Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sen sabret, cocuklar doğsun, 3/5 yaşlarına gelsinler. sen koca kazan yap, hepimiz toplanıp yiyelim :)) allah naip ederse sadece ben 4 kişi olarak gelebilirim :))

canım ne güzel bir sürü yumoşun olması. hem hepsi büyüyecek ya da ohss olacaksın diye dişey yok ki. bence şu aşamada rahat olmalısın. inşallah herşey yolunda gidecek.

aminnn inşallah :) yarın için sabırsızlanıyorum, inşallah + görürüz ve 2. hamilemiz olursun. sonra nevini bekleriz :)

baharcım hiç korkma inşallah hamilesindir.. olmasan bile duygunun dediği gibi dünyanın sonu değil... dinlenip yola devam ederiz. bende umut ta biriyle sohbet ettim 32 yaşında evlendiğinin 2. ayı hamile kalmış ve kızı 12 yaşındaymış... başka olmayınca 2008 de süleyman beyde tüp yaptırmış, 1.negatif, donmuşla hamile kalmış. kızı 3 yaşında... şimdi yine tüp yapmaya gelmiş !!!! küçüklükten beri hayali 4 cocukmuş !.. ilginç kişilerle tanışıyor insan :))

baharım 6. haftada duyulur diye biliyorum. şu anda 6. haftanın içinde olunca duyulabilir gibime geldi.. demekki daha erkenmiş :) bekleye bekleye alıştık onuda bekleriz napalım :))

Sözüm meclisten dışarı ama çüüüşş diyorum. Bunlar ilginç tipler değil kafayı sıyırmış kişiler bence başka izahati yok. Hadi 2. Çocuk denedin tüp yaptın 3-4 ne ya alalhım akıl fikir versin cehalet almış başını gidiyor(

Canım her aile çocuğuna karşı ilgilidir bizimkilerin yada eşimin ailesinin sormama sebebi ilgisiz olmaları değil benim ketum yapımla alakalı. Ser verip sır vermiyorum. Ve tüpü saklama sebebimde bu işin ne kadar süreceği belli değil 1 yılmı uğraşcam 5 yılmı bilemediğimden baştan yaymak istemedim. Nihayetinde 2010 kasımda korunmayı bıraktım anca oldu tam tamına 2 yıl düşünsene. E baştan söyleseydim daha çok canım sıkılırdı çeken var çekemeyen var milletin ekmeğine neden yağ süreyimki. Tabi herkesin düşüncesi başka ben saklama taraftarıydım.

sen sabret, cocuklar doğsun, 3/5 yaşlarına gelsinler. sen koca kazan yap, hepimiz toplanıp yiyelim :)) allah naip ederse sadece ben 4 kişi olarak gelebilirim :))
Demek gözünü o kadar kararttın sonaycan sende tekle kalmam diyosun yani:)
Ha birde kalp atışı falan duyulmaz ya daha kendi yokki piyasada kalbi nerde olupta duyulacak bence ona zman daha çok gibi.

ya kızlar bahar demiş ya duygu daha 5+3 bu ne demekki? yani ben en son 20 ekimde adet oldum bu bebek şimdi kaç haftalık adet olduğum haftayıda sayıyormuyum?

sonay senden de bu beklenirdi zati 8-10, hafta değil bebeğin kalbini 5-6. haftada attırdın valla:)))) birde kardeşimden öğrendiklerimi paylaşırım seninle diyor:)) kız sen bebeği 5 ayda doğurtursun bana tamam bu kadar yeter diye.:)))

Canım her aile çocuğuna karşı ilgilidir bizimkilerin yada eşimin ailesinin sormama sebebi ilgisiz olmaları değil benim ketum yapımla alakalı. Ser verip sır vermiyorum. Ve tüpü saklama sebebimde bu işin ne kadar süreceği belli değil 1 yılmı uğraşcam 5 yılmı bilemediğimden baştan yaymak istemedim. Nihayetinde 2010 kasımda korunmayı bıraktım anca oldu tam tamına 2 yıl düşünsene. E baştan söyleseydim daha çok canım sıkılırdı çeken var çekemeyen var milletin ekmeğine neden yağ süreyimki. Tabi herkesin düşüncesi başka ben saklama taraftarıydım.

canım ne güzel iki yıl beklemişsiniz sadece. benim vajinismusla geçirdiğim 15 ayı saymazsak tam 4 yıldır deniyoruz. bu gidişle daha da bekleyecekmişim gibi geliyo bana

canım 5+3 5 hafta 3 günlük demek. 20 ekimde adet olduysan şu an 5 hafta 3 günlük bebikin:)

inşallah canım. ama bu sefer gerçekten hiç umudum yok zk da harcadılar resmen benim yumoşları:))

canım 5+3 5 hafta 3 günlük demek. 20 ekimde adet olduysan şu an 5 hafta 3 günlük bebikin:)

anladım canım öyle hesap kitap bilmiyorumda. bana göre taş çatlaşa bebek 3 haftalık falandır hani trans günü hamile kaldığımı var sayıyorum. ne güzel birden 5 hafta olmuş. keşek birden 3-4 ay olaydı.
canım bizimde 4 yıl oldu evleneli düğün borcu harcı derken 2 yıl bekledik. ha belki eşim yapalım dese ben gene yapabilirdim belki ama oda ağzını açmayınca bende bişey demedim. hatta hadi 2 yıl oldu deneyelim olaki olmazsa birde bu işin tedavi süreci olur dedik ve dediğimiz çıktı başka iyi bişey olsa dediğimiz çıkmaz zaten ( işte allah kısmet ederse evliliğimiz 5. yılının sonunda bebek olmuş olacak. düşünsene benle birlikte evlenenlerin çocukları 2,5 yaşında onlar 2. yapcak ben daha 1 i bile yapamadım. ama ahtım var allah nasip ederse bunu ıkına sıkına normal doğum yapmaya çalışıcam. sonra hemen gene bebek deniycem belki kendiliğinden olur ha olmazsada ikizleri almaya gidicem. belki birden 3 çocuğum olur:) eşim kendi kaşındı işi ne baksın bize. başta yapaydı bir tane belki tamam derdim ama madem istemedi bende böyle yaparım:)

Demek gözünü o kadar kararttın sonaycan sende tekle kalmam diyosun yani:)
Ha birde kalp atışı falan duyulmaz ya daha kendi yokki piyasada kalbi nerde olupta duyulacak bence ona zman daha çok gibi.

yoook be duygucummm biri olsun 2. hayatta düşünmemde yaşımdan dolayı 2 tane emb. koyacaklarya. hani ikiside tutarsa diye 4 dedim :))) yoksa biri olup 2. ye deneyecek kadar kafayı yemedim :)

yoook be duygucummm biri olsun 2. hayatta düşünmemde yaşımdan dolayı 2 tane emb. koyacaklarya. hani ikiside tutarsa diye 4 dedim :))) yoksa biri olup 2. ye deneyecek kadar kafayı yemedim :)

canım 2.tüp demedim ya hani ilkini doğurunca belki vucut kendine gelir de kendiliğinde olur diye dedim. hep öyle oluyormuş ya. kız bana kısmet olmayan ikizler inş. sana kısmet olur. tabisi öncelikle gönlündeki ne ise o olsun diiym. ama ikizin olsun 1 i kız biri erkek bi kerede çıkar hem kız hem erkek evladı.

benim bebik şimdi varsa 3+2 oluyor mesela ama tabii hiç sanmıyorum. bizde 2007 temmuzda evlendik. 2008 ekimde vajinismusu yendim ve hemen bebek için çalışmalara başladık yani 4 yılı geçti bebik için uğraşalı. bende hep 2 çocuk istiyorum o yüzden bu sefer olmazsa üzülmiycem belki ikinci de dondurulmuşlarımız olur 2 ye tamamlarız.

:))) len valla 6. haftadan sonra duyuluyormuş. hem baharda demişya 6. haftanın sonunda diye... e 4 gün sonra 6. haftan bitiyor anacım. 7 ye giriyorsun işte:)))

günaydın kızlar maallah haftasonu in cin top oynnuyodu burda kimsecikler yoktu bende onlara napıyosunuz lan burda gidin başka yerde oynayın topunuzu dedim dağıttım onları :)))

duygu cum söylememek imkansız zaten canım ya iyi yapmışsın komşularına söylemekle insan içinde tutamıyor seni de kocanı da anlıyorum canım içi coşuyor insanın. Ailene de söylersin tüp olduğunu kimse bilmiyor kendiliğinden oldu dedik dersin onlar idare ederler. kocişin de ailesine kendiliğinden oldu der ara vermiştik der olur biter. yalnız ailelerinizle de paylaşın yazık onlara en çok senin annenin bilmeye hakkı var ve babanın sessiz olsalar da ben üzüldüklerini ve akıllarında olduğunu düşünüyorum. saklama. sonra daha çok canın yanar. kendimden örnek veriyim. eğer söylemeseydim. 5 yıla girdik hala yok mu diyeceklerdi. ama 1 düşüğüm var deyince herkes yine olur diyor ve susuyor. eğer kimseye söylemezsen ve Allah göstermesin ama bişey olursa devam etmezse gebeliğin sonrası daha büyük bir yük oluyor. bence gebeliğini herkese söyle. bişey olursa da aa en azından oluyor yine olur derler emin ol. hiç olmuyor gibi düşünmelerinden daha kolay bu baskı. tüple yada değil orası sana kalmış sen kendini nasıl mutlu ediyorsan öyle de. ama hamileyim de. yolunda gitmeyen bişey olursa da sağlıksız bir durummuş dersin ki inşallah bunlara gerek olmayacak. ama benim dediğim yani söyle ki kimse hamile kalamıyor demesin.
kesen bence görünür artık değerin çok güzel vajinal ultrasonla bulur onu doktor merak etme ve evet minicik bişey olucak içi boş yarım ay şeklinde oluşmaya başlamıştı benim ilk kontrolümde bak kesen oluşuyor daha yeni demişti doktorum.

Bebeeeem sen hamilesin hamile:) ondan sebep hepsi bu belirtilerin adet olacakmış gibi olma hissin rahimin genişlemesiyle bir gıdımda olsa çiş gelmesinin :) hiç endişelenme canım.

sonay cım hoşgeldin ah canım ya kıyamam ben sana öyle ağlamalar bende de oluyor hep ilaçlardan canım nasıl olduğunu anlamadan süzülüveriyor yaşlarım gözümden. inşallah geçecek haberler gayet iyi. maşallah ben ohss oldum sizi de panik sardı çıkart at kafandan öyle düşünceleri. sakınan göze çöp batar olucam diye korkarsan olursun. ben tedavi sürecimde o kadar rahattım ki şöyle düşün herşey Allahtan ve bu işin sonunda ne olacağı belli. sen ne kadar ağlasan da dövünsen de transferin olacaksa olur ve hamile kalırsın zaten şuan herşey belli kaderimizi yaşıyoruz biz. eğer olmicaksa da ne kadar dövünsen de sonucu değiştiremezsin. ancak olumsuz olan herşeyi rabbim hayırlara çıkarır sen merak etme. olacaksan da olursun ne var yani herşey Allahtan. saldım çayıra mevlam kayıra modundaydım ben. belki de hiç olmayacak birşey için kendini üzüyorsun şuan yalanmı. olacaksa olur psikolojini etkileme. canın da acımaz bitanem korkma bizler zaten en güzel merkezlere gidiyoruz verdikleri ilaçlar önlemleri alıyor. sen rahat ol yeter canım herşey yolunda gidecek nevin ile arka arkaya oğu olup alacaksınız bebeklerinizi.

valla hazır mazır adam aşure yapmış da dağıtmış yaa Allah kabul etsin ben de rüyamda gördüm hayır olsun tencereyle kaynıyordu böyle içinde herşey vardı bolluk bereketi mi işaret ediyor acaba? daha hiç yiyemedim canım da çok istiyor

ben adet olduğumda ikisininde sonucu belli olmuş olacak kapanışı ben yapacağım küçümen kardeşi ben doğuracağım

anne aşure yap derseler yavrım sizi yapana kadar merkez merkez gezmekten evde oturup aşure yapıcak zaman kalmadı dersin :) seni bacaklarına yapışmış 2 çocukla saçını toplanış bi tülbentle sarıp sarmalamış aşure kazanının başında hayal ettim çok komikkkk

bahar cım hiç stres olma eğer negatif i görürsen olmadı kısmet değilmiş dersin birdahaki sefere inşallah dersin olur biter. bizde de aileler biliyor. birkaç yakın arkadaşım biliyor. çevre de zaten tahmin ediyor artık 1 düşüğüm var 4 yıldır evliyim falan deyince olmuyor diyorlardır. artık soran olursa da istiyoruz deniyoruz biraz nazlı çıktı bizim bebek falan diye tedavi gördüğümü anlamalarını sağlayacak cümleleri kurabilecek cesareti buluyorum kendimde. bence bunu atlatmak büyük başarı insanlara tedavi gördüğünü utanmadan sıkılmadan açıklayabilmek anlamalarından rahatsız olmamak. beni bilmeleri artık daha da çok rahatlatıyor. sen de hiç stres yapma. belki de tutundu sana meleğin canım pozitif düşün.

boyu posu devrilsin demesi ne çok güldüm yaa ne insanlar var :) ama bebek için sülalecek koşturmayı bilirler dimi. kimi insan için öyle kıymetli bu bebek işi.özellikle kapalı ve koyu doğulu olan insanlarda. valla bizden bilgililer ve sıranın önüne atlayıveriyolar. inşallah test sonucun hayırlı olur canım. hepimizin yüzü 2. pozitifle de güler.

ofya çok kötü cidden çoook uzun bir süreç olmuş. çok garip ama ne bilim severek evlendiğin biriyle bunalrı yaşıyon hani korku falan olsa değildir heralde bu vajinismus çok başka bişey sanırım. bizde 2008 ekimde evlendik 2010 da çalışmalara başladık.

bahar cım hiç stres olma eğer negatif i görürsen olmadı kısmet değilmiş dersin birdahaki sefere inşallah dersin olur biter. bizde de aileler biliyor. birkaç yakın arkadaşım biliyor. çevre de zaten tahmin ediyor artık 1 düşüğüm var 4 yıldır evliyim falan deyince olmuyor diyorlardır. artık soran olursa da istiyoruz deniyoruz biraz nazlı çıktı bizim bebek falan diye tedavi gördüğümü anlamalarını sağlayacak cümleleri kurabilecek cesareti buluyorum kendimde. bence bunu atlatmak büyük başarı insanlara tedavi gördüğünü utanmadan sıkılmadan açıklayabilmek anlamalarından rahatsız olmamak. beni bilmeleri artık daha da çok rahatlatıyor. sen de hiç stres yapma. belki de tutundu sana meleğin canım pozitif düşün.

boyu posu devrilsin demesi ne çok güldüm yaa ne insanlar var :) ama bebek için sülalecek koşturmayı bilirler dimi. kimi insan için öyle kıymetli bu bebek işi.özellikle kapalı ve koyu doğulu olan insanlarda. valla bizden bilgililer ve sıranın önüne atlayıveriyolar. inşallah test sonucun hayırlı olur canım. hepimizin yüzü 2. pozitifle de güler.[/QUOTE]

inşallah canım. ama 12 gündür kendimi 1 saniye bile umutlandırmadım varsa bu duurma nasıl alışırım onu da bilmiyorum:)) çevremdekilerin bilmesi beni de rahatlatıyor. anlattıkça rahatlıyorum resmen. hatta bazen sırf bu konudan konuşarak sıkıyorum yakın çevremi:) o yüzden burada aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar bulup dertleşmek çok güzel. bebiş gelirse de göğsümü gere gere tüp bebekle oldu diye söylerim sanırım.

canım korku değil benim vajinismus yaşama sebebim duyduğum acıydı. 4 sene oldu hala acı çekiyorum resmen çarşafları falan ısırıyorum bazen. eşime de belli etmemeye çalışıyorum yani bu tamamen fizyolojik bir şey. bazı doktorlar pco nun buna sebep olduğunu söylüyor ama bana pek mantıklı gelmiyor nedense.

adetinin ilk gününden sayılıyor duygucum. nerdeyse 1.5 aylık hamilesin :))
hepimiz aynı yıl evlenmişiz galiba. bizimde 5. yılımız. biz yapmadık 1 tane istediğimiz için son ana kadar bekleyelim dedik. mayıs haziran gibi hadi deneyelim dedik bir baktık olmuyor. 3/5 ayda tüpe karar verdik zaten.

valla bir bakarsın senin ikiz olmuş bile :)) olurmu olur... benimde hayırlısı ne ise o olsun artık. tek kolay olur diye istiyorum ama ksımette iki varsa yapacak bişey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…