- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
canım haklısın da oluyormu işte şimdiye olsaydı bebeğim 1 yaşında olacaktı ben çok mu bayılıyorum sanıyorsun ama insan bazen yalnızlıktan çok sıkılıyor. Benim annem de gün yapmaz hiç oralarda öyle bir alışkanlık yok ona yakın olsam tabiki onunla takılırdım ama burda böyle işte.öyle belden aşağı konuşan hiç olmaz. Dedikodu da yapan yok açıkçası inan bak. Gündelik muhabbetler paylaşımlar oluyor genelde. Zaten sinirleniyorum bazen kendime sen de damarıma basma :) başından beri çalışsaydım daha farklı bir hayatım olurdu bu kadar girmezdim bu günlerin içine ha fena olmadı eş dost edindim konu komşunun içine karıştım o da lazım insana ama çalışmayı iş çevremin olmasını farklı bir soslay hayatımın olmasını isterdim. Birkez de bu bebek işinin içine girdikten sonra artık elim kolum bağlı yoksa eşim çok rahatlıkla bana iş bulur. Kendime de kızıyorum bak aöf kaydımı yenilemedim içimden gelmiyor o iki dersi veremicem sanırım diplomamı alıp bari koysam kenara en azından iş ararken 2 yıllık mezun olurum ama enerjim düştü. Kendimi saldım. çok moralim bozuluyor buna. Tamamen kendimi bebeğe adamış durumdayım ne ileri ne geri gidemiyorum. Aslında onca dersi vermişim çalışınca oluyor. Ama şuan duraklama dönemime girdim sanırım :)
bazen bıkıyorum biliyomusun her gün görümcemle görüşmekten onunla ortak misafirliklere gitmekten birbirimizden de bıktık. Ama aksi halde eve kapatman gerek kendimi. Nitekim öyle de yapıcam. Gitmicem artık eve kapatıcam kendimi.
ya bebek olmayınca öyle insanın bişey yapası gelmiyor bende kaydımı 2 yıldır yenilemiyorum içimden gelmiyor aklım bebekle meşgulken ders falan çalışamam.bne bu işime girdiğimde daha bir kaç aylık evliydim çocuk düşünmüyorduk eğer bende çocuk isteme döneminde işssiz olsaydım giremezdim .ha buraya girdimde ne oldu bebek olcak diye adam çıkarma peşinde. Sadece şu oldu bebek sürecinde evde değildim. Valla o düşünce beyinde olduğu sürece ister evde ol ister işte her an her saniye düşünüyosun. Bende ev hayatını istiyorum mesela sıkıldım çalışmaktan aslında eskiden beri duramayan bir insanım ama insan çalışmaktanda bıkıyor. Sende haklısın ama görümcened ço ksık gitme ne bilim çok gidersen yüzün eskir kıymetin olmaz sonra:) az git ki özleyip merak etsinler seni:))