- 31 Ekim 2024
- 454
- 168
- 18
- 34
Amh ne durumda sizin ben şimdi dhea ialc basliyomBende 34 yaşındayım , lütfi kırdarda oldum bende tüp bebek tedavimi ama çok memnun kalmadım maalesef
1,70 ama buna rağmen sadece 7 yumurta toplandı nasıl olduysaAmh ne durumda sizin ben şimdi dhea ialc basliyom
Sizin amh kaç ? Dhea benim 42 sizin ?Amh ne durumda sizin ben şimdi dhea ialc basliyom
Yaş 34 amh ise 0.18Sizin amh kaç ? Dhea benim 42 sizin ?
Ki senin de pcos gibi fazla toplanma gerekir ama işte vücut üretmiyor yumurta olan da kalitesiz deniyor bana mesela 3 tane 4 tane görünüyor bende hep yumurta ama toplama ilk defa oldu oda kalitesiz dendi dhea hormonu kullan dediler peki sizin 7.yumurtadan sonuç ne oldu1,70 ama buna rağmen sadece 7 yumurta toplandı nasıl olduysa
Neden memnun kalmadınızBende 34 yaşındayım , lütfi kırdarda oldum bende tüp bebek tedavimi ama çok memnun kalmadım maalesef
Bende 4 senelik evliyim 28 yaşındayım ve zeyneğ Kamile geldim aşılama dediler evrakları toparlıyorum 2 aşılama deneyelim dedi direk çok stresliyim adet olmayı bekliyorum smear ve diğer testi verdim bugün meme ultrasonum var testleri toparlamaya çalışıyorumMerhaba öncelikle cevap verdiğiniz için cok teşekkür ederim. Ben pcosum amh cok yüksekbu arada opu dediğinizi cok anlamadm. Bne suan meme ultrasonu için gün bekliyorum verilen evraklardan birde reglimin 2. Günü doktora gitmme lazım mıs bi o kaldı. Bende 6 yıldır evliyim daha önce 1 düşüğüm oldu ve polip ameliyatı geçirdim. Tedaviye Ümraniye araştırma da baslamıstm ama bir yere kadar sonrası Zeynep kamili önerdiler bana da burada da suan yeni başladım evraklar tamamlamaya çalışıyorum. Aslınd bende direkt tüp bebek istiyorum ama şuan burası birsey demedi . Birde tüp bebek için yaş sınırı varmıdır acaba siz kaç yasındasnız. Biraz fazla soru sordum ve karışık yazdm kusura bakmayın lütfen.inşallah sonuçlarınız güzel geçer gebe kalırsınız
Sizin yine iyiymiş benim amh 1.77 sadece 2 yumurta 1 tane de küçük görünüyor. İlaca direnç gösteriyor yumurtalıklar bizim gibi durumdakilerde heralde bende anlamadım1,70 ama buna rağmen sadece 7 yumurta toplandı nasıl olduysa
O kadar kontrole gittim hiç yumurtaların dirençli falan demedi bana hep çok güzel çok güzel dedi ama yumurta az toplandı kendisi de aban daha çok beklerdim diyor , e o zaman sorunu da bul bi zahmet diyesim gelmişti, siz nerede oldunuz ?Sizin yine iyiymiş benim amh 1.77 sadece 2 yumurta 1 tane de küçük görünüyor. İlaca direnç gösteriyor yumurtalıklar bizim gibi durumdakilerde heralde bende anlamadım
Merhaba bende tüp Bebek tedavisi oluyorum ama doğru ayı bulamadık deyip sadece vitamin hapları yazıp kullanıyorum ve bu hapları. Sizin bana onerebileceginiz bir doktor tavsiyeniz varmıdırAklınızda takilan birşey olursa yardımcı olurum yazarsınız bana
Bende de aynı durum var. Her ay aynı olmuyor bu yumurtalar sanırım. Bu kadar yüksek doza, bu amh a en az 6-7 gelmesi gerekiyordu ama şuan görünen 2 tane. Konuşacağım bende. Dokuz Eylül tıp fakültesindeyim. Siz nerede tedavi oluyorsunuzO kadar kontrole gittim hiç yumurtaların dirençli falan demedi bana hep çok güzel çok güzel dedi ama yumurta az toplandı kendisi de aban daha çok beklerdim diyor , e o zaman sorunu da bul bi zahmet diyesim gelmişti, siz nerede oldunuz ?
Kartal lütfi kırdarBende de aynı durum var. Her ay aynı olmuyor bu yumurtalar sanırım. Bu kadar yüksek doza, bu amh a en az 6-7 gelmesi gerekiyordu ama şuan görünen 2 tane. Konuşacağım bende. Dokuz Eylül tıp fakültesindeyim. Siz nerede tedavi oluyorsunuz
Merhabalar tam ne demek istediğinizi anlamadım ama şöyle vitamin kullanıyorum OMEGA ve yumurta kalitemi artırsın diye dhea hormonu kullanıyorum onun dışında destek olurum ne gerekirse sorabilirsiniz OMEGA Solgar marka aldım tek ürün zaten dhea hormonu da resmini size atarım kaliteli olan aldım.Merhaba bende tüp Bebek tedavisi oluyorum ama doğru ayı bulamadık deyip sadece vitamin hapları yazıp kullanıyorum ve bu hapları. Sizin bana onerebileceginiz bir doktor tavsiyeniz varmıdır
Merhaba ben suan tüm evrakları topladım,evraklarla beraber sağlık kurumundan rapor çıkarttım.şimdi tekrar regli günümü bekliyordm 2 yada 3 günü gidip ilaç iğne aşılama başlangıcına geçecektim fakat çok stres yaptım sanırım bu ay reglim baya gecikti kan verdik gebe değilim doktor da Tarlusal verdi regli söktürücü şimdi onu kullanıyorum regli olmak için hiç umudum kalmadı açıkçasıBende 4 senelik evliyim 28 yaşındayım ve zeyneğ Kamile geldim aşılama dediler evrakları toparlıyorum 2 aşılama deneyelim dedi direk çok stresliyim adet olmayı bekliyorum smear ve diğer testi verdim bugün meme ultrasonum var testleri toparlamaya çalışıyorum
Bende regli olmayı bekliyorum tahlilleri yaptırmak için stresten gecikti olamıyorum o kadar büyük çıkmazsa hissediyorum ki kendimiMerhaba ben suan tüm evrakları topladım,evraklarla beraber sağlık kurumundan rapor çıkarttım.şimdi tekrar regli günümü bekliyordm 2 yada 3 günü gidip ilaç iğne aşılama başlangıcına geçecektim fakat çok stres yaptım sanırım bu ay reglim baya gecikti kan verdik gebe değilim doktor da Tarlusal verdi regli söktürücü şimdi onu kullanıyorum regli olmak için hiç umudum kalmadı açıkçası
Bu sizi yanıltmasın. Polikstik over var bende bahçeci merkezinde 30 tane toplamdı 8 yumurta kaldı. Hemen hemen Herkes de böyle bu durumZeynep kamil de anlamadığım şey 10 yumurta toplanıyor 2 kalıyor 15 toplanıyor 3 kaliteli deniyor onlar kalıyor herkesle konusuyorum gittikçe bende 3 toplandı kalmaması normal dedim geriye birşey bıraktım kadın dogumcular çok iyi takipler çok iyi ama asıl mesele yumurta toplandıktan sonra başlıyor emriyolog konusunda ben güven alamadım toplanan herkesde değişiyor yumurta sayısı ama geriye kalan 10 tane kalan 2 tane gibi ol onunnda döllenmesi vs sorun herkes de aynı ama bende 34 yaşındayım
Merhaba bende başlayacağım ameliyathane tadilatta dediler. Hangi aşamadasınızMerhaba rapor 6 ay geçerli ben şuan orda tedavi oluyorum
Merhaba ben suan yeni tedavi sürecinden çıktım ama beklemede bende yeniden baslayacamMerhaba bende başlayacağım ameliyathane tadilatta dediler. Hangi aşamadasınız
Zeynep kamil de denedim.ama.emriyolog iyi değil gibi geldi bilmiyorum kararsızım bende nereye ne yapayım diye orda devam mı edeyim kararsız kaldimMerhaba bende başlayacağım ameliyathane tadilatta dediler. Hangi aşamadasınız
Maddi açıdan rahatsan özelde denesen kolaylıkları daha fazla tabi.Zeynep kamil de denedim.ama.emriyolog iyi değil gibi geldi bilmiyorum kararsızım bende nereye ne yapayım diye orda devam mı edeyim kararsız kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?