Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya sağlık olsun canım. ama zk da sonuçlar açıklanmadığı zaman her sonucun karşısında 0 yazıyodu. bide özelde mi yaptırsaydın acaba ya

hayırlısı üzülme boşver üzüldüm gerçekten

kızlar gene aradım doğruymuş yani 2 ay dedi. 2 ay sonra adesin 2,3.günü gidicem ve rapor işlemlerine başlıycam. Bu demek oluyorki 2. Ay ara ekimde gidip rapor işlemlerine başlasam en erken aralıkta başlanır tedaviye. Belkide ocak 2013 te başlanır. çok ama çook uzun bir süre

canım çok sevindim ben de alelacele girdim topiğe ev temizliği uzun sürdü sonra da duş aldım bir baktım saat 3,5 olmuş heyecanla girdim ama hala tık yok.
guygu artık ara hastaneyi ne demek oluyo bu ya 3 de dediyseler 3 dedir. meraktan ölcez burda. ayrıca sonuç 0.0 ise bile neden sabahın 10 undan beri böyle ?

neyse baharcım duygu yu beklerken sana dönelim. demekki iyi yapmışsın söktürücü kullanmamakla canım. doktor spekulumu sokmasa gelmicek demekki haylaz şey :))) kistlerinin kaybolmasına çok sevindim canım z.k ya da gitmişsin o doktoru hatırlıyorum hafif yaşlı görünümlü bir doktor. iyi pazarlık yapmışsın gerçekten e ama biz de artık biliyoruz kendimizi konuşmak bizim de hakkımız dimi. rahatça tatilini yapıcak olmana da çok sevindim tatlım. bak güzel düşün tamam mı iyi başla iyi olsun hevesli ol benim 2. aşılamamdaki gibi sakın umutsuzca başlama Allah korusun iptal edilir falan hep pozitif ol güzelce iç klomenini her gün aynı saatte iç canım. pko görüntüsü hep vardı sende. inşallah kıracak bu dinlenmeden sonra direncini klomen. hadi canım yetiş bana sende :)

yaaa olur mu hiç öyle şey. 0.0 çıkmaz bi kere sonuç. ne bileyim 0,01 çıkar ama 0 çıkmaz. sonuç açıklanmamış demektir bence. yarın bence özel bi hastanede tekrarla testini. öyle bi kere yapmakla anlaşılmaz bi de ayşeyle konuşman yetmez duygucum sen bence birazdan tekrar ara ve hemşireyle görüşmek istediğini söyle. hemşire sana gerekli bilgiyi verir ve yönlendirmeyi yapar. inşallah değildir ama sonuç negatifse ne kadar ara vermen gerektiğini de hemşireye sorarsın. ayşe bilmez zaten. jeli bırakayım mı? testi tekrarlamam gerekir mi? negatifse ne kadar ara vermem gerekir diye bunların hepsini sor hemşireye duygucum. sabırla cevaplıyorlar. bence konuş vakit kaybetmeden kafanda soru işareti kalmasın bayram öncesi.

ya sağlık olsun canım. Ama zk da sonuçlar açıklanmadığı zaman her sonucun karşısında 0 yazıyodu. Bide özelde mi yaptırsaydın acaba ya

özelde yaptırsamda aynı olucak bence normal olsaydı eğer ufakta olsa kanamalar olmazdı. Tutmadığı belliydi ben zaten çarşambadan beri ümidi kesmiştim olması büyük sürpriz olurdu. Olmadı beklerim ayın 22. Si gibi özelde bi test yaparım ama ondada negatif çıkar ve ben sadece garantilemiş olurum. Belkide gerek kalmaz teste kanama artar. Adet olurum

ya sağlık olsun canım. ama zk da sonuçlar açıklanmadığı zaman her sonucun karşısında 0 yazıyodu. bide özelde mi yaptırsaydın acaba ya

özelde yaptırsamda aynı olucak bence normal olsaydı eğer ufakta olsa kanamalar olmazdı. Tutmadığı belliydi ben zaten çarşambadan beri ümidi kesmiştim olması büyük sürpriz olurdu. Olmadı beklerim ayın 22. Si gibi özelde bi test yaparım ama ondada negatif çıkar ve ben sadece garantilemiş olurum. Belkide gerek kalmaz teste kanama artar. Adet olurum

hayırlısı olsun canım. geç olsunda güç olmasın dimi. ama benim sonuca kafam takıldı ya. ayşede salak ya anlayamamıştır açıklanmadığını

bende daha açıklanmadığını düşünüyorum canım. 0.0 ne oluyo ki dimi. hem o kadar hormon aldı. döllenen bi embriyo transfer edildi. değildir ya.

aynen bu defa jeli sormayı unuttum ve salak ayşede söylemedi. hemen teli kapatmaya bakıyor.

baharcım çok sevindim canım gözün aydın bundan sonra herşeyi iyi düşün iyi olsun. bugün benim bilgisayarımda bir sorun var yazdığım mesajlar hep güme gidiyor daha uzun yazmıştım sana ama kısacası iyi başla tedaviye ümitli ol. sakın benim 2. aşılamamdaki gibi yapma :)

duygu cum benim aklımı karıştırdı bu 0.0 ne demek 0.0 negatif diye mi öyle girdiler ki? yani hiçbir zaman 0.0 çıkmaz ki gebelik yoksa bile hcg aldın onca 0.001 çıkar yada 0.01 ne biliyim benim hep öyle çıkardı bu ne saçmalık ya. ayrıca bahar a katılıyorum hemen ara hastaneyi hemşire ile konuşmak istiyorum de. sorularını ona sor canım. jel çok önemli. bakalım hemşire ne dicek. ümitsizliğe kapılma. tutmamış olsa bile 2. si var daha bunun. sakın üzülme tatlım. herşeyde vardır bir hayır.

aynen bu defa jeli sormayı unuttum ve salak ayşede söylemedi. hemen teli kapatmaya bakıyor.

ben de iyi geçinmeye çalışıyorum o kızla ama zerre hoşlaşmıyorum nil daha iyiydi. ayşe bana çok ruhsuz geliyor. insanın yüzüne bile bakmıyor konuşurken bişe samimiyetsiz. çok yanlış bir karar. onu ürolojiye vermeli nil i orda bırakmalıydılar. dün üroloji de nil den eşimin kan testi için protokol isticektim beklerken yanındaki insanların gitmesini gördü beni göz kırptı hoşgeldin dedi :) tanıdı bini :) çok sevindim sohpet ettik sonra. sen mutlu ol da dedim biz ayşeyi çekeriz napalım gülüyor :)

sen hemşire ile görüş.

canım iki ay ara verilmesi gerektiği doğrudur ama bence sen dediğim gibi yap bak hemşireler çıkmadan ara konuş canım hemşireyle. nazife hemşire vardı bugün. hafif kilolu olan. çok tatlıdır o sıkılmadan bilgi verir sana istediğin herşeyi sorabilirsin valla bazen ben kapatmak istesem de o konuşmaya devam ediyo bilgi vermeyi seviyor. sonuçta bilgi almak senin hakkın. kafanda soru işareti kalmasın canım ara sor hemen.

kızlar aradım. konuştum hemşireyle. 2. kanamanızda gelin ultrasonla bakalım rapor çıkarma işlemlerine başlarsınız bu ilk denemeydi dimi dedi evet dedim. sonra nasıl bir tedavi şekli uygulanacak bakarız dedi. şuan hafif kanamam var zaten dedim tamam o devam eder dedi. yani ağustos sonu adet olcam ben dedim tamam eylül adetinde gelin dedi. bende ayşe hanım 2 ay deyince direk ekim diye hesapladım ve raporun çıkması fakan derken kasım aralığı bulur diye düşündüm dedim. zaten rapor falan 2 ayı buluyor onu demek istemiştr dedi. en erken nezman başlanır ona karar verilir dedi. yani eylül adetimde gidicem. ohhh bee hamileymişim gibi sevindim valla:)) 1 ay 1 aydır.

canım bende çok sevindim adet söktürücü kullanmak zorunda kalmadığıma. spekulum değildi o soktuğu aslında üçgen şeklinde plastik bi şeydi. akıntı kontrolü yapılıyormuş onunla. bende çok sevindim kistlerin kaybolmasına valla dediğin gibi uzman olduk artık. hangi gün geleceğimize kendimiz karar veriyoruz iki gün geç gideceğim ama inşallah kötü bi şey olmaz canım.

evet onla konuştum zatn. severek anlatıyor belli. ilacımıda o anlatmıştı hastanede. çilli ve kilolu. kilo dedimde kızlar bu arada bari spora devam edeyimde belki 2-3 kilo veririm:)

evet onla konuştum zatn. severek anlatıyor belli. ilacımıda o anlatmıştı hastanede. çilli ve kilolu. kilo dedimde kızlar bu arada bari spora devam edeyimde belki 2-3 kilo veririm:)

tabi canım bu arada ne yapmak istiyosan yap. kafanı dağıt. bekleme tedaviye başlamayı ki vakit geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…