Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hormon testlerimide yaptırdım bu hastenede normal çıktı şimdi rahim filmi ve eşimin sperm raporunu istiyor doktor hayırlısı bakalım
canım rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sorun neydi yani neden oldu
bende yaptırdım tahlilleri dün gittim kültürde enfeksiyon çıktıda ilaç içip bidaha vercem bayramdan sonra.rahim filmim vardı benim onuda götürdüm.kan tahlillerimde yapıldı.belki öbür ay aşılamam yapılır.gerçi pek umudum yok ama bu 2.aşılama olcak benim
sen hangi hastaneye gitcen canım şimdi tüp bebek için
canım bende bş ara oraya gitmeyi dşündüm ilk muayneye falan gittim bana dediler ki ....
biz burda 3 defa aşılama yapıyoruz sonra tüp bebege geçiş yapıyoruz dedi hemne tüp bebek yapmıyorlarmış ben 2 sefer aşılama yaptırdım dedim olsun biz gen eburda yapıcaz dedi onları kabul etmiyorlarmış....
Allah kısmet ederse umut tup bebekteyim canım hastaneden yazıyorum hatta adetimin 3.gunu ilaçlara başlıcağım hepimiz için hayırlısı olur inş
hayırlı olsun canım inşallah bebişinle çıkmak nasip olur hastaneden
umut tüp bebeği çok methediyorlar iyi bir merkezmiş
canım nasılsın transfer oldumu merak ettim
arkadaşlar tedavileriniz ne durumda benim enfeksiyon daha geçmedi yine antibiyotik içicekmişim
canım 3 günün kalmış dualarım seninle inşallah rabbim meleğini göndermiştirMerhaba canım transferimin 7.gunu bugun 30 aralık dönüm noktam bakalım hayırlısı allahtan sanada allah allahım yardımcın olsun
kızlar zübeydee hanım da klinik şefi serdar dilbaz nasıl doktor sizce? ben orada co-cültür yaptırmak istiyorum önce özelime gel dedi. c.tesi özeline gideceğim hastane ve doktor hakkında bilgi verir misiniz
ben hormon testlerimide yaptırdım bu hastenede normal çıktı şimdi rahim filmi ve eşimin sperm raporunu istiyor doktor hayırlısı bakalım