canım zaten yat demiyorlar arada uzan arada kalk gezin. sürekli hareketsiz kalmakta gaz ve kabızlık yapar sonr aıkınmak zorunda kalma arada gez tabi. sadece iş yapma yeter. ocak başında çorba bile pişirebilirsin:)
nasıl ya :)) tanıdığınız heralde dimi :) yoksa gönüllü aile oldunuzda eve öğrenci evlatmı alıyonuz :)
ya kızlar dedi dedi bende gaza geldim alıp yaptım eşimde gerek yok zaten kan yapcan dedi ama ne bilim belkide dediğin gibidir inş. öyle olur. ilk halay benim sonrası senin olur zaten diğer kızlarında aynı anda olcak gibi hep beraber kutlarız inş. yarın ola hayrola diyorum.
duygu ile karşılaşamadık ama gelmiş ve kan vermiş tel de konuştuk sonucu 1 gibi çıkıcak inşallah bizi yanıltır bebiş vardır. ben de çamaşır yıkadım yemek yaptım biraz etrafı topladım size bakayım dedim ama kimsenin seni çıkmamış ben döndüm diye mi yoksaDD
Canım hakkında hayırlısı olsun ne diyim daha gelmek istemiyor demekki bizim bebekler çok inatçı çıktı. Ama biz daha inatçı olucaz girdik bu yola birkere sonuna kadar devam edicez. En azından şükür ki iki tane seni bekleyen embriyon var 2 ay sonra hiç iğneydi ilaçtı opuydu falan böyle şeylerle strese girmeden gidersin sakin sakin alırsın dinlenmiş vücuduna ikizlerini. belki de öylesi vardır kısmetinde. artık o kadar yaygın ki kimsenin ilk denemesinde tutmuyor yani çok nadirdir. insanlar 3. denemem yok 5. denemem diyorlar artık bu işin de cılkı çıktısenin tutmaması için bir sebep göremiyordum ben ama işte rabbim nasip etmeyince zamanı gelmemiş demekki diyorsun sen şimdi birkaç ay dinlen belki kendiliğinden bile olur bu arada.sonrası Allah kerim.
ben de sadık beye gerekirse 2 ayda beklerim ben düşmesinden çok korkuyorum zaten risklerim var dedim. kendisinin unicorn hastaları olmuş 3 kez doğum yaptırmış hiçbirisinde de düşük riskleri olmadı. çok büyük bir sorun değil septum gibi değil bir sorun olmaz bunu kafana takma diyor. hatta bir kadının 3 tane oğlu olmuş kendiliğinden kalıyomuş hep en sonunda bağlamış tüpünü. keşke benim de öyle olsa dedim içimden birkere yollar açılsa sonraki bebekler kendiliğinden gelse. büyük konuşmiyım ama eğer 28 de anne olursam ikinci 31 de üçinciyi de 34 de falan yapıcam Allah izin verirse kocişe de diyorum eğer yollar açılırda birdaha kendiliğinden hamile kalırsam 3 tane vericem sana acısını çıkartıcaz bu günlerin diyorum :)
sen test sonucunu yaz yine de ben merak ediyorum canım.
sana yazarken yaşar aradı sonra eşimi aradım bende sonuç çıktı bebek var ama değer 36 . sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ağlıyorum şimdi ama belliki gidicii bu bebek değer 36 ve ben adet olucamiğne yazdı gene eeşimi yolladım alıcak bu defa ikişer tane vurdurcam.
duygu cum senin için sordum soruşturdum millestone nin dediği gibi değer 16 olup da tutunanlar bile var. yeterki rabbim ol desin. yükselmeyecek bir değer değil seninkisi. iğnelerine devam edince lekelerin kesilecek yerleşme lekelenmesi olarak kalıcak adı.
12. gün değerlerinin en düşüğü 17
en yükseği 119
ortalaması ise 48 imiş canım. ben inanıyorum bebeğin sana tutunacak ama pazartesiye kadar kalkmadan yat canım. gerekirse ilk 3 ay da yatarsın yeterki bebeğin sana tutunsun ve senin bebişin 3. gün bebişi bence o yüzden üzülme geç tutunuyordur. karnındakini de üzme :) pozitif düşünnnn... pozitif bir sonucun varrr...:)
yazgımmm canım biz neler gördükk bitanemm..16 lar ile hamiş kalıp 25. haftasında olanlar varr..Yapma nolurrr..3. gün bebeğinn senin..Geç tutunma olmuşturr..Önemli olan katkanıp katlanmadığı pzrtsi günü..İnş sağlıklı katlanmalar nasib etsin Allahım..Ağlama lütfenn hadii toparlann ya meleğini üzdüğün için sonradan çok pişman olursann..Olumlu düşünüp dua edelim..Yat dinlen gülüm gerekirse kıpırdamadan yat cnm..Rabbim yar ve yardımcın olsun..
Canım herşey olabilir ne diyelim sağlıklıysa tutunur zaten değilse de değerin düşer adet olursun progestanı baştan 2 vermesi sakıncalı olabilirdi rahim duvarında iyiydi nerden bilebilirki doktorda beklemekten başka yapıcak bişey yok kötü düşünme hangisi hayırlısı ise o olsun sağlıksız ise de hiç olmasın daha iyi. Tüp bebekde kimyasal gebelik çok oluyor tutunuyor gibi oluyor sonra değer düşüyor böylr olup adet olan arkadaşlarda var ama değeri yükselip hamileliği ilerleyen de var şuan ne desek boş. Bu arada kimse girmedi sonuç günün olduğunu unuttular sanırım sonay pazartesi girerim demişti bahar da toparlanamamıştır daha nevin de unuttu yada müsait olamadı belkide.
sonayın evinde net yok h.sonları girmiyor. baharında ağrıları varsa girememiştir nevinde h.sonu diye kocişiyle geçiriyordur. ne diyim bende. hayırslısı ne ise o olsun.
Böyle hissetmen ormal canım insan ne hissedeceğini elbet bilemez pazartesi berşey olabilir ama benim umudum var değerin yükselecek canım sen elinden geleni yap yemeği bile bırak eşin hazırlasın kaldırsın bugün zaten pazar inş. Yarın öğlen güzel haberler verirsin.elifcan bn progestan iğnelerine 2 kasımda yani opu günüyle birlikte başladım 3 kutu yani 15 adet vrdurdum bugunde tes günü olduğu içn doktor sanırım test sonucuna göre devam ettirecekti testte + olunca ve değer düşük olunca iğneyi yazdı gene ve 2 doza çıkarttı. pazartesi günki değerden sora ya devam ettrir yada bıraktırır. aksatma yapmadım yani onların dediğini uyguladım. hatta bizim buralarda olamz diye eşimi fertile yollayıp yeni reçeteyi aldırı şena ecz. almasını söyledim. bakalım 2 doz yaptık bugün yarında 2 doz pazartesi ne çıkacakşuan hala bişey yokmuş gibi hissediyorum nötrüm yani zaten hangi işimiz yolunda gittiki bu da gitsin illa bişeyleri kursağımızda bırakıcak ((
Nevincim menagonı ben kullanırken kalçadan yaptırıyoruk kalça enjektörü ile sen gönekten ince enjektör mü kullanıyosun? Senin gibi göbekten yapan başkada duydum. Gonal f yi de göbekten yapsana birini sağ tarafına birini sol tarafına yap bence bir de ben de cetrodite e başladığımda kabartılı bir kızarıklık oldu birkaç akşam kaşındı yaptıktan sonra 1 saat falan vücudun ufak bir tepkisi canım sonra geçiyor yedavin hayırlı olsun birtek sonay kaldı o da hayırlısıyla görür inşallah haftasonu adet. Duygumuzun da hakkında hayırlısı olsuncanım yazdıklarını daha şiimdi okudum. bugün test günün olduğunu biliyorum ama sabah ist tüpe gitmek için bir çıktım, akşam geldim, yemeğe de misafirim vardı, saat 1 oldu da gittiler. bir türlü nete giremedim ama bütün gün aklımdaydın. sevinsenmi üzülsenmi bilemez bir haldesin belli ama bence sevin kuzum. sonuçta bir bebiş var. sana tutunmaya çalışıyor. hepsini bırak daha önce 2 aşılama ve 1 tüp geçirmiş birisin ve ilk defa olumlu sonuca bu kadar yaklaştın. elifin dediği gibi elinden gelen her şeyi yap. evde yat dinlen, sakın sakın iş falan yapma, iğnelerini ol. her şey kader kısmet, kısmetinse senin de gayretinle bu bebiş tutunacaktır. allah korusun olmazsa da en azından şunu gördün sen hamile kalabiliyorsun yani bu sefer olmasa da gelecek sefer bu iş tamam.
ben de bu sabah adetin 3. günü olduğu için kontrole gittim. progesteron ölçtürdüm. sonucu öğleden sonra veririz dediler. kayın valideme gittik. oradayken aradılar, progesteron 0,50 çıktı, iğneleri vurun dediler. iğneler zaten yanımızdaydı eşim yaptı. 225iu gonal f'i koldan yaptık, menagonu da karından. karından iğneyi beceremedik mi nedir, bunca saat oldu karnımda iğne yerinde kocaman bir kabartı var. ilaç dağılmamış gibi, azıcık bastırınca acıyor da.
neyse saat 6:30 gibi eve geldim. tam internete girecektim ki, bir arkadaşlarımız aradı biz yemeğe geliyoruz dediler. apara topar bir kaç yemek hazırladım, geldiler, otur otur gitmek bilmediler, deli ettiler beni. halbuki bütün gün eşime seni anlattım, gitsinler de internete gireyim test sonucuna bakayım diye gözlerinin içine baktım. inan okudukça ben de heyecanlandım. duygu, şimdi mi, ikizlerinle mi bilmiyorum, sadece şunu biliyorum bu iş olacak. yani sen öyle ya da böyle hamile kalacaksın. o kadar sıkıntılara katlandın, şimdi olmasını tüm kalbimle diliyorum. ama yine de hayırlısı diyorum kardeşim, her şeyin hayırlısı olsun....
sonayın evinde net yok h.sonları girmiyor. baharında ağrıları varsa girememiştir nevinde h.sonu diye kocişiyle geçiriyordur. ne diyim bende. hayırslısı ne ise o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?