sonay sen de süleyman tosuna gidip muayene oldun mu? hiç anlatmadın. ben mi kaçırdım?? neler dedi?
ya zaten iğne saatim akşam 4 te. olmadı izin alırım erken çıkarım ofise en yakın anadolu sağlık var(johns hopkıns) ora var arayıp sordum iğne yapıyormusun diye evet 17 lira dedi. yyuuuuhhhh.. resmen benim 1 kutu iğne param. düşününki 1 kutu da 5 iğne var ve 17 liraymış. bunlar sırf vurmaya 17 tl alıyolar soyguncular. altı üstü 0,10 kuruşluk enjektör kullancaklar. kimsayasal nasıl oluyor bilmiyorum ki. eğer çarşambada değer biraz yükselirse ozman daha ço krahatlarım yani belki gene düşürmi diyorum.
hakikaten ohaaaa demek geldi içimden. 3/5 tl olması gerekirken kaç katı fiyat alıyorlar.
kimyasal gebelik değerin düşmeye başlaması demek. yani herhangi bir anormallik durum var ve hamilelik gerçekleşmiyor.. kardeşiminki ilk 22 çıkmıştı, sonraki gün 17, sonraki gün 5 ve adet oldu. seninki çok şükür yeterince yükselmiş.
baharcım sağol bakalım çarşambada gidicem ozmanda yükselmiş olursa en azından bu basamak için oh çekicem. ama ne ikizi birini zar zor tutturduk o bile daha kesin değil ikizde şurda dursun. hele bunu bi doğuralımda ikizleri sonradan almaya gidicem.:) bırakmam onları orda. 2015 tede onları yaptımmı ikiz olurlarsa 3 çocukla kapatırım sayfayı. valla kararttım gözü yaşaım elverse yapcam 3-4 :)
acaba yükselipte sonra düşme ihtimali varmı? ne bilim başıma hiç gelmedi. araştırmadımda bu konuyu. dr. değerin 70-80 olmasını bekliycez dedi. yani 70-80 olsaydı bile iyi diycekti heralde. 2 değilde 3 katı artmış. gidip devlette yapıcam iğnemi. asm kazıkçılarına para kaptırmam. nede olsa gayet zengin bir hastane ve muhit.
düşme ihtimali olmaz canım. böyle şeylerle kafanı meşgul etme. benim spontan gebeliğimde bile zk da üç kez b hcg istediler. değer önce 70 sonra 250 ve 580 çıkmıştı. senin buna göre çok yüksek canım maşallah.
acaba yükselipte sonra düşme ihtimali varmı? ne bilim başıma hiç gelmedi. araştırmadımda bu konuyu. dr. değerin 70-80 olmasını bekliycez dedi. yani 70-80 olsaydı bile iyi diycekti heralde. 2 değilde 3 katı artmış. gidip devlette yapıcam iğnemi. asm kazıkçılarına para kaptırmam. nede olsa gayet zengin bir hastane ve muhit.
zaten arayan soran varmı deyip duruyordu. toplantıya gircekti yakaldım söyledim. sevindide havalara uçuyor msn den ayıcık yollayıp duruyor. adaklarım var diyor yuhh dedim adakta değil adaklar hee. dedm bu kdar uçma dur hele daha nolcak. yaşşlı bi abi var işyerinde eşimin elamanı ona söylemiş allah nasip ederse baba olcam demiş.ne bilim inş. hevesi kursağında kalmaz garibimin kötü düşünme. bebeğine kendine elbiler bak netten diyor. yuuuuhhhh dedim daha cinsiyet yok bişey yok yarın olcak belli değil olsun kötü düşünme deyp duruyor. napim kolay gelmediki bu bebek insanın elinde dğil kötü düşünceler geliyor dedim ((
inşallah canım çarşamba da ikiye katlamış olacak hayırlısıyla.eşine haber verdin mi kimbilir nasıl sevinmiştir. fertile bak sen yaa. bu ikinci hamilelik haberi. inşallah eliften de güzel haberler alırız. valla kararımı verdim negatif sonuç alırsam iki ay sonra bende fertile koşucam:)
zaten arayan soran varmı deyip duruyordu. toplantıya gircekti yakaldım söyledim. sevindide havalara uçuyor msn den ayıcık yollayıp duruyor. adaklarım var diyor yuhh dedim adakta değil adaklar hee. dedm bu kdar uçma dur hele daha nolcak. yaşşlı bi abi var işyerinde eşimin elamanı ona söylemiş allah nasip ederse baba olcam demiş.ne bilim inş. hevesi kursağında kalmaz garibimin kötü düşünme. bebeğine kendine elbiler bak netten diyor. yuuuuhhhh dedim daha cinsiyet yok bişey yok yarın olcak belli değil olsun kötü düşünme deyp duruyor. napim kolay gelmediki bu bebek insanın elinde dğil kötü düşünceler geliyor dedim ((
fertilde hamile kalan diğeri kimdi. gerçekten iyi bir yer galiba. baharcım sana gerek kalmayacak.. sende ikinci hamilemiz olacaksın. sonra nevinn. 4. elifimiz ve assolistiniz olarak bennnnnnnnn :)))
sanki kendim hamile kalmışım gibi telefon açıp kocama haber verdim, duygu hamile dedim yaw. malum böyle olumlu haberler bizlere de umut oluyor. eşinin dediği doğru olumlu düşün duygucum allahın aşkına olumlu düşün. kimyasal gebelik, kadının hamile kalması ama bebeğin tutunamayıp adet kanamasıyla birlikte vücuttan atılması oluyor. idrarda pozitif çıkmıyor, ama kanda çıkıyor. aslında bir çok kadın hayatı boyunca biri iki defa yaşarmış ama anlamazmış. zaten akabinde de adet görünce hemen kandaki hcg de düşüyor. seninki yükseldiği için sen o ihtimali atlattın. kanaman da vücut belki hamilelik dış etkenlerle yani tüple olduğu için intibak edemediğindendir. bizim bir komşumuz vardı kadın 3 çocuk doğurmuş, 3ünde de hamileliğinin ilk ayında adet görmüş hatta o yüzden hamile olduğunu anlamamış. ama sonraki ay kesilmiş, gecikince doktora gitmiş, 2 aylık hamilesiniz demişler. belki senin de öyledir, zaten kanama miktarın da az olduğu için kuvvetle muhtemel öyle.
ya varya insan şunu bile sevinçle yaşayamıyor yarın nolcak sonraki gün nolcak kesesi görüncekmi kal atışı olcakmı? bunlar kaçar haftada belli olur gidişat ne olcak. ya millet bi hamileyim diyor bi doğurdum diyor bizim çektiğimiz çileye bakın. hep endişe hep endişe.
sonaycım topiği açan rn4 yani rana arkadaşımız 2 yıllık evliydi zk. da evlilik yılı tutmadığı için rapor alamadı oda fertile gitti ilk denemesinde oldu onunki temmuzda yapmıştı tüpünü sanırım şuan 5 aylık falan hamile olması gerek. eğer onun gebelik hala devam ediyorsa ilk o benimki devam ederse 2. ben olucam yakın çevreden fertile gidipte gebe kalıp bebe doğuran.
ne bilim işte acep yükseldide geri düşermi? yada azda olsa kanamanın olması gebeliğin devamı gelmezmi sorularını insanın aklına getiriyor endişem o. ohoo kocaya bakarsam ben şimdiye pembe bulutların üstünde olmam lazım duramayıp işyerinden 1-2 kişiye söylemiş. umarım bu gazla anasıgile söylemez. daha kendi kafamda netleştireyim sonra söylesin istiyorum buda 3-4 ayı bulur:) sonra arayıp ana ana torunun oluyor hemide kız/ erkek desin. hönk olsunlar:)
rahat ol, üstüne gören nice kadınlar varmış. eşin anasına öyle derse şok olurlar. bunca bekliyorduk ne diye gizlediler diyecekler.
ne bilim işte acep yükseldide geri düşermi? yada azda olsa kanamanın olması gebeliğin devamı gelmezmi sorularını insanın aklına getiriyor endişem o. ohoo kocaya bakarsam ben şimdiye pembe bulutların üstünde olmam lazım duramayıp işyerinden 1-2 kişiye söylemiş. umarım bu gazla anasıgile söylemez. daha kendi kafamda netleştireyim sonra söylesin istiyorum buda 3-4 ayı bulur:) sonra arayıp ana ana torunun oluyor hemide kız/ erkek desin. hönk olsunlar:)
canım valla onlar torun sevgisini tattılar anaannede oldu baba annede biizmki ekstradan babaaane yapacak. çokta sevinceğini sanmam beni sevmiyor çünkü:) haah çocukta oldu iyice yapışır oğluma diyebilir. ( ama demez heralde o kadarda vicdansın değildir zannımca ama yinede insanoğlu işte)
benim fertilde ilk deneme ama sonuçta aynı çileyi 2 defa yaşadım yani dolayısıyla 2. de tuttu olur.ama bilmeyenlere detay vermemişten güçten ancak fırsat bulabildik yapmaya derim puahahaha niyeyse tüp olduğunu gizlemek istiyorum. hani çevrede herkes normal kalınca ben kendimi eksikmi ne görüyorum ondan sebep gizleyesim var ama cidden nedenini bilmiyorum.
canım bence şimdilik sadece anın tadını çıkar. biliyorum sen de ben de aşırı gerçekçi insanlarız illa ki kafamızda her olasılığı hesaplama huyumuz var. o yüzden tam olarak dereyi görmeden paçaları sıyırmak da istemiyorsun. hatta çok iyi biliyorum sen ve ben, doğal yoldan hamile kalsaydık bile 3 ay kendimizi dinlerdik. çocuk düşecekmi kalacakmı diye bekler dururduk:) zira doktorlar haklı, fazla okuyoruz fazla biliyoruz sonra da kurup duruyoruz. ama bugün ara ver. en azından bir sonraki hcg testine kadar hamile olmanın tadını çıkar. akşama eşine de şöyle gerine gerine nazlan, etrafında 4 döndür:))))))))))) diğer yandan ben sana hep dedim ben senden çok ümitliydim. çünkü sen de biliyorsun tüp denemesinde 2.nin bir kerameti var. ekseriya 2.de hamile kalınıyor. o yüzden sonraki testte değerinin yükselip, hamileliğinin %100 kesinleşeceğine dair de çok ümidim var. hem bak bu bebiş çok şanslı. burada bu kadar teyzesi her gün ona pozitif enerjisini, inancını yolluyor. artık tutunmazsa ayıp eder:)))
o kadar vicdansız olamaz yaa. zaten cocuk olmasada yapışmışız oğullarına :))
valla bende hiç kimseye söyleyemedim. 2/3 kişi hariç. biri işyerinden, diğeri dışardan arkadaşım, biride kızkardeşim. bende düşünmüyorum kimseye söylemeyi. ne biliyim yaa..farkında olmasakta insan eziklik hissediyor galiba :))
ne güldüm he ezik lafına:)) ezikmiyiz biz hee ezikmiyiz söylesenize :)) valla öyle işte sanırım bilinç altında bir eziklik oluyor. kızalr ben çıkıyorum iğneye gidicem izin aldım erken çıkıcam. patrona söylemedim söylersem yüreğine iner tüm gece uyuyamaz. iğneler bitmişti ne bilim gene verdi 2 daha yapcam dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?