Ne raporu buRapor çıktıktan sonra adetin 3. günü gidiliyor sanırım. Sonra kaç günde bir hastahaneye gittiniz bilgi verir misiniz?
Bir de rapor çıkınca 2 ay sonra tedaviye başlayabiliyor muyuz?
Merhaba evrak hazırlama sürecinden sonra bekleme sırası verdilermi ay olarakBende 10 aylık evliyim ve bende de polip vardı histereskopi ile o alındı Zeynep kamil de şuan evrak hazırladım ve regl.ile raporumda çıktı derken regl 2 günü tedavim başladı şuan opu denilen işlem yumurta toplama işlemi sürecim.var Çarşamba günü yada salı günü olcak
Evraklar tamamlanınca eşle birlikte gidilip tüp bebek raporu için imza atılıyor. Tüp bebek raporu çıktıktan 2 ay sonra başlayabilir miyim onun öğrenmek istedimNe raporu bu
Merhaba rapor 6 ay geçerli ben şuan orda tedavi oluyorumEvraklar tamamlanınca eşle birlikte gidilip tüp bebek raporu için imza atılıyor. Tüp bebek raporu çıktıktan 2 ay sonra başlayabilir miyim onun öğrenmek istedim
Rapor 40 yalına kadar geçerli yanlış bilgi vermeyinMerhaba rapor 6 ay geçerli ben şuan orda tedavi oluyorum
Merhabalar önce siz arkadasin bana yazdığı soruyu okuyup sonra benim cevabım hakkında yorum yaparsanız daha iyi olur her çıkan raporun süresi de y ay onu ben kişiye anlattım.kiside gayet iyi anladı sizde anlamiasinizdir umarım. Her çıkan rapor 6 ay geçerli ve devlet hastanelerinde her denemede yeniden ilaç raporu da 3 kere olmak şartı ile her denemede yeniden çıkmaktadır.Rapor 40 yalına kadar geçerli yanlış bilgi vermeyin
Tüp bebek raporlu hakkı ise 40 yaşını doldurmamis her birey olabilir ama onu. Sorusu tüp bebek yaş süresi değil :). Çıkan raporun süresi ne kadar geçerli anladınız mı kimse kimseyi burda yanlış yönlendirme yapmaz. İyi okuyun birine yazarkenRapor 40 yalına kadar geçerli yanlış bilgi vermeyin
Ben şuan raporluyum illa üç hakkımı da üst üste kullanmak zorunda değilim 40 yaşına kadar istediğim zaman diğer haklarımı kullanabilirimTüp bebek raporlu hakkı ise 40 yaşını doldurmamis her birey olabilir ama onu. Sorusu tüp bebek yaş süresi değil :). Çıkan raporun süresi ne kadar geçerli anladınız mı kimse kimseyi burda yanlış yönlendirme yapmaz. İyi okuyun birine yazarken
Aynen ama her kullandığınız hakkinizda diğeri için yeniden rapor çıkarmak zorundasinizBen şuan raporluyum illa üç hakkımı da üst üste kullanmak zorunda değilim 40 yaşına kadar istediğim zaman diğer haklarımı kullanabilirim
Sadece bu hakları 40 yaş geçmeden kullanmanız gerekir kanun böyle her denemede 40 yaşına kadar rapor çıkarmak zorundasiniz ben sürecin içinde biri olarak anlatıyorum zatenBen şuan raporluyum illa üç hakkımı da üst üste kullanmak zorunda değilim 40 yaşına kadar istediğim zaman diğer haklarımı kullanabilirim
Ben de sürecin içindeyim eğer hastene değiştirirsem yeniden rapor çıkarmak gerekiyormuş yoksa gerek yokmuş bana böyle aöylendiSadece bu hakları 40 yaş geçmeden kullanmanız gerekir kanun böyle her denemede 40 yaşına kadar rapor çıkarmak zorundasiniz ben sürecin içinde biri olarak anlatıyorum zaten
Hayır hiç öyle değil işte devlet hastanesi insana mirim mirim laf anlattığı için ağızlarından laf almak zor şimdi şöyle bende Zeynep kamilde deneme yaptım ama asla daha da Oraya gitmem o ayrı bir durumBen de sürecin içindeyim eğer hastene değiştirirsem yeniden rapor çıkarmak gerekiyormuş yoksa gerek yokmuş bana böyle aöylendi
Yönlendirme bile yapmıyorlar tam regl gidion tedaviye başlayacan pat diye aaa siz rapor yenilememissiniz diye hemen söyleniyorlar eeee tamam onada tamam diyorsun çıkaralım rapor diyorsun 2 ay sürüyor eee 2 ayda ikinci tedavi için beklemiştim olacak 4 ay diye zaman kaybı olmasın diye parayla aldım sonradan söylüyorlar yani git rapor çıkar diyeBen de sürecin içindeyim eğer hastene değiştirirsem yeniden rapor çıkarmak gerekiyormuş yoksa gerek yokmuş bana böyle aöylendi
Aaa şaşırdım şuan benim hiç böyle olmadı ben dosyamı evraklarımı tüp bebek bölümüne teslim ettim regli olduğum gün onlar kendileri çıkardılar raporumu, hatta olumsuz olunca sonuç biraz ara vercem hemen denemek istemiyorum ikincisini dedim bu raporun herhangi bi süresi falan var mı hayır dediler , sadece eğer hastane değiştirirsen raporunu orada yeniden çıkarman lazım dediler , bizim buradaki raporun sen 40 yaşına gelene kadar geçerli dedilerYönlendirme bile yapmıyorlar tam regl gidion tedaviye başlayacan pat diye aaa siz rapor yenilememissiniz diye hemen söyleniyorlar eeee tamam onada tamam diyorsun çıkaralım rapor diyorsun 2 ay sürüyor eee 2 ayda ikinci tedavi için beklemiştim olacak 4 ay diye zaman kaybı olmasın diye parayla aldım sonradan söylüyorlar yani git rapor çıkar diye
Devlet yine bakıyor gidince ama rapor yenilemedigin için söylemiyorlar ilaçları para ile almak zorunda kalıyoruz bence arastirin bir isterseniz çünkü benim başıma geldi ve ben yenilemedim diye parayla almak zorunda kaldım ve deseydiler zaten 2 ay bekleme sürem vardı o arada çıkardı rapor demediler çünkü ilaç kısmı eczane süreci ile ilgili olduğu için hastane çok o kısmı umursamiyorAaa şaşırdım şuan benim hiç böyle olmadı ben dosyamı evraklarımı tüp bebek bölümüne teslim ettim regli olduğum gün onlar kendileri çıkardılar raporumu, hatta olumsuz olunca sonuç biraz ara vercem hemen denemek istemiyorum ikincisini dedim bu raporun herhangi bi süresi falan var mı hayır dediler , sadece eğer hastane değiştirirsen raporunu orada yeniden çıkarman lazım dediler , bizim buradaki raporun sen 40 yaşına gelene kadar geçerli dediler
Bekleme süresini de ilk kez sizden duyuyorum ben hiç öyle bi süreye girmedim, ikinci tüp bebek için Zeynep kandili düşünüyordum ama sanırım iyice düşünmem gerekDevlet yine bakıyor gidince ama rapor yenilemedigin için söylemiyorlar ilaçları para ile almak zorunda kalıyoruz bence arastirin bir isterseniz çünkü benim başıma geldi ve ben yenilemedim diye parayla almak zorunda kaldım ve deseydiler zaten 2 ay bekleme sürem vardı o arada çıkardı rapor demediler çünkü ilaç kısmı eczane süreci ile ilgili olduğu için hastane çok o kısmı umursamiyor
Araştırıp gidin isterseniz ben 2 deneme biri erken çatlama oldu toplama olmadı bile 2 deneme ise 3 yumurta toplandı 2 gelişen di kaliteli değilmiş tranfser edilmesi uygun değil dediler amh düşük bende şimdi 3 ay başka hormon icicem ve başka merkeze başlayacam bir arkadaş Lütfü Kırdar da tedavi görüyor ve çok memnun oraya gecebilirim daha bende net karar veremedim özel e geciyim diyorum bazen de ama bir karar veremedimBekleme süresini de ilk kez sizden duyuyorum ben hiç öyle bi süreye girmedim, ikinci tüp bebek için Zeynep kandili düşünüyordum ama sanırım iyice düşünmem gerek
Zeynep kamil de anlamadığım şey 10 yumurta toplanıyor 2 kalıyor 15 toplanıyor 3 kaliteli deniyor onlar kalıyor herkesle konusuyorum gittikçe bende 3 toplandı kalmaması normal dedim geriye birşey bıraktım kadın dogumcular çok iyi takipler çok iyi ama asıl mesele yumurta toplandıktan sonra başlıyor emriyolog konusunda ben güven alamadım toplanan herkesde değişiyor yumurta sayısı ama geriye kalan 10 tane kalan 2 tane gibi ol onunnda döllenmesi vs sorun herkes de aynı ama bende 34 yaşındayımBekleme süresini de ilk kez sizden duyuyorum ben hiç öyle bi süreye girmedim, ikinci tüp bebek için Zeynep kandili düşünüyordum ama sanırım iyice düşünmem gerek
Bende 34 yaşındayım , lütfi kırdarda oldum bende tüp bebek tedavimi ama çok memnun kalmadım maalesefZeynep kamil de anlamadığım şey 10 yumurta toplanıyor 2 kalıyor 15 toplanıyor 3 kaliteli deniyor onlar kalıyor herkesle konusuyorum gittikçe bende 3 toplandı kalmaması normal dedim geriye birşey bıraktım kadın dogumcular çok iyi takipler çok iyi ama asıl mesele yumurta toplandıktan sonra başlıyor emriyolog konusunda ben güven alamadım toplanan herkesde değişiyor yumurta sayısı ama geriye kalan 10 tane kalan 2 tane gibi ol onunnda döllenmesi vs sorun herkes de aynı ama bende 34 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?