kombiyi arada kapat evin havasını çok alıyor bende cmtesi pazar ful açıkt eşimdede bende baş ağrısı yaptı. ben camlarıda açamıyorum şuan. dış cephe tadilatı var iskeler işçiler ve toz var haliyle arada kapatıyorum kombi ama eşim geri açıyor. birde bu ara bende de bi ateş varki sorma menapozlular gibi yanıyorumcanım anladığım kadarıyla annene çok bağlısın sen onsun adım atmıyor gibisin. bence bu doğru değil bu kadar bağlamamk gerek allah gecinden versin her zaman yanımızda olmayacaklar dolayısıyla biz bu işe kocalarla kalkışıyosak onların desteği daha çok önemli. arada annesiz iş yapmak gerek diye düşünüyorum:)
hayır öyle birşey demedi. desede zaten zırt pırt izin alamam patron zaten pimpirik. buradan da ayrı b r soğudum orasıda ayrı adam gözümün içine bakıyor beni işten atmak için. sözde benden çok çok memnun gazı verip duruyor övgü üstüne övgü ama gel görki bu ne perhiz ne lahana turşusu. hem o kadar övgü hemde sırf bebek olcak diye işten çıkarma çabası. bebeğin devamı gelceğini bilsem ne halin varsa gör deyip tazminatımıda bırakıp çekip gitmek geliyor içimden ama ne zmaan kesin hamile olacağım belli değil. 3 aymı 5 aymı bu bebeğin devamı gelirmi? vs. vs. ha diyelimki olmadı diğer bebek denemem olcak falan ama o durumdada kendimi burada emanet gibi hissetmekten nefret ediyorum. ve patrona gııcık olup duruyorum. 60 yaşında kendini hala genç delikanlı sanıyor ve inanılmaz dedikoducu erkek değil kadın genleri had safhada. yani bir kadın bile onun gibi apuk subuk şeylere takıp onun gibi herkesin dedikodusunu yapmaz. oderece dedikoducu yani.
ya banyoda sıcak yani kaynar gibi suyla yıkanmamak gerek evin içi önemli değil. zaten bir kombi evi ne derece ısıtabilir sen düşün:)) hamam gibi yapmıyor nihayetinde. valla benim ailem hep yanımda ama ben istemiyorum sürekli başımda olmasını çok çok nadir çağırıırm geçende artık bayılma gibi şeyler olunca korkupta çağırdım yoksa yine çağırmayıp evde tak dinlenecektim. ha zaten 2 geç zor kalabildiler. bu sbeple aşırır aileci değilim. kendi başıma hareket etmek benim için daha iyi. eşimleyim sürekli. hem anne hem baba hem arkadaş hem koca işte her şeyimi onla paylaşıyorum.
bende düşündüm aslında acaba başka yerde de yaptırsam diye.eşim gerek yok karıştırma gidicez işte oraya dedi dün akşam. yoksa zk.da çabuk çıkıyor. sağlık ocağı sanırım ertesi gün veriyor sonuç:)) özelde nere var bilmiyorum. aman boşa koşturmaca yaşayıp strese gircem hiiiç gerek yok dedim.
haklısın yaa kombiler öyle fazla ısıtmıyorki.. . eşim sauna ve buhar odasına çok girdi diye bu varikoseli ona bağladık. benide anında sıcak çarpar, hamam, güneşlenmek vs bile bayıltır beni. pat diye düşüyorum. o yüzdendir sıcak diyince korkar olduk :)
eşinle herşeyi paylaşınca kimseye çok ihtiyaç duymuyor insan... en güzelini sen yapıyorsun.
yok yok sen artık bekle. benim gibi yapma :) şunun şurasında ne kaldıki. inşallah güzel bir haber alırız.
işteyim kendimi işe vereyimde zamn geçsin diyorum ama gene geçmiyor yaaw ne biçim iş bu. valla değer yüksekse bir sonraki daha hızlı çıkaran bir yerdemi yaptırsam ne yapsam. böyle insanda dokuz doğurtuyolar.
işte ise adam çıksında tazminat vermeyim modunda değil. hani çıkartır tazminatını veririm zaten kaç kuruş tutcakki . hem işssiz maaşıda alırım 6 ay kadar. alacağım parada bebiş için kullanırım. dediğin gibi ben çıksam onun yararına. o hamile kalayımda son anda kendi çıkarmayı planlıyor dolaysıyla tazmiant vercek. ha ben böyle düşünüyourm ama belkide bnim çıkmamı bekliyordur. malum hamile kalınca eşimde bende beni idare edebilceğini düşünüyorduk hep. o kadar memnun olunca benden idare eder diyorduk ama hiçte öyle olmadı belki tazminat olayıda düşündüğüm gibi değildir:)))
valla o bu bahane olunca oluyor olmayıncada olmuyor ne bilim fosur fosur sigara içenlerin çatır çatır çocuğu oluyor bizde aman onu yemiyelim aman bunu içmeyelim diyoruz hani nerde yediğimiz önümüzde yemediğimiz her bi yanımızda ama yinede yok. ben sıcağı çok severim hatta yana yana banyo yaparım o derece:) ama bu ara ılık yapmak zorundayımda sanki kendmi yıkanmamış kirli gibi hissediyorum kaynar su olmayıncaartık napalım buna da katlanırız yeterki olsun. evet insan eşiyle arkadaş olunca her şeyi onla paylaşıyor hani kız arkadaşınla paylaşabilceğin her şeyi onla paylaşıyosun. annemle bile o kada rşey paylaşmam hatta kzı kardeşlerimle bile:)
eğer fertil ücretli yapıyorsa bir dahakini zeynep kamil bakarsa orda yaptır. hem ücretsiz hemde hızlı çıkar. bizde dokuz doğurmayız :)
aslında hamile olman seni işten çıkarmasına bir sebep değil. yani dediğin gibi idare etmesi gerek. insan uğraşmak istemiyor. yoksa hamile kaldın diye seni çıkarsa ve onu mahkemeye versen kesin daha fazla paralar alırsın. insan uğraşmak istemiyor. nevin bu işleri daha iyi bilir.
evet bu ve bundan sonraki işlemler ücretli. ama daha bugünün testi için para vermedik. ya hadi parasını geçtim 40-50 lira bişeydir ama çoook geç çıkıyor bu ne sanki.
ya uğraşmaya değmez hani genel anlamda sorun olan bir yer değil. zk. ya onca gitgel yaptım yeri geldi geç geldim yeri geldi erken çıktım şimdi mahkeme olayı falan yaparsam nankörlük etmiş olurum. öyle yada böyle ben çıkarı mdiye düşünüyorum çünkü bakacak adam yok. kaynana 66 yaşında by pas oldu geçen yıl. ha şuan kızının bebesine bakıyor 5 aylık oğlan ama ben istemem bakmasını. hem bana göre yaşlı hemde yazık zoraki bakmak olur ondan istemem birde çocuk megoloman yetişir. anamdan zati hayır yok iş bana düşüyor öyle yada böyle çkmam gerekecek. hani bakacak biri olsa bile 4 aylık izin süremde idare edemeyecek beni. vızır vızır çalışna bir ofis sanki de:)))
evet bu ve bundan sonraki işlemler ücretli. ama daha bugünün testi için para vermedik. ya hadi parasını geçtim 40-50 lira bişeydir ama çoook geç çıkıyor bu ne sanki.
ya uğraşmaya değmez hani genel anlamda sorun olan bir yer değil. zk. ya onca gitgel yaptım yeri geldi geç geldim yeri geldi erken çıktım şimdi mahkeme olayı falan yaparsam nankörlük etmiş olurum. öyle yada böyle ben çıkarı mdiye düşünüyorum çünkü bakacak adam yok. kaynana 66 yaşında by pas oldu geçen yıl. ha şuan kızının bebesine bakıyor 5 aylık oğlan ama ben istemem bakmasını. hem bana göre yaşlı hemde yazık zoraki bakmak olur ondan istemem birde çocuk megoloman yetişir. anamdan zati hayır yok iş bana düşüyor öyle yada böyle çkmam gerekecek. hani bakacak biri olsa bile 4 aylık izin süremde idare edemeyecek beni. vızır vızır çalışna bir ofis sanki de:)))
off yaa resmen 9 doğurdum anasını satim. asistan aradı sadık beyi veriyorum dedi. değer 106 dedi gayet iyi en azından yükseliyor dedi transfer tarihi neydei dedi 5 kasım dedim. hesapladı pazartesi flan ultrasonla bakarı belki daha erken ama çarşambaya kadar iğnelerini yap çarşamba gene gel bir beta hcg ver dedi. şuan için 106 bakalım çarşamba ne olacak. 36 /106 gidiyor. iğne için yer bulmam gerek saat 4 gibi vurduruyorum eczanelerde vurmuyor artık. şimdi araştımasını yapayım.
off yaa resmen 9 doğurdum anasını satim. asistan aradı sadık beyi veriyorum dedi. değer 106 dedi gayet iyi en azından yükseliyor dedi transfer tarihi neydei dedi 5 kasım dedim. hesapladı pazartesi flan ultrasonla bakarız belki daha erkende bakabiliriz ama çarşambaya kadar iğnelerini yap çarşamba gene gel bir beta hcg ver dedi. şuan için 106 bakalım çarşamba ne olacak. 36 /106 gidiyor. iğne için yer bulmam gerek saat 4 gibi vurduruyorum eczanelerde vurmuyor artık. şimdi araştımasını yapayım.
aha ben yazarken sonuç çıkmış. gözün aydın tatlım. yükselmiş çok güzel
kimyasal gebelik olsa değer düşerdi bildiğim kadarıyla. iğnelerini en yakın sağlık ocağına gidip vurdursan?
off yaa resmen 9 doğurdum anasını satim. asistan aradı sadık beyi veriyorum dedi. değer 106 dedi gayet iyi en azından yükseliyor dedi transfer tarihi neydei dedi 5 kasım dedim. hesapladı pazartesi flan ultrasonla bakarız belki daha erkende bakabiliriz ama çarşambaya kadar iğnelerini yap çarşamba gene gel bir beta hcg ver dedi. şuan için 106 bakalım çarşamba ne olacak. 36 /106 gidiyor. iğne için yer bulmam gerek saat 4 gibi vurduruyorum eczanelerde vurmuyor artık. şimdi araştımasını yapayım.
canımmmm tebrik ederim. beta hcg fazla mı artmış ne. 80 gibi bir değer bekliyordum. duyguuuuuuuuuu bu ikiz olmasın. canım tebrik ederim can-ı gönülden. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?