Zeynep kamil hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hormon testlerimide yaptırdım bu hastenede normal çıktı şimdi rahim filmi ve eşimin sperm raporunu istiyor doktor hayırlısı bakalım

ben hormon testlerimide yaptırdım bu hastenede normal çıktı şimdi rahim filmi ve eşimin sperm raporunu istiyor doktor hayırlısı bakalım

amin canım hayırlısı olsun inşallah
biz eşimin sperm tahlilinide verdik
enfeksiyonumun geçmesi gerekmiş önce
bayramdan sonra gitcem hemen bi kültür daha vercekmişim
tahlillerininin temiz çıkmasına sevindim
inşallah rahim filminde temiz çıkar

canım rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sorun neydi yani neden oldu
bende yaptırdım tahlilleri dün gittim kültürde enfeksiyon çıktıda ilaç içip bidaha vercem bayramdan sonra.rahim filmim vardı benim onuda götürdüm.kan tahlillerimde yapıldı.belki öbür ay aşılamam yapılır.gerçi pek umudum yok ama bu 2.aşılama olcak benim
sen hangi hastaneye gitcen canım şimdi tüp bebek için

Allah kısmet ederse umut tup bebekteyim canım hastaneden yazıyorum hatta adetimin 3.gunu ilaçlara başlıcağım hepimiz için hayırlısı olur inş

canım bende bş ara oraya gitmeyi dşündüm ilk muayneye falan gittim bana dediler ki ....
biz burda 3 defa aşılama yapıyoruz sonra tüp bebege geçiş yapıyoruz dedi hemne tüp bebek yapmıyorlarmış ben 2 sefer aşılama yaptırdım dedim olsun biz gen eburda yapıcaz dedi onları kabul etmiyorlarmış....

Devlet raporlu yaptırdıysanız kabul ediliyor aşılamalarınız yoksa ki kabul etmezler orda raporlu isterler

Allah kısmet ederse umut tup bebekteyim canım hastaneden yazıyorum hatta adetimin 3.gunu ilaçlara başlıcağım hepimiz için hayırlısı olur inş

hayırlı olsun canım inşallah bebişinle çıkmak nasip olur hastaneden
umut tüp bebeği çok methediyorlar iyi bir merkezmiş

hayırlı olsun canım inşallah bebişinle çıkmak nasip olur hastaneden
umut tüp bebeği çok methediyorlar iyi bir merkezmiş

Çok sagol canım hayırlı bayramlar inş canım ii dileklerin için çok teiekurler iuanda heriey guzel sonu da aynı olur inş

canım nasılsın transfer oldumu merak ettim

arkadaşlar tedavileriniz ne durumda benim enfeksiyon daha geçmedi yine antibiyotik içicekmişim

Merhaba canım transferimin 7.gunu bugun 30 aralık dönüm noktam bakalım hayırlısı allahtan sanada allah allahım yardımcın olsun
canım 3 günün kalmış dualarım seninle inşallah rabbim meleğini göndermiştir
aminnn

nursin canım nasılsın sonuç ne haber bekliyorum
inşallah güzel haberlerle gel

kızlar nasılsınız tedavileriniz ne durumda

kızlar zübeydee hanım da klinik şefi serdar dilbaz nasıl doktor sizce? ben orada co-cültür yaptırmak istiyorum önce özelime gel dedi. c.tesi özeline gideceğim hastane ve doktor hakkında bilgi verir misiniz

kızlar zübeydee hanım da klinik şefi serdar dilbaz nasıl doktor sizce? ben orada co-cültür yaptırmak istiyorum önce özelime gel dedi. c.tesi özeline gideceğim hastane ve doktor hakkında bilgi verir misiniz

canım ben orda serdar oguz u bilirim hastane olarak yılların hastanesi ameliyatımı orda olmuştum sorun olmamaıştı

merhaba arkadaşlar bende genç kızlığımdan gelen pco vardı aralık ayında biyopsi yapıldı göztepe ssk da sonuç endometrium çıktı
ilaç verdiler haziran yani çarşamba günü 2.kontrolüm vardı ultrason muayenesinde dr rahim duvarın incelmiş dedi
haftaya 2.biyopsi alınacak.dr konuştuk biraz ve bana bebek istiyorsan buraya güvenme dedi
bende özele gidicem medipole dedim hayır özele gitme zeynep kamile git infertilite bölümüne dedi yumurtaların tembel çalışıyor dedi bana
bende biyopsi sonucundan sonra zeynep kamile gidicem.

okuduğum kadarıyla pek memnun olan yok ilgiden yana ben merak ediyorum benim gibi durumu olanlarada direkt aşılamamı yapıyorlar
yoksaa önce klomen filan verip ilaçlamı tedavi ediyorlar

bana zeynep kamil demeyinde ne derseniz deyin anlatacagım birçok şeyin yanı sıra.................koridordaki kara hamam böceklerini unutamıyorum.........bir gecemi uyumada oturarak geçirdim.................

allah allah çok şaşırdım bendede çikolata kisti var.hem özeldeki doktorum hemde devletteki doktorum zeynep kamili tavsiye etti,ısrarla hemde.tabiki ben sadece kadın doğum bölümüne gidicem.kısırlık bölümünüde meth etti benim özeldeki doktorum.:44::44:

Merhabalar. öncelikle bebişiniz hayırlı olsun. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Benim bir sorum olcaktı. Ben de iki defadır zeynep kamile gidiyorum infertilite başlangıç. İnternetten randevu almak istedim. infertilite 2 infertilite 2 var bir de tüp bebk merkezi var. kafam karıştı. smear kültür testi için gidicem. randevu al dedi doktor. adını sormayı akıl edemedim çok kalabalıktı. şimdi ben nerden randevu alcam yardımcı olursanız sevinirim. hastaneyi bilen birisi olarak size sorayım dedim.

slm kızlar,artık girmediğim topik kalmadı.7 aydr çocuk istiyoruz biz.Geçen sene bir gebelik yaşadım ama kürtajla sonuçlandı.Hormon testlerim ,smear ve ultrasound temiz çıktı.Mantar tedavisi oldum,ara ara hala devam ediyor.Eşim sperm testi olcak yarın.Sonuçları alıp Zeynep kamil infertiliteye götürsem kabul ederlermi.Bunun yanında başka ne isterler? Eşimin gelmesi de gerekiyormu?Birde çok yoğun ve hijyenik olmayan bir ortam varsa hiç baştan gitmiyim,özele gideyim mecburen:((

Back
X