Zeynep. Kamil tüp bebek rapor cikaran ve çıkarmaya başlayanlar buraya gelin paylaşalım

U Umudumsen hayirli olsun canim inşallah pozitif görürsün tupede gerek kalmaz.ALLAH in izniyle ))))))canim ben araştırmaya gittiğimde senin bi çocuğun var diyerek aşılama yapmadılar yani devlet size hak tanımıyor.dediler bizde geçen sene 2 defa tup yaptık özelde malesef transfere bile gidemedik.elimizde ne var ne yok hepsini harcadık .şimdi sen rapor çıkıyor deyince çok sevindim.

U Umudumsen hayirli olsun canim inşallah pozitif görürsün tupede gerek kalmaz.ALLAH in izniyle ))))))canim ben araştırmaya gittiğimde senin bi çocuğun var diyerek aşılama yapmadılar yani devlet size hak tanımıyor.dediler bizde geçen sene 2 defa tup yaptık özelde malesef transfere bile gidemedik.elimizde ne var ne yok hepsini harcadık .şimdi sen rapor çıkıyor deyince çok sevindim.

Canım tşk ederim ınş allahim bu kez o çift çizgi görmeme yardımcı olur allahım
Devlette iki kolomen iki ıgneli asilama yaptim 4. Yani olmadim daha ama olacam ins tedavi aşamasi daha bakalım kısmet artik
Bunlar bitince tüp bebek raporu almaya hakkin var zeynep işlem bitti şu asila Ma latin raporu eksik sadecsadece
Onları sonra 3 kez de devlet tüp hakkı var
Özel de rapor geçerliliği 6. Ay mis tabi devlette de bitince yenı baştan çıkarıyor sun baya bir yoruyorlar adami rapor için de 23.un üstü 39 gun almamış olman lazım yasin ayrıca

Merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce laparaskopi ameliyatı oldum sol tüpüm alındı sağ tüpümde kapalı açılma şansı yokmuş ne yapmam gerekiyor devlet tüp bebeği karşılarmı

Günaydın bnce istisnai durumlarda verir tüp bebek raporu canım çok geçmiş olsun canım benim S Snm1234
Benim 3. Asilamam da tutmadı bu ay 4. Asilama oldum çarşamba günü hiç belirtim yok üstelik grip oldu m çok kötü arkadaşlar asila Ma sonra sadece o gün ilişkiye girdik başka olma di eşim de hasta idi sizce olmazmi yaşayan varmı bu durumu çok üzüldüm snsa belkide çatlayan yumurtalar sprmt karşılaşması of herşey aklima geliyo ınş bu son hakkım bu 4. Asilamam tutar yoksa tüp bebek yol göründu allahim olmayan herkese bizede ver evlat

Doktor bana ameliyat raporu da verdi ve dedi ki bu raporla tüp bebeğe basvurabilirsn diye ama burdan okuyorum 2 defa aşılama falan olması yazıyor ucretlimi o acaba

Yok canim sen asilama ile olmayacak sa zaten direk olur bence merak etme
Ki bizim de zaman kaybı oldu 1 yıl bir buçuk yıl olacak asila Ma boşuna sans i kadar az ki

Arkadaşlar merhaba. Zeynep Kamilden tüp bebek raporu çıkarmak istiyoruz biz de dışarda yaptırdığım 2 aşılama var Zeynep Kamil bunu kabul ediyor mu yoksa hastanede mi yapılmış olması gerekiyor bilginiz var mı acaba ??

Ben Süleymaniye de rapor cikarmıştım
Dışarda yaptirdigim 2 asilamayi kabul ettiler

Zeynep Kamilde kabul eder heralde

merhaba, bende z.kamil de rapor çıkartma aşamasındayım.. dışardan yapılan aşılamayı kabul etmiyor maalesef .. ben z.kamilde 2 .aşılama yaptım ne yazık ki olumsuz... şimdi de tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum.. Allah hepimize kolaylık ve sabır versin iyi insanlarla karşılaştırsın..

ama yine de hastaneyle bir görüşün belki de değişmiştir.. inşallah olumlu cevap alırsınız.
Merabalar herkese malesef benim asılamalar hepsi negatif henüz gebelik yok tam rapor herşeyi bitti heyete verecem bana demezmi ahm sonucun 1.17 çıkmıştı neymiş o düşük cikmali imiş rapor için oda dusuk çıkması şansınin da düşük olması demek yani .yada 3 yil evlilik şartı koydular önüme benim de 2 dolmadi daha ama değerlerim düşük yasim ileri doktor bekleme diyo tüp bebek te yani biraktim dosya vermedi rapor zeynep jamil istediği herşeyi yaptim tamsm ladim oysa en başta demedi bunu işlem bitirdim dedi. Halkım helal değil o kuruma madur etti bizi bahçeci umut tip düşünüyorum geçen süre bile bize iyi değil okul okuyorum tatil olsun istedim allahim hayırlısını ins incir kürü havuç kuru yapıyorum bu arada tüp bebeği de 3 aya başlarım Ins allahin izni ile

Kabil
Kabul ediyo Canim ben kartal da yapmistim ama iğneli asilama olmali ayrıca 3 yil evililik şartı ve ahm nin 0.ile başlıyo olacak allah hepimize yardim etsin

Kabil

Kabul ediyo Canim ben kartal da yapmistim ama iğneli asilama olmali ayrıca 3 yil evililik şartı ve ahm nin 0.ile başlıyo olacak allah hepimize yardim etsin
Amh düşük çıkmazsa rapor cıkarmıyolar mı
Üç yıl evliyim ama amh normaldi raporu böle zormu veriolar

Kabil

Canım bende senin gibi evraklarımı tamamlicaktım ama amh değeri yüzünden vermeme durumumu var ben herkese kolay verio sanıyodum kac ayı buluor aşılama süreçleri

Canım bende senin gibi evraklarımı tamamlicaktım ama amh değeri yüzünden vermeme durumumu var ben herkese kolay verio sanıyodum kac ayı buluor aşılama süreçleri
Asilama 2 iğneli asilama istiyor lar . Zaten o şart yumurta takibi çatlama iğnesi 15 17 günleri arası asilama yumurta oluşup olgun oldu ise 2 ay üst uste yaptim olmadi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…