canım sen şimdiye kadar hiç tedaviye gittinmi bu ilk mi
memnun kalmadın yani öylemi
yarında ben gitcem sabah bakalım bana ne dicekler
muayne etmeden nasıl smear aldılar
Merhabalar ben zeynep kamilde 2 defa aşılama yaptırdım şimdi tüp bebek için rapor çıkartıyorum biraz uğraşılıyo ama pes etmeyin napalım bizim sınavımızda buymuş diyeceğiz. Maddi imkanları olan tabiki uğraşmaz fazla tercih ve maddiyat meselesi herhangi bi sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
mrb canım evet gittim sabah önce polikliniğe gittim orda bi dr.görüştüm eski tahlillerimi falan gösterdim
gördüğüm tedavileri anlattım tamam dedi direk aşılama yapcaz dedi.smear aldı kültür aldı.adetinin 2.yada 3 günü gel kan tahlilleri yapılcakmış bundan sonra infertililte bölümüne gitceksin dedi.
biz raporda çıkarttırcaz aşılamadaki ilaçlar için heyet raporu gerekiyormuş onun içinde uğraşcaz biraz.biraz mantar varmış bende smear alırken gördü galiba onun için bi ilaç verdi öyle geçti yani adet oluca gitcem hayırlısı olsun hakkımızda
merhaba inşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
nasıl bir süreç aşılama süreci yardımcı olurmusunuz biraz kaç defa çağrıyorlar tedavideyken.aşılmada da ilaç alırken rapor almışmıydınız
kültür smear ın sonuçlarını görmek istemedimi?
ben pazartesi günü sonuçlar için gidicem sonuçlar temizse rahim filmi çekilecek
ben şimdi aşılama yaptırcam canım acaba onudamı özelde yaptırsam
hangi hastenelerde rapor geçiyorki araştırmak lazım
bende uzmanlıklarına güvenip gidiyorum zaten bilmiyorum napcam
Aşılamayı uzmanlar yapmıyor asistanlar yapıyor sansına o ay hangi asistan olursa
gerçektenmi canım ya niye öyle yapıyorlar uzmanların yapması gerekmezmi
ya ters bişey yapsalar Allah korusun
bende adet olmayı bekliyorum olunca gitcem tahliller için
infertilite bölümünde yani ben sürekli bir doktora gitmicem öylemi
önüne gelen yapcak aşılamayı[/QUOTE
1doktor 1 ay duruyor kasımda gördüğünü aralıkta görmüyosun ve asistan hepsi ama yine de guven aklına yanlış birşey gelmesin benim ilk aşılamam tutmuştu mesela
gerçektenmi canım ya niye öyle yapıyorlar uzmanların yapması gerekmezmi
ya ters bişey yapsalar Allah korusun
bende adet olmayı bekliyorum olunca gitcem tahliller için
infertilite bölümünde yani ben sürekli bir doktora gitmicem öylemi
önüne gelen yapcak aşılamayı[/QUOTE
1doktor 1 ay duruyor kasımda gördüğünü aralıkta görmüyosun ve asistan hepsi ama yine de guven aklına yanlış birşey gelmesin benim ilk aşılamam tutmuştu mesela
ben daha önce özelde bi kere aşılama yaptırmıştım tutmadı benimki
seninki nasıl oldu dış gebelik falanmı oldu canım
inşallah bizimde çocuğumuz olur
anlatsana canım kaç defa çağrırlar beni tedavi süresince
İlk gidişim smear kültür yapıldı temizken adet döneminde hormon testleri yapıldı sonra hsg yapıldı sonra heyete girdim rapor falan derken 3-4 ayı buldu bu işlemler aşılama yapıldı tuttu ama 4.5 aylıkken doğum yaptım maesef zor günlerdi ama umudumuzu kaybetmeden yola devam diyoruz buyuk düşük olduğu için bekledim tabi ağustosda tekrar aşılama yaptırdım zeynep kamilde ama u sefer tutmadı şimdi tüp bebek raporu çıkardım tup bebek yaptırcaz bu ay nasip olursa ama özelde yaptırıyorum bayrama denk geldiği için yoksaki yine zeynep kamilde yaptırcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?