- 13 Temmuz 2024
- 385
- 103
- 23
- Konu Sahibi eaglegirll
-
ben ilk özelde denedim. Özelde dondurulmuş embriyom var o yüzden çoğu işlemim tamamlanmıştı. Bir kaçtane işlem yeniledim.ilk adette tedaviye başlayacağız dedi.Evet bende de pcos var suan olmayan yok kime sorsam pcoslu malesef
Bir sonraki adet dönemine atılmış olabilir ya da 2 adet sonrası ondan ilaç vermemişlerdirBide kist için birşey yapmıyorlar ilaç bile vermediler nasıl bu kist geçer ki ya
Doğru inşallah hayırlısıyla Allah kim evlat istiyorsa herkeze nasip etsin bakalım süreç nasıl olacak güzel haberler alırızEvet bende de pcos var suan olmayan yok kime sorsam pcoslu malesef
Bilmiyorum ki ilk adette hsg istediler ikinci adete muayene oldum bu 3 cu ve bunda klomen verdiler kullandım şimdi giyip geliyor kontrol ediyorlar ama kistin var kistin var diyor 3 kere gittim dediler durduracağız dediler dosyani bende bekliyorum sonuç ne olacakBir sonraki adet dönemine atılmış olabilir ya da 2 adet sonrası ondan ilaç vermemişlerdir
Sizde mi oraya geliyorsunuzBir sonraki adet dönemine atılmış olabilir ya da 2 adet sonrası ondan ilaç vermemişlerdir
Hmm anladm evet çok sabır lazım gerçekten Allah yardımcımız olsun biraz süreç uzuyor dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşaAllahben ilk özelde denedim. Özelde dondurulmuş embriyom var o yüzden çoğu işlemim tamamlanmıştı. Bir kaçtane işlem yeniledim.ilk adette tedaviye başlayacağız dedi.
Smr ve kültür testi vermiştim bakteri
Çıktı.o yüzden dosyamı veremedim. İlaç kullanıp tekrar gidicem ara ara böyle ertelemeler oluyor tabi sabır lazım çok sabır
Aminn canım aminn evet zorlu bir süreç ama Allah’ın izniyle başaracağız inşallahDoğru inşallah hayırlısıyla Allah kim evlat istiyorsa herkeze nasip etsin bakalım süreç nasıl olacak güzel haberler alırız
Evet ben bahçediden olumsuz sonuç aldım buraya geçtim şimdi 2. Deneme olacak nasipseSizde mi oraya geliyorsunuz
evet amin inşallahHmm anladm evet çok sabır lazım gerçekten Allah yardımcımız olsun biraz süreç uzuyor dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşaAllah
Bende orda tedavi olmayı düşünüyorum ama esimin sperm testi başka bir yerde cıkacak acaba olurmuSlm kizlar şuan Zeynep Kamil hastanesinde tedavi gören var mı acaba bilgi için yazdım ben orda tedavi görüyorum orda hala yapanlar var mı
Nerde tedavi oldun bana tedavi vermeden asılama defilet dedilerYok canım aşılama degıl yumurta tedavısıne başlamıştık bu ay çok ümitliydim hamıleyım dıyodum yanı çunku süreç çok guzel ilerledi tumurtam saglıklı gelıştı çatladı bugun adet gunumdu kan verdım negatif doktorum 3 ay bu şekılde olmazsa aşılamaya geçiçez dedi
Evet oluyor sadece orada ki ürolojiden ali bey diye bir doktora gösterip onaylatıyorsunuz kabul ediyorlarBende orda tedavi olmayı düşünüyorum ama esimin sperm testi başka bir yerde cıkacak acaba olurmu
Bende tuzla devlet hastanesinde tedavı oluyorumNerde tedavi oldun bana tedavi vermeden asılama defilet dediler
Aşılama bu tedavıyıyle aymı gıbı aslında sadece aşılama biraz daha sansı yukseltıyo herketlı temız spermlerı yıkayıp gonderdıkleri içinNerde tedavi oldun bana tedavi vermeden asılama defilet dediler
Olur ama orda doktora söylersiniz testi var diye kabul ediyorlar bende öyle yaptimBende orda tedavi olmayı düşünüyorum ama esimin sperm testi başka bir yerde cıkacak acaba olurmu
Ücretli mi yaptiracaksiniz yoksa devletin karşılamasını mi yapacaksiniz eğer yeni ve baştan yapacaklarsa çok uzun sürerEvet ben bahçediden olumsuz sonuç aldım buraya geçtim şimdi 2. Deneme olacak nasipse
Yani ben zeynep kamilde olmak istiyorum ama esimin spremi kartal devlet hastanesinde test vercek gün aldı cunku birde esimde kartal da calışıyor yakın hem hemde gidip baska yerde tekrardan gün verilcek falanİEvet oluyor sadece orada ki ürolojiden ali bey diye bir doktora gösterip onaylatıyorsunuz kabul ediyorlar
Olur bizim de başka yerdeydi kabul edildiBende orda tedavi olmayı düşünüyorum ama esimin sperm testi başka bir yerde cıkacak acaba olurmu
10.000₺ dediler transfer ücreti.Ücretli mi yaptiracaksiniz yoksa devletin karşılamasını mi yapacaksiniz eğer yeni ve baştan yapacaklarsa çok uzun sürer
Yaa bilmiyordum öğrenmem iyi oldu teşekkürler ederim cnm benim10.000₺ dediler transfer ücreti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?