Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim de eşim ben çalışırken ev işlerinin hepsini beraber yapardık o süpürürdü ben silerdim mesela. şimdi ben yapıyorum genelde ama bir misafir gelsin ben hemen mutfağa girerim o evi süpürür siler etrafı düzenler falan hiç üşenmez ve gocunmaz yapar.

bu arada kızlar farkındamısın topiğe göz atan insanlar çoğalmaya başladı. hem zeynep kamile gidenler çoğaldı hem de bizim sayfalarımız ilerledikçe dikkat çekiyor sanırım :)

eş konusunda sanırım hepimiz şanslıyız şükürler olsun. Evet topiğe giren farklı kişiler oluyor. Zk. Ya gidenler vardı bi ara yazdılar ama pek girmiyolar sanırım.

kendimi bildim bileli kalca bolgemde catlak var canim. en fazla 53 olmustum amaa catlaklardan yillar sonra. sanirim boy uzarken catladi. onun icin gebeliktede catlarim kesin:) acibadem sutunu duymamistim canim. ama cok memnun oldum. hemen atastirip almaliyim canim cok tesk sana:)

gunaydin kizlar:) duygucum seni merak ediyorum. ins. guzel sonuclar alip bize mutlu haberler vericeksin. bekliyrm seni

gunaydin kizlar:) duygucum seni merak ediyorum. ins. guzel sonuclar alip bize mutlu haberler vericeksin. bekliyrm seni

günaydın canım. işim erken bitti 8,30 da çıktım ordan ama başka işler vardı banka ve ptt işi şirketin onları hallettim anca geldim ofise. saat 3 te çıkıcak dediler. lekenme seklinde kanamalar olabiliyormuş. tutmamışta olabilir , yalancı kanamada olabilir dedi. kan vermek gerek dedi bende verdim gebelik için dedim. tamam dedi hemşire. bakalım artık hayırlısı herşeye hazırladım ben kendimi. gerçi çarşambadan beri ümidi kestim hatta kan vermeye bile gitmiycektim tutmadı diye. sonradan neyse yaptırimde tutmadıysa jeli bırakırım dedim. birde aynen ben gibi hafif kanaması olan biri daha gitmiş böyle oldu diye kızın testi pozitif çıkmış. artık allahtan hayırlısı diyorum. eğer bişey yoksa 2. için ne kadar ara vermek gerek sonraki prosedür nedir soramadım. kalabalıktı ayşenin pc bozuldu kenanın odasındakipc den kayıtları falan yaptı.

neyse işte 3 dedi ama ben ara ara netten bakıcam çıkınca yazarım size.

ins. yerlesme kanamsidir. sen ara ara bak cunku kesinlikle erken cikiyo sonuclar canim.

ins. yerlesme kanamsidir. sen ara ara bak cunku kesinlikle erken cikiyo sonuclar canim.

baktım canım şuan 0,0:)) tabiki saat çok erken kan hala kan alma odasındır ben sonuç bakıyorum. kendimi biraz işe vereyim de zamn geçsin bari. ama tüm işleride dün topladım((

baktım canım şuan 0,0:)) tabiki saat çok erken kan hala kan alma odasındır ben sonuç bakıyorum. kendimi biraz işe vereyim de zamn geçsin bari. ama tüm işleride dün topladım((
en zoru kan sonucunu beklemek acikcasi:) bencede kendini ise ver vakit gecsin:)

günaydın kızlar daha mesajlarınızı okumadan duygu ya yazmak istedim canım kan verdin mi ne zaman çıkıyo sonuç protokol aldın dimi.

canım 3 diyolar ama saat 11 den sonra çıkıyo sen ara ara bak en geç 1 de çıkar bence. uyuyakalmışım dün akşam da yürüyüş yaptık yorulmuşum sanırım ilk defa gece deliksiz uyumuşum uzun zamandır ne tuvalete ne de su içmeye kalkmamışım. bugün de evi süpürücektim silicektim şimdi kahvaltıydı derken öğlen saati girer kalıcak benim işler öğlenden sonraya. kan sonucundan sonra telefondan da sorarsın canım. inşallah pozitiftir duygu hiç belli olmaz.

daha işlenmemiştir belki de canım. inşallah hayırlı haber alırız. çok kötüyüm her yanım tutulmuş omuzlarım ağrıyo (

valla bakıyorum arada ama hala yok. hayırlısı artık napalım. olursa büyük şok olacak bana. eşimde akşamdan beri telkin ediyor. herşeye hazırlıklı olmalıyız. olmazsa üzülmek yok devam edicez sonuna kadar bilmem ne. bazen onada üzülüyorum sorun bendeyken o neden çocuktan mahrum kalsın ki. ya hiç olmazsa diye geliyor aklıma.

bugün zorlu bi bekleyiş var kızlar şuan 0,0 yazıyor artık neğeatif olduğundamı böyle yoksa daha sonuç çıkmadımı bilmiyorum gerçi saat 10 da baktığımdada bu yazıyordu. zaten negatif aralığı 0,0- 5,0 mış. gündüz sonuç çıksa bile akşam 3-4 gibi yine bakıcam bakalım farklı bişey yazacakmı. helecanla bekliyorum.

diğerleri gibi referans aralığı falan yazıyo mu? sonucu cıkan tahlille çıkmayan arasında fark olması gerek ya. bence daha çıkmamıştır.

diğerleri gibi referans aralığı falan yazıyo mu? Sonucu cıkan tahlille çıkmayan arasında fark olması gerek ya. Bence daha çıkmamıştır.

evet canım yazıyor misal 1 haftalık aralığı şu diyor 5 haftalık aralığı ,şu negatif şu gibi. Bencede daha çıkmadı 3 dedi ama hadi en erken 1 de çıksın şuan çıkmamıştır. Ve bence çıksa negatifse biler değer yazar ve negatif yada poz. Der.

hmm olmazsa hastaneden bilgi alırsın.

canım sorun bende deyip durma eğer sorun senin eşinde olsaydı sen böyle mi yapıcaktın beni mahrum bırakıyor evlat sevgisinden mi dicektin? bikere siz bi bütünsünüz ve bu sizin sorununuz. ikinizin. aklına kötü şeyler getirme olmazsa vardır bunda da bir hayır dicez tatlım. bak ben alıştırdım artık kendime bütün denemeleri yaparız olmazsa da bırakırız artık olmuyo deriz öyle yaşamaya devam ederiz napalım. ama sen bunları düşünme değilmi ki rahim var yumurtalık var tüp var çocuk da olacak inşallah. :)

ya ne saçma neden 0,0 yazıyor. boş bıraksınlar bari. canım negatif olsa bile 0,0 çıkmaz bence. benim hep 0,1 yazardı.herşeyin hayırlısı tatlım.

ya ne saçma neden 0,0 yazıyor. boş bıraksınlar bari. canım negatif olsa bile 0,0 çıkmaz bence. benim hep 0,1 yazardı.herşeyin hayırlısı tatlım.

dimi ama bencede artık 0,1 de olsun o kadar ilaç aldık tüp yaptık. eğer 0,0 çıkarsa ayıp olur. bari 0,1 çıksın:)) ama bu kez kararlılar 3 ten önce vermiycekelr gibi. ne güzel e2 ler 11-11,30 da çıkmış oluyordu. keşke buda öyle alaydı. hayır sonuca göre gidip sigara alıcamda.:) kendimle başbaşa kahve dünyasında bi kahve ısmarlıycam kendime:)

canlarım bilgisayarımdamı yoksa internette mi sorun var bilemiyorum ama yazdıklarım gitmiyor. işlerim de var. bşraz çıkayım öğlenden sonra yine girerim.
bu arada açok güzel bir söz gördüm nette paylaşabilirsem paylaşayım isterim ;

Rahman ve Rahim Allah’ın adıyla
Kıyamet gününe yemin ederim. (Kusurlarından dolayı kendini) kınayan nefse de yemin ederim (ki diriltilip hesaba çekileceksiniz). İnsan, kendisinin kemiklerini bir araya getiremeyeceğimizi mi sanır? Evet bizim, onun parmak uçlarını bile düzenlemeye gücümüz yeter.
Kıyamet suresi 1-4

içim ürperdi okuyunca. Allahın hikmetinden asla sual olunmaz deyip çocuğumuz olmazsa kendimi telkin ederiz duygu

bu arada şimdi bambaşka bir konuya geçiyorum :)

sen bamyaları nasıl difirize koymuştun tatlım.internette baktım baya domates sosuyla pişirin diyor da sen de anlatırmısın.

bu arada şimdi bambaşka bir konuya geçiyorum :)

sen bamyaları nasıl difirize koymuştun tatlım.internette baktım baya domates sosuyla pişirin diyor da sen de anlatırmısın.

canım bende öyle yapılır diye tahmin ettiğimden 2 kilo domates 1 kilo biber almıştım karıştırım az pişirim soğutup poşetlerim diye düşünmüştüm. ama komşuda çiğ koy dedi pazarcıda . bende onlara uyup öyle yaptım olmadı 2 kg. bamyam çöpe gider temizledim sirkeli suda yıkadım süzgece koydum süzülünce poşetletim 4 poşet çıktı 2. kg.da epeycede doldu her poşet. v ekana 2 kilo domatesimi vebiberimi 2 akşamdır eve gidip menemn tarzı bişeyler yapıp yiyioruz:) bayrmada da yokuz çürür diye bolca menemen yedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…