Merhaba ben rapor çıkardım orada bir buçuk ay sürdü.Sonra bahçecide yaptırdım tüp bebeği.
Tebrik ederim canım maşallah çok güzel güzel haberler alinca hayırlısı hakkınizda canım benim bizde bu sabah gittik herşey tamamladım gittik dosya acmaya kurul rapor aldik ama bu kez kartalda yaptigim klomen çatlama iğnesi kabul etmedi ıgneli asila Ma raporu istedi çok ağladım o kadar yol gittim üzüldüm eli boş geldik oysa ne sevindim evraklari tamamladık heyet kaldı dedim ama once dedim ordan yazı gerirgerir dedi getirdim yok ne2 ilaç kullanılmış igneli vs canım sizin nasıl oldu peki rapor isi bizim sebepsiz infertile deniliyor sanırım bu daha kötüSanırım Kurulda 10 gün sonra çıkmıştı raporum.alır almaz gittim bahçeciye doktor çokta önemli değil hepsi iyi oradakilerin.Asıl önemlisi sendeki sorunu doğru görüp ona göre tedavi uygulamak.Embiiriyoloji lab son teknoloji. 7000 tl ödeme yaptım rapor olmasına rağmen ama kartla çekip taksit oldu. Tedavim sonucunda mutlu sona erdik :)
3 kez cnmKızlar acaba devlet tup bebekte kac deneme hakkı veriyo bilgisi olan varmı
Günaydın canım ben su anda bu durumlardan hasta yatıyorum uğraştım olmadı rapor iki ıgneli asilana şartı tn onu da yapalım dedim tam 4 gundur bn artık kriz yasadim doktor yazdı rapor ilac git al haftaya kadar kullan gel dedi iğneyi ama velakin rapor yanlış yazılmış e reçete yanlış ecz sistem vermiyo ilaç bnnmahf oldum oraya burayı bin kez ara çok yoruldum aglamaktan heba oldum git gel hala olmadolmadı ilaç borç aldım iki iğne yaptım zaten bu durumda tedavi nasıl ıyi olacak 4 gubdur agliyo oluyirum bu şekilde bütün hormonlarım bile kurur bn hayatimda devlet has gibi sorumsorum sus yer gormedim özel dersen ticari bakiyo yani güven veren yokTesekkurler umudumsen.
Aslinda ben 2012 de izmir ege universitesinde 2defa devlet hakkimi kullandim ve cok şükür 2. Hakkimda olumlu sonuc aldim ve suanda 4 bucuk yaşında bir oglum var. Simdi 2. Çocuğu dusunuyoruz yine tup bebek olucak ama sanirim 1 cocugumuz oldugu icin devletin 3. Hakkindan yararlanamayız diye dusunuyorum. bakalim bugunlerde tekrar bi hastaneye gidip bilgi alicam
Ben de yeni çıkardım hastane konusunda kararsızım suann..Merhaba arkadaşlar bnde tüp bebek asamaaşamasında yim rapor için kimler var benim gibi
Bahceci de bn düşünüyorum canım umut tip merkeziBen de yeni çıkardım hastane konusunda kararsızım suann..
ben çok kararsızım Eurofertile gidiyorum şuan ama özel olmasına karsılık doktorlor cok ilgisiz..Herseye para gözü ile bakıyorlar.Bi test yaptırdık testten önce direk finansla görüşün diyorlar.Eşim tese olacak önce ayın 14nde de tedavi baslanacak.Henüz yolun başındayken Zeynep Kamil'e mi gitsem diye düşünüyorıum.Zeynep kamil de yaptırmayı düşünen yok mu acaba ya da yaptırıp olumlu sonuç alan
ben çok kararsızım Eurofertile gidiyorum şuan ama özel olmasına karsılık doktorlor cok ilgisiz..Herseye para gözü ile bakıyorlar.Bi test yaptırdık testten önce direk finansla görüşün diyorlar.Eşim tese olacak önce ayın 14nde de tedavi baslanacak.Henüz yolun başındayken Zeynep Kamil'e mi gitsem diye düşünüyorıum.Kimse de Zeynep Kamil hakkında yorum yapmıyor..
Canım slm bn hepsini hal ettim ıgneli asilama şartı varmış kaldı rapor
Cnm bahceci cok iyi diyolar fulya v orasi anlaşması yok ama umut tip da bahceci oda iyi cem celik ıstegram takip et çok başarılı imis bnee ona gitmeyi düşünüyorumOzellere artık hiç güvenim kalmadı 3 yıldır anca maddi manevi yiprandik hiç bir yol kat edemedik keşke en başta başlasaydim diyorum
Cnm bahceci cok iyi diyolar fulya v orasi anlaşması yok ama umut tip da bahceci oda iyi cem celik ıstegram takip et çok başarılı imis bnee ona gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?