Zeynep Kamil tüp Bebek yaptıranlar

1,70 ama buna rağmen sadece 7 yumurta toplandı nasıl olduysa
Ki senin de pcos gibi fazla toplanma gerekir ama işte vücut üretmiyor yumurta olan da kalitesiz deniyor bana mesela 3 tane 4 tane görünüyor bende hep yumurta ama toplama ilk defa oldu oda kalitesiz dendi dhea hormonu kullan dediler peki sizin 7.yumurtadan sonuç ne oldu

Bende 4 senelik evliyim 28 yaşındayım ve zeyneğ Kamile geldim aşılama dediler evrakları toparlıyorum 2 aşılama deneyelim dedi direk çok stresliyim adet olmayı bekliyorum smear ve diğer testi verdim bugün meme ultrasonum var testleri toparlamaya çalışıyorum

Sizin yine iyiymiş benim amh 1.77 sadece 2 yumurta 1 tane de küçük görünüyor. İlaca direnç gösteriyor yumurtalıklar bizim gibi durumdakilerde heralde bende anlamadım
O kadar kontrole gittim hiç yumurtaların dirençli falan demedi bana hep çok güzel çok güzel dedi ama yumurta az toplandı kendisi de aban daha çok beklerdim diyor , e o zaman sorunu da bul bi zahmet diyesim gelmişti, siz nerede oldunuz ?

Bende de aynı durum var. Her ay aynı olmuyor bu yumurtalar sanırım. Bu kadar yüksek doza, bu amh a en az 6-7 gelmesi gerekiyordu ama şuan görünen 2 tane. Konuşacağım bende. Dokuz Eylül tıp fakültesindeyim. Siz nerede tedavi oluyorsunuz

Kartal lütfi kırdar

Merhaba bende tüp Bebek tedavisi oluyorum ama doğru ayı bulamadık deyip sadece vitamin hapları yazıp kullanıyorum ve bu hapları. Sizin bana onerebileceginiz bir doktor tavsiyeniz varmıdır
Merhabalar tam ne demek istediğinizi anlamadım ama şöyle vitamin kullanıyorum OMEGA ve yumurta kalitemi artırsın diye dhea hormonu kullanıyorum onun dışında destek olurum ne gerekirse sorabilirsiniz OMEGA Solgar marka aldım tek ürün zaten dhea hormonu da resmini size atarım kaliteli olan aldım.

Merhaba ben suan tüm evrakları topladım,evraklarla beraber sağlık kurumundan rapor çıkarttım.şimdi tekrar regli günümü bekliyordm 2 yada 3 günü gidip ilaç iğne aşılama başlangıcına geçecektim fakat çok stres yaptım sanırım bu ay reglim baya gecikti kan verdik gebe değilim doktor da Tarlusal verdi regli söktürücü şimdi onu kullanıyorum regli olmak için hiç umudum kalmadı açıkçası

Bende regli olmayı bekliyorum tahlilleri yaptırmak için stresten gecikti olamıyorum o kadar büyük çıkmazsa hissediyorum ki kendimi

Bu sizi yanıltmasın. Polikstik over var bende bahçeci merkezinde 30 tane toplamdı 8 yumurta kaldı. Hemen hemen Herkes de böyle bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…