Zeynep. Kamil tüp bebek rapor cikaran ve çıkarmaya başlayanlar buraya gelin paylaşalım

KIZLAR ZEYNEP KAMİLDE RAPOR ÇIKARMAK İÇİN ÖNCESİNDE 2 DEFA AŞILAMA MI YAPILMASI GEREKİYOR HASTANE TARAFINDAN

Sizin de mi sebepsiz inf
Aşılama sonucu negatif olursa ve 1,81 cıkarsa rapor vermiyorlar mı yani siz alamadınız mı
Evet benimde sebepsiz infertilite.raporun sartlarti var ama sebepsiz ve amh 1.81 se 2 asilama sarti ariyor devlette.devlette 2 asilama yaptirdiysan raporu alirsin.benim zeynep kamilde 1.81 cikti devlette asilamam olmadigi icin olmaz dediler.suleymaniyede denedim sansimi orda 1.47 cikti benim ozel saglik sigortm oldugu icin devletten yararlanamiyorum o yuzden asilama sarti aramadilar raporu yazariz dediler.

Kızlar siz ne zaman gittiniz hastaneye bunları dediler bn cok ugrastim rapor için. Orda hatta dosya odasında ismi değişik bir bey vardi . Sebepsiz inf benimde devlette 2 klomen asilaman vardı kabul etmedi iğne li olacak dediler onuda kartal sabiha sakir hst yaptık götürdük herşey tamam kurula goturdum ahm istedi 1.16. Cikti önce dedi ki bu kez 3 yil evlilik şartı koydu tekrar yaptim ahm 1.17. Cıktı alamadim ya 3 yıl olacak alman için yada .atıyorum 0 78. Cikti tmm olur dedi ee cikmadi ama 1 17 de özeldeki doktor kotu dedi bu sonuca. Yanı sözler kaç yıllık elisiniz asilama 2 kez kabul etti dediniz ne zaman gittiniz acaba şimdi gitsem kabul ederlermi mayis sonunda 2 yilim bitecek

Merhaba canlar bende zeynep kamilde rapor cıkarıcam hormon testleri için adetin 2,günü gel dedı doktr sonuç hemen aynı gün çıkıyor mu doktra göstermek için acaba?

Merhabalar, 2 dış gebelik sonu tek tüpü alındı diğeri de hasarlı olduğu için normal hamile kalmamam gerekiyor. Son dış gebelik amilyatimi Süleymaniye hastanesinde oldum. Ve ordaki doktorlar tüp bebek yaptırmak gerektiğini söylediler. Şimdi aradan neredeyse 2 sene geçti devletten hakkımı kullanarak yapmak istiyorum rapor işlemleri için sizce hangi hastanede daha kolay ilerlerim.sizce hangi hastanede tüp bebek yaptirmaliyim. Ve arqnizda devletten yararlanıp tüp bebek yaptiranlar varsa nerde olumlu sonuçlar aldınız yaşım 34 oldu bir an önce başlamak lazım ve masraflari ne kadar tutuyor .devlette de olsa belli bir ücret ödemeden yapılıyor galiba

Canım selam bende raporlu yaptırdım tüp bebek bahçeci umutta yaptırdım doktorum sabri bey çok şükür ki olumlu sonuç aldık hamileyim şuan. Canm rapor cıkarmak uzun sürüyor malesef bian önce başvur derim

Merhaba iyi dayanmışsın aşılama sürecinde o hastaneye gercekten benim de orda bir başarısız aşılamam oldu ama bence cookk ilgisiz cokk kaprisli cokk acımasız hemsireleri var. Doktor desen miyomla yumurtayı ayırt edemeyen asistanlar

Merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce laparaskopi ameliyatı oldum sol tüpüm alındı sağ tüpümde kapalı açılma şansı yokmuş ne yapmam gerekiyor devlet tüp bebeği karşılarmı
Öncelikle geçmiş olsun
Tüplerinin biri alındı diğeri de ķapali ise rapor daha kolay çıkar. Toparlaninca zeynep kamile başvurun. Süreciniz konusunda yardımcı olurlar.

Canım bende senin gibi evraklarımı tamamlicaktım ama amh değeri yüzünden vermeme durumumu var ben herkese kolay verio sanıyodum kac ayı buluor aşılama süreçleri

Benimde 1,81 çıktı veremem dedi kadın aşılama şartı arıyolar .Sor istersen ama .

Merhaba canlar bende zeynep kamilde rapor cıkarıcam hormon testleri için adetin 2,günü gel dedı doktr sonuç hemen aynı gün çıkıyor mu doktra göstermek için acaba?

Öncelikle geçmiş olsun
Tüplerinin biri alındı diğeri de ķapali ise rapor daha kolay çıkar. Toparlaninca zeynep kamile başvurun. Süreciniz konusunda yardımcı olurlar.

merhaba herkese, baya zaman geçmiş konunun üzerinden ama yinede sorayım, zeynep kamilde hormon tahlili için kan veren arkadaşlar, hangi tahlilleri yapıyorlar, fsh lh tsh prolaktin estradiol amh hepsine bakıyorlarmı

Merhaba ben rapor çıkardım orada bir buçuk ay sürdü.Sonra bahçecide yaptırdım tüp bebeği.
ben de rapor çıkartmaya çalışıyorum . iç hast, genel cerrahi ,anestezi ve psikiyatriden randevu almam gerektiği söylendi. fakat randebu bulamıyorum. başka devlet hastanesinden bu bölümlere gitsem olmuyor mu

Ben de yeni çıkardım hastane konusunda kararsızım suann..
merhaba, ben de çıkartacağım hatta başladım işlemlere 1,5 senelik evliyim ama amh düşük olduğu için rapor çıkacağını söylediler .işlemler başladım ama 2 aşılama şartı benim için de geçerli mi acaba .hiç bahsetmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…