Zeynep kamil hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen şimdiye kadar hiç tedaviye gittinmi bu ilk mi
memnun kalmadın yani öylemi
yarında ben gitcem sabah bakalım bana ne dicekler
muayne etmeden nasıl smear aldılar

gittinmi hastaneye çok merak ettim
keşke önceden söyleseydim diğer polikliniklerde vakit harcama dirak infertilite bölümünü git diye

mrb canım evet gittim sabah önce polikliniğe gittim orda bi dr.görüştüm eski tahlillerimi falan gösterdim
gördüğüm tedavileri anlattım tamam dedi direk aşılama yapcaz dedi.smear aldı kültür aldı.adetinin 2.yada 3 günü gel kan tahlilleri yapılcakmış bundan sonra infertililte bölümüne gitceksin dedi.
biz raporda çıkarttırcaz aşılamadaki ilaçlar için heyet raporu gerekiyormuş onun içinde uğraşcaz biraz.biraz mantar varmış bende smear alırken gördü galiba onun için bi ilaç verdi öyle geçti yani adet oluca gitcem hayırlısı olsun hakkımızda

Merhabalar ben zeynep kamilde 2 defa aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek için rapor çıkartıyorum biraz uğraşılıyo ama pes etmeyin napalım bizim sınavımızda buymuş diyeceğiz. Maddi imkanları olan tabiki uğraşmaz fazla tercih ve maddiyat meselesi herhangi bi sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım

merhaba inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
nasıl bir süreç aşılama süreci yardımcı olurmusunuz biraz kaç defa çağrıyorlar tedavideyken.aşılmada da ilaç alırken rapor almışmıydınız

kültür smear ın sonuçlarını görmek istemedimi?
ben pazartesi günü sonuçlar için gidicem sonuçlar temizse rahim filmi çekilecek

adetimin 2.yada3. günü gitcemya o zaman bakcak daha öbür tahliller var eşiminki benimki onlarıda alcaz
rahim filmim var zaten onuda gösterdim

Aşılama için bazılarına rapor istemiyorlar klomen denilen ilaçlada yapılabiliyor ama genelde raporlu yapılıyor die biliyorum.İlk olarak smear kültür sonra kan tahlilleri sonra rahim filmi heyet rapor derken 3 -4 ayı buluyo bi aşılama işlemi zor ama napalım sonu hayırlı olsun

kültür smear ın sonuçlarını görmek istemedimi?
ben pazartesi günü sonuçlar için gidicem sonuçlar temizse rahim filmi çekilecek

slm nasılsın pazartesi gittinmi merak ettim
nasıl çıktı sonuçlar

kızlar ben zeynep kamilde ilk tüp denememi yaptırdım.size şunu diyebilirim çok güzel araştırıyolar drları mükemmel sadece malesef keşke benide uyran olsaydı özelde yaptırırdım denememi emriyolog ve labaratuvarı kötü size tavsiyem heyet raporunu alın başka yerde yaptırın.benimle beraber 7 kişinin yumurtası toplandı sadece benim transferim oldu diğerlerinin yumurtaları döllenmemiş benim ise 22 yumurtadan yarısı döllendi dediler ve hiç dondurulmuş kalmamış dediler ve transfer edilen gelişimi geri dendi yani bile bile transfer yaptılar bide transferi yaptıktan sonra bana bu bilgileri verdiler.2. denememi asla orda yaptırmayı düşünmüyorum.keşke beni uyaran biri olsaydı.nasip tabi herşey zararın neresinden dönersen kardır.heyet raporunuzu alın özelde yaptırın derim ben.

ben şimdi aşılama yaptırcam canım acaba onudamı özelde yaptırsam
hangi hastenelerde rapor geçiyorki araştırmak lazım
bende uzmanlıklarına güvenip gidiyorum zaten bilmiyorum napcam

ben şimdi aşılama yaptırcam canım acaba onudamı özelde yaptırsam
hangi hastenelerde rapor geçiyorki araştırmak lazım
bende uzmanlıklarına güvenip gidiyorum zaten bilmiyorum napcam

canım uzmanlık konusunda hiç lafım yok gerçekten güzel araştırıyolar fakat aşılama yaptırmadım ben orda o yüzden bişey diyemicem sana bu konuda ssk ile anlaşması olan bir sürü yer var araştır sor ne kadar fark alıyolar diye.

Aşılamayı uzmanlar yapmıyor asistanlar yapıyor sansına o ay hangi asistan olursa

gerçektenmi canım ya niye öyle yapıyorlar uzmanların yapması gerekmezmi
ya ters bişey yapsalar Allah korusun
bende adet olmayı bekliyorum olunca gitcem tahliller için
infertilite bölümünde yani ben sürekli bir doktora gitmicem öylemi
önüne gelen yapcak aşılamayı

İlk gidişim smear kültür yapıldı temizken adet döneminde hormon testleri yapıldı sonra hsg yapıldı sonra heyete girdim rapor falan derken 3-4 ayı buldu bu işlemler aşılama yapıldı tuttu ama 4.5 aylıkken doğum yaptım maesef zor günlerdi ama umudumuzu kaybetmeden yola devam diyoruz buyuk düşük olduğu için bekledim tabi ağustosda tekrar aşılama yaptırdım zeynep kamilde ama u sefer tutmadı şimdi tüp bebek raporu çıkardım tup bebek yaptırcaz bu ay nasip olursa ama özelde yaptırıyorum bayrama denk geldiği için yoksaki yine zeynep kamilde yaptırcaktım

canım rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sorun neydi yani neden oldu
bende yaptırdım tahlilleri dün gittim kültürde enfeksiyon çıktıda ilaç içip bidaha vercem bayramdan sonra.rahim filmim vardı benim onuda götürdüm.kan tahlillerimde yapıldı.belki öbür ay aşılamam yapılır.gerçi pek umudum yok ama bu 2.aşılama olcak benim
sen hangi hastaneye gitcen canım şimdi tüp bebek için

canım bende bş ara oraya gitmeyi dşündüm ilk muayneye falan gittim bana dediler ki ....
biz burda 3 defa aşılama yapıyoruz sonra tüp bebege geçiş yapıyoruz dedi hemne tüp bebek yapmıyorlarmış ben 2 sefer aşılama yaptırdım dedim olsun biz gen eburda yapıcaz dedi onları kabul etmiyorlarmış....

canım galiba aşılama yaptırdığına dair hastaneden belge getirirsen kabul ediyor olmaları lazım iyice sordunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…