Zeynep Kamil tüp Bebek yaptıranlar

Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun

Devlet hastanesini tercih etmememin tek bir sebebi var. O da doktorun kendisini görememek. Sorularını soramamak. Gücüm yettiğince özele gideceğim. Devlette kadın doğum bölümünü ve diş hastanesini hiç ama hiç sevmiyorum. Gitmiyorum da. Maddi durumu el vermeyenlerin Allah yardımcısı olsun.

Evet bende dogal tedavi uyguluyor diye duydum ne kadar iğne kullandınız siz sanki benim ilk tedavimden fazla tutmuş tabi ilaç dozları fazla olabilir sizinki
5 gün sadece ,sonra toplama yapıldı. Başka ilaçlar da verdiler menopur catlatma iğneleri cetrotide filan ,yanlış da olmasın şimdi.

Sormayın, buraya ne umutlarla başlamıştım. Doktor listesine baktım hepsi profesör doçent, ne kadar harika dedim ama o doktorları bir kere bile göremedim. Sonuç hem zaman kaybı hem hayal kırıklığı oldu benim için. Ben de özele gitmeyi düşünüyorum şuan, devlette de pozitif sonuç alanlar ,memnun olanlar vardır muhakkak fakat ben umduğumu bulamadım maalesef.

5 gün sadece ,sonra toplama yapıldı. Başka ilaçlar da verdiler menopur catlatma iğneleri cetrotide filan ,yanlış da olmasın şimdi.
Anladım tamm menapur iğnesi oldugu için o fiyat tutmuş sizin ki diğerlerinin hepsini bana da vermişlerdi

Sizin yumurta toplamaya o doktorlar girmedi mi normalde onlar giriyor

Yok farklı doktor girdi ama tanımıyorum zaten bir kaç saniye içinde uyundugu için bir şey konuşulmadı hiç girenle de.
Bence onlar üst seviyedeki doktorlar oluypr ben tanıdığım için hepsini artık biliyorum yumurta toplama ve tranfere onlar giriyor siz tanımadığınız için belki anlamamişsinizdır

Marmara üniversitesine gittim. Sırf üroloji doktoru önerdi diye. Kadın doktor profesör. Randevu aldım gittim. Gittim ki yerinde asistan var. Kan beynime sıçradı. Tüp bebek tedavisinde de bu olmaz yaa dedim. Daha da gitmedim. Devletin umrunda değil. Güya hastanın istediği doktordan hizmet alma hakkı var. Anca lafta. Bu iş nasip işi. Özelde de olumsuz olsa Allah nasip etti mi illa ki bir gün olacaktır. Ama devletin kahrını kimsenin çekmemesini diliyorum.

Bence onlar üst seviyedeki doktorlar oluypr ben tanıdığım için hepsini artık biliyorum yumurta toplama ve tranfere onlar giriyor siz tanımadığınız için belki anlamamişsinizdır
Yok internetten bakmıştım aslında gitmeden önce baya tek tek araştırdım hepsini tanıyorum ama benim islemlerime girmediler.bunun önemi de yok aslında şuanda, tedavi sürecinde görüşmek isterdim ama olmadı ,sorun değil artık napalim.

Keşke hakkını vererek yapılsa bir şeyler ama maalesef pek öyle olmuyor ,böyle sorunlar yaşadıkça görüyoruz gerçekleri. Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin ne diyelim

Merhaba benim de kırklarelide iki olumsuz aşılamam var doktor tüp bebeğe yönlendiren bir rapor yazdı. Şimdi zeynep kamilden randevu almayı düşünüyorum önce heyet raporu mu almam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

Merhabalar önceliklikle tüp bebek den randevu alacaksınız muayene olup dosyanız açılacak sonra sizden evrak isteyecekler o evrakları heyete verceksiniz ilk heyetten onay çıkıyor ikinci heyete başvuru yapıyorsunuz süreç 1 ay kadar sürüyor ikinci heyette 4.doktor imza almanız gerektiği için o hekimlerden randavu gerekiyor onları da tamamlayinca tüp bebek raporunuz çıkıyor bu arada bende trakyaliyim memnun oldum aklınıza takılan olursa özelden yazın cevaplarım süreçlerinde

Çok teşekkür ederim sürecin başında olduğum için çok bocaladım zeynep kamil hakkında çok olumlu da olumsuz da yorum mevcut. Sizin görüşünüz nasıl acaba, ben de çok memnun oldum

Çok teşekkür ederim sürecin başında olduğum için çok bocaladım zeynep kamil hakkında çok olumlu da olumsuz da yorum mevcut. Sizin görüşünüz nasıl acaba, ben de çok memnun oldum
Yani sistem iyi güzel takip ediyorlar ama İstanbul'da olmanız gerekir kısa süre Kırklareli gel git size zor olabilir ve oturmuş düzenleri var ben kendim iğneler oldum tüp bebek süreci yumurta toplamaya kadar geldim fakat erken çatlama olduğu için yumurta toplanamadi ama bizim arkadaş grubumuz oluştu ve şuan hepsi transfer oldu bir kaçı gene bir kaçı daha beklemede bir kaçı ise gebelik sonucu negatif kısacası kişiye göre değişiyor ve ilgileri iyi hastane güzel zaten bu hastane kadın doğum hastanesi burası onun yeri

Çok teşekkür ederim

Kızlar selamlar Zeynep kamilde tüp bebek fiyatları ne kadar ? Bilen yardımcı olabilir mi acaba ve ayrıyetten tüp bebek yaptırıp pozitif gören var mı? Aramızda

Kızlar selamlar Zeynep kamilde tüp bebek fiyatları ne kadar ? Bilen yardımcı olabilir mi acaba ve ayrıyetten tüp bebek yaptırıp pozitif gören var mı? Aramızda
Tabiki bir çok kişi vardır benden bunlardan biriyim şükür eğer sigortan varsa 2 aşılama istiyorlar sonra tüp bebeğe geçiyorsun 15.600 gibi bi ücreti var

Tabiki bir çok kişi vardır benden bunlardan biriyim şükür eğer sigortan varsa 2 aşılama istiyorlar sonra tüp bebeğe geçiyorsun 15.600 gibi bi ücreti var
Canım teşekkür ederim süreçini anlatabilirmisin bende 2. Aşılama yaptırdım tüp bebeğe geçmek zorundayım nedeni ise tüplerim çok kötüydü alındı ve histeroskobi yapıldı. Zeynep Kamil laboratuvar olarak iyi mi sen neler yaptın bahsedersen Biraz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim

Rapor çıktıktan sonra adetin 3. günü gidiliyor sanırım. Sonra kaç günde bir hastahaneye gittiniz bilgi verir misiniz?
Bir de rapor çıkınca 2 ay sonra tedaviye başlayabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…