar.zaten bende hiç uyumadım.sabahta çıkacagım diyorum çıkartmıyolar bi asistanlar geliyor soruyor.sonra dr teşerrüf ediyor prof agzzını açmıyor.sabah kahvaltısını kalkıp koridordan herkes kendi alacakmış 5 dakika içinde..............anlatamam yani bence acil oraya saglık bakanlıgının ve devletin yenileme boyama ve tamir için el atması lazım.ha birde yatış için muayene olmam gerekiyormuş zaten acı içinde kıvranıyorum yaptıgı o pis muayeneyi ıııııııııııııııııı o masadan o masaya...........mikrop kapmadıysam iyi valla............

o kadar kötümü ya kafam karıştı şimdi
bende birçok hasteneye gittim canım hep özellere bide devlet hastanesine gidiym diyordum
bazı topiklerde uzmanlıklarının iyi olduğunu okumuştum
of ya napsam acaba

Cnm kafan karışmasın arkadaşın yazdığı Zeynep Kâmil Hastanesinin acil servisi
Kaldı ki bugün hangi devlet hastanesinin acil servisine gitsen aynı sorunlarla karşılıyorsun :))
Tüp bebek servisinin öyle olmasına imkan yok yani içini ferah tut kafan takılmasın.
Empati kuralım acil servis ve gecede gelen 100 lerce hasta kim kiminle nasıl ilgilensin bu sorunu hastanenin değil devletin çözmesi lazım.
Tekrar ediyorum Tüp bebek servisleri o şekilde değildir . a.s.

evet tüp bebek tedavisi o şekilde değildir. ben bi kaç kez tahlil falan için gitmiştim zeynep kamile gayet güzel ilgilendiler... ayrıca hastanenin boyasından banane :)) unutmayalımki bizleri tedavi eden doktorların çoğunlugunu zeynep kamilde staş görüp asistanlıklaırnı orda yapıp dağılıyorlar... arkadaşlar burdaki yorumlarımız çok önemliiii. kişilerin beklentilerine görede değişir..... bana iyi gelen size iyi gelmez ..size iyi gelen de bana iyi gelmeyebilir. empati kuralım.....

tüp bebek bölümünde ben hiç problem görmedim.... zeynep kamilde..

sevgiler

teşekkür ederim arkadaşlar
bende uzmanlıklarına güvenip gidiyorum zaten
denemekte fayda var bi gidip muayne olayım bakalım ne dicekler
orda tedavi gören yokmu hiç kızlar

kızlar yorum bekliyorummm

ben orada iki tam tedavi ve birde dondurulmuş tedavisi gördüm.yoğunluk dışında hiçbir şikayetim olmadı.insan zaten belli bir süreden sonra o yoğunluğun ritminede alışıyor.uzmanlıklarına kesinlikle güveniyorum.

canım ben 3 yıldır ara ara tedavi gördüm yumurtlama takibi falan birde aşılama yaptırdım ama sonuç alamadım.
şimdi zeynep kamile gitcem haftaya ben direk infertilite bölümünden randevu alcam dimi
çocuk için orda oluyordur heralde bütün tedaviler öylemi

hastanenin hem infertilite polk. var hemde tüp bebek bölümü.bence neler yapacağını öğrenmek için direkt tüp bebek bölümüne git.eğer infertiteden başlaman gerekiyorsa zaten oraya geri yönlendirirler.yok değilse inf. zaman kaybetmemiş olursun.

bende şöyle düşünmüştüm önce inf.gideyim onlar derse yapacak bişey yok diye belki direk tüp bebeğe yönlendirirler haftaya gitcem inş.

mafoldumbenmafoldumben

arkadaşlar başka kimse yokmu oraya giden

pazartesi gününe randevul aldım bu hastaneye bende gideceğim infertilite bölümüne muayene olacağım ama benimde kafamda soru işeretleri var

pazartesi gününe randevul aldım bu hastaneye bende gideceğim infertilite bölümüne muayene olacağım ama benimde kafamda soru işeretleri var

hadi hayırlısı arkadaşım bende salı yada çarşamba gitcem infertilite bölümüne
kaybedecek neyimiz var sanki bi deneyelim bakalım.uzmanlıklarının iyi olduğunu duydum ben ama yinede gitmeden bilemeyiz tabiki.sen benden önce gitceksin burdan yazarmısın bana muaynenin nasıl geçtiğini falan.senin sorunun ne canım

bugün gittim muayene için doğrusu şaşkınım!

hiç muayene etmediler derdin ne bebeğim olmuyor

rahim kültürü smear testi yaptılar elime tutuşturup postaladılar haftaya sonuçları al gellÇok üzgünüm çoook

canım sen şimdiye kadar hiç tedaviye gittinmi bu ilk mi
memnun kalmadın yani öylemi
yarında ben gitcem sabah bakalım bana ne dicekler
muayne etmeden nasıl smear aldılar

daha önce özel hastanede tedavi oluyordum Zeynep Kamil'e ilk defa gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…