Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok bugün açmadım zaten. eşim haftasonu ful açmış. işe gider gitmez kapattım valla. bunalıyorum diğer türlü. evet anneme çok düşkünüm ben. hatta kayınvalidem söylermiş anneme allah gecinden versin sana bişey olursa ne yapacak diye. yani bağımlılık derecesinde değil tabii. onsuz adım atamamak falan değil de bu süreçte başından beri yanımdaydı. yine yanımda olsun istiyorum. bir de çok bilinçli bi kadındır annem. bana çok yardımcı oluyor. her konuda ona danışırım. arkadaş gibiyiz. yani kardeşim evlenip yurtdışına yerleştiğinden beri en yakın arkadaşım diyebilirim. canım ben kaçıyorum biraz. kardeşim ayşe aydının kitabını almış hani şu tüp bebek tedavisinde yaşadıklarını ve hamileliğini anlattığı kitabını. onu okuyayım biraz. sonra girerim sonucun açıklanmaya yakın.

valla kendini hiç emanet gibi hissetme, işini yapıyorsun.. kendi işleri yürüyor... bedavadan sana maaş ödemiyor. ayrıca sakın olaki öyle ani çıkışlar yapmayasın. ne diye tazminatını bırakacaksın ki. keskin sirke küpüne zarar.. çoğu patron psikolojik baskı yaparki kendiliğinden çekip gitselerde tazminat ödemesek. onların beklediğide bu.. bence hiç takılma. sen işini bırakma. istemiyorsa kendisi çıkartsın. sen gururlusun ama bence o karakterdeki insanlara karşı gururlu durmaya gerek yok, onlar gibi olmak lazım :)

haklısın yaa kombiler öyle fazla ısıtmıyorki.. . eşim sauna ve buhar odasına çok girdi diye bu varikoseli ona bağladık. benide anında sıcak çarpar, hamam, güneşlenmek vs bile bayıltır beni. pat diye düşüyorum. o yüzdendir sıcak diyince korkar olduk :)
eşinle herşeyi paylaşınca kimseye çok ihtiyaç duymuyor insan... en güzelini sen yapıyorsun.

yok yok sen artık bekle. benim gibi yapma :) şunun şurasında ne kaldıki. inşallah güzel bir haber alırız.

valla o bu bahane olunca oluyor olmayıncada olmuyor ne bilim fosur fosur sigara içenlerin çatır çatır çocuğu oluyor bizde aman onu yemiyelim aman bunu içmeyelim diyoruz hani nerde yediğimiz önümüzde yemediğimiz her bi yanımızda ama yinede yok. ben sıcağı çok severim hatta yana yana banyo yaparım o derece:) ama bu ara ılık yapmak zorundayımda sanki kendmi yıkanmamış kirli gibi hissediyorum kaynar su olmayınca artık napalım buna da katlanırız yeterki olsun. evet insan eşiyle arkadaş olunca her şeyi onla paylaşıyor hani kız arkadaşınla paylaşabilceğin her şeyi onla paylaşıyosun. annemle bile o kada rşey paylaşmam hatta kzı kardeşlerimle bile:)

yok yok sen artık bekle. benim gibi yapma :) şunun şurasında ne kaldıki. inşallah güzel bir haber alırız.

işteyim kendimi işe vereyimde zamn geçsin diyorum ama gene geçmiyor yaaw ne biçim iş bu. valla değer yüksekse bir sonraki daha hızlı çıkaran bir yerdemi yaptırsam ne yapsam. böyle insanda dokuz doğurtuyolar.

işte ise adam çıksında tazminat vermeyim modunda değil. hani çıkartır tazminatını veririm zaten kaç kuruş tutcakki . hem işssiz maaşıda alırım 6 ay kadar. alacağım parada bebiş için kullanırım. dediğin gibi ben çıksam onun yararına. o hamile kalayımda son anda kendi çıkarmayı planlıyor dolaysıyla tazmiant vercek. ha ben böyle düşünüyourm ama belkide bnim çıkmamı bekliyordur. malum hamile kalınca eşimde bende beni idare edebilceğini düşünüyorduk hep. o kadar memnun olunca benden idare eder diyorduk ama hiçte öyle olmadı belki tazminat olayıda düşündüğüm gibi değildir:)))

eğer fertil ücretli yapıyorsa bir dahakini zeynep kamil bakarsa orda yaptır. hem ücretsiz hemde hızlı çıkar. bizde dokuz doğurmayız :)

aslında hamile olman seni işten çıkarmasına bir sebep değil. yani dediğin gibi idare etmesi gerek. insan uğraşmak istemiyor. yoksa hamile kaldın diye seni çıkarsa ve onu mahkemeye versen kesin daha fazla paralar alırsın. insan uğraşmak istemiyor. nevin bu işleri daha iyi bilir.

yazgım öğleden sonramı çıkacak cnm değerinnn..Hayırlısı ile güzel haberler almak nasib etsin Allahım..İnanki dualarımdasın tatlım..

sakınan göze kazık batması bizimkisi :), bende sıcağı çok severim, özellikle soba sıcağını, şöyle insanın kemikleri ısınacak.:).. bu bebeişler olsunda ne gerekiyorsa ona katlanırız.. sonrasında acısını çıkartırız.

evet bu ve bundan sonraki işlemler ücretli. ama daha bugünün testi için para vermedik. ya hadi parasını geçtim 40-50 lira bişeydir ama çoook geç çıkıyor bu ne sanki.

ya uğraşmaya değmez hani genel anlamda sorun olan bir yer değil. zk. ya onca gitgel yaptım yeri geldi geç geldim yeri geldi erken çıktım şimdi mahkeme olayı falan yaparsam nankörlük etmiş olurum. öyle yada böyle ben çıkarı mdiye düşünüyorum çünkü bakacak adam yok. kaynana 66 yaşında by pas oldu geçen yıl. ha şuan kızının bebesine bakıyor 5 aylık oğlan ama ben istemem bakmasını. hem bana göre yaşlı hemde yazık zoraki bakmak olur ondan istemem birde çocuk megoloman yetişir. anamdan zati hayır yok iş bana düşüyor öyle yada böyle çkmam gerekecek. hani bakacak biri olsa bile 4 aylık izin süremde idare edemeyecek beni. vızır vızır çalışna bir ofis sanki de:)))

AH AHH onlarda öyle düşünse, bu kız bize o kadar çalıştı, iyide çalışıyor, 4/5 ay idare etsek deseler :) benimde bakacak kimsem yok. allah yardımcımız olsun valla.. hele bir gelsinler orasını o zaman düşünürüz :)

daha aramadılar mı sonuç için. saat 13:41

off yaa resmen 9 doğurdum anasını satim. asistan aradı sadık beyi veriyorum dedi. değer 106 dedi gayet iyi en azından yükseliyor dedi transfer tarihi neydei dedi 5 kasım dedim. hesapladı pazartesi flan ultrasonla bakarız belki daha erkende bakabiliriz ama çarşambaya kadar iğnelerini yap çarşamba gene gel bir beta hcg ver dedi. şuan için 106 bakalım çarşamba ne olacak. 36 /106 gidiyor. iğne için yer bulmam gerek saat 4 gibi vurduruyorum eczanelerde vurmuyor artık. şimdi araştımasını yapayım.

Son düzenleme:

ben de burada okuyup okuyup test sonucu çıktı mı diye bekliyorum. saat 1:30 oldu sayılır hadi yahu nerede bu sonuç?
hayatım kanuni haklarını ve dava yolunu sakın ama sakın nankörlük yapmak gibi görme. işverenin baktın tazminat konusunda yan çizdiğinden istifa etmeni bekliyor sakın etme. ücretli ve ücretsiz tüm doğum izinlerini kullan. zaten ne zaman izne çıkacağına da doktor karar veriyor. sgk'ya da bildiriliyor, işverenin de uymak zorunda. sen yokken senin işlere kim bakmış seni de hiiiç ilgilendirmiyor. bulsun birini yaptırsın sen ne düşünüyorsun. 4 ay zaten ücretli izin hakkın var. sonra da 6 ay ücretsiz hakkın. heepsini kullan. sonra allah kerim, ister istifa edersin, baktın bir bakıcı falan buldun istersen de işe geri dönersin. işverenin de tıpış tıpış geri döndürmek zorunda.(ya da tabi daha önceden seninle anlaşıp, tazminatını verip işten çıkarmak zorunda) neyse hele bir o zaman gelsin sana madden en faydalı şekilde nasıl ayrılırsın konuşuruz.

aha ben yazarken sonuç çıkmış. gözün aydın tatlım. yükselmiş çok güzel
kimyasal gebelik olsa değer düşerdi bildiğim kadarıyla. iğnelerini en yakın sağlık ocağına gidip vurdursan?

canımmmm tebrik ederim. beta hcg fazla mı artmış ne. 80 gibi bir değer bekliyordum. duyguuuuuuuuuu bu ikiz olmasın. canım tebrik ederim can-ı gönülden. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

ya zaten iğne saatim akşam 4 te. olmadı izin alırım erken çıkarım ofise en yakın anadolu sağlık var(johns hopkıns) ora var arayıp sordum iğne yapıyormusun diye evet 17 lira dedi. yyuuuuhhhh.. resmen benim 1 kutu iğne param. düşününki 1 kutu da 5 iğne var ve 17 liraymış. bunlar sırf vurmaya 17 tl alıyolar soyguncular. altı üstü 0,10 kuruşluk enjektör kullancaklar. kimsayasal nasıl oluyor bilmiyorum ki. eğer çarşambada değer biraz yükselirse ozman daha ço krahatlarım yani belki gene düşürmi diyorum.

yuppii, yaşasııınnnnnnn. işte buduur :))) hamilesinnnnnnnnnn. sakın iğneleri aksatma.. çok hızlı yürüme.. kendine çoook dikkat et. inşallahhhhhhhhh hep böyle güzel haberler verirsin :))

baharcım sağol bakalım çarşambada gidicem ozmanda yükselmiş olursa en azından bu basamak için oh çekicem. ama ne ikizi birini zar zor tutturduk o bile daha kesin değil ikizde şurda dursun. hele bunu bi doğuralımda ikizleri sonradan almaya gidicem.:) bırakmam onları orda. 2015 tede onları yaptımmı ikiz olurlarsa 3 çocukla kapatırım sayfayı. valla kararttım gözü yaşaım elverse yapcam 3-4 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…