Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
heyecanlımısın

sadece soru sordum bişi yazdım ve cevap vermedin yok hani genelde herkese cevap veriyosun da ondan hani burda konuşmak için tanışmak gerekmiyo sanırım mantık olarak
arkadaşım kimsin sen ve seninle samimiyetim ne dereceki bu şekilde konuşma hakkı görüyorsun kendinde ??? tınlamıyorsun falanda ne demek ?

sadece soru sordum bişi yazdım ve cevap vermedin yok hani genelde herkese cevap veriyosun da ondan hani burda konuşmak için tanışmak gerekmiyo sanırım mantık olarak

herkese cevap veriyorum ama işim olmadığı zaman. şuan işteyim ve bayram tatili öncesi işlerimi toparlıyorum her yazılana anında cevap verip yorum yazamıyorum.

yok yok senin bana özellikle cevap vermediğin günleri de biliyorum ben soru sorup cevap alamamak kötü bişey Allah yardımcın olsun ne diyim sende haklısın kardeş...
herkese cevap veriyorum ama işim olmadığı zaman. şuan işteyim ve bayram tatili öncesi işlerimi toparlıyorum her yazılana anında cevap verip yorum yazamıyorum.

yok yok senin bana özellikle cevap vermediğin günleri de biliyorum ben soru sorup cevap alamamak kötü bişey allah yardımcın olsun ne diyim sende haklısın kardeş...

arkadaşım derdin ne ya. özellikle cevap vermedin günler ne demek soruyu ortaya sormuşsan ve diğer arkadaşlar yazmışsa cevap ben yazmamışımdır. Bana özel soru sorduğunu hatırlamıyorum. Ki sana verdiğim bir çok cevapta var biliyorum. Ama kusura bakma her defasında beni bu şekilde itham etmeye hakkın yok. Ve bu saatten sonra sana hiç bir şekilde cevap vermem. Almak istediğin bilgi olursa diğer arkadaşlar gerek görürlerse yazarlar. Ve bu topiği klasik k.k.ne çevirme. Birbine sataşan kavga edilen bir topik değil burası. Niyetin öyleyse gayretin boşa topu topu 4 kişiyiz ve herkes birbirini bilir. Allah işleri rast getire benden bu kadar.

kızlar ben geldim. bugün olanları yazıcam ama önce yazdıklarınızı okudum duygucum hala çıkmamış sonucun niye böyle oldu yaa. saat 3 ü geçti canım ayşe yi arayıp sormadın mı hiç bence vakit kaybetmeden arayıp sormalısın. ben şimdi hastaneden geldim valla bomboştu. oturuyodu ayşe.

sıradan kk nasıl olur bilmem ama benimde açmış olduğum bi topiğim var git bak merak ediyosan bi tane soğuk yada ters bi cümllem olmuşmu kaç yıldır ben bi tek sende gördüm böyle bişeyi neyse sana zaten daha sorum olmaz benimde sadece insan ayırıyorsun ayıp yaptığın bendende bu kadar kal sağlıcakla rabbim sana hayırlısını versin bugün inşallahhh

sabah pc bozuktu kuyruk dışarılardaydı. Ben hemen giriş yapıp verdim kanı 8,30 da ayrıldım ordan demekki sonrada sakinleşti. Sen reglimi oldun da gittin yoksa regl olamadığın için mi gittin?

kızlar sabah evin yakınındaki tıp merkezine gittim. doktor önce akıntı kontrolü için beni çatala aldı ve plastik bi şey soktu. sonra bi çıkardı kıpkırmızı kan içinde adet söktürücü yazıcaktım size ama gözünüz aydın kanamanız başlamış dedi. adet olmuşum yani. kızlar nasıl sevindim anlatamam. sonra ultrasona aldı beni veeee kistlerim kaybolmuş çok şükür. yalnız bariz pco görüntüsü var. çok sayıda gelişmeye hazır yumurta görünüyo dedi. neyse ordan çıktım apar topar zk yı aradı. ayşe normalde adetin birinci günü başlamamayı tercih ediyolar ama tabii bayram tatili var dedi malum karşıdan gelicem konuşmadan gitmek istemedim. bugün gelebilirsiniz dedi ve bi koşu gittim. ultrasonda veysel bey vardı. uzun boylu kır saçlı orta yaşlı bi dr belki tanıyanınız vardır. pco görünüyo çok sayıda gelişmeye hızr yumurta var dedi. onun dışında kist yok tertemiz başlayabilirsiniz dedi. hangi gün kontole geleyim dedim önce 25 inde çağırdı. bende kenan beyin klomenin 9. günü kontrole çağırdığını, bu arada şehir dışına çıkacağımı söyledim. zaten yumurtalar klomenle yavaş gelişiyo. şehir dışına çıkıcam. bi daha gel git olmasın dedim 31 inde yan klomenin 11. günü gelmeyi düşünmüştüm dedi. önce olmaz molmaz dese de sonra takvime bakıp ikna oldu ve hemşireye oooooo bu çok sıkı pazarlıkçı valla korktum pazarlamacılık mı yapıyosun yoksa dedi. yok ama pazarlamacılık yapabilir mişim demek ki dedim. gülüştük üçümüz. adam beni pazarlamacıya benzetti yaa. bi de hemşireden teyid alıyorum tekrar. oldu dimi tamm dimi 31 inde geliyorum diye. neyse kızlar sonunda adet oldum rahatladım kistlerde yok olmuş çok şükür. bu ay güzel bi başlangıç yaptım inşallah devamı gelir.

bu arada duygucum haber yok mu hala?

hoşgeldin canım. hayırlı olsun yeni tedavin. inşallah güzel sonuçlar alırız senden de:)

baharcım gözün aydın en azından rahat bir kafayla tatilini yapacaksın sevindim senin adına.

Benide yeni bir maraton bekliyor ayşeyi aradım 0.0 sayıyor sabahtan beri negatif yazmıyor anlamadım sonuç çıkmadımı negatifmi dedim. Baktı negatif dedi. Zaten belliydi ne olcağı. Ama sonraki için ne kadar ara verme şartı var onu sormayı unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…