canım belli ki senin bebik geç tutunmuş. hem düşük değerle başlaman hemde kese boyutunun küçük olması bunu gösteriyor bence rahat ol. inşallah cumartesi gittiğinde hem kese büyümüş olur hemde bakarsın bebiki görürsünüz.
valla sözde 5 haftalık ama aslına bakarsanız 2 kasım döllenme 5 kasım transfer dolayısıyla bebek bana göre çok daha küçük ama dr. pek bi sevinmeyince benimde moralim bozuldu sonrada aman dedim olacağı varsa olur dedim salaldım. napayım kısmetse olur diyorum.
bizler iyi diyelim iyi olalım aylincim seni sormalı sende durumlar nasıl.
benim bu deneme tuttu hamileyim ama muallakta olan şeyler var bu sebeple hala kabullenmiş değilim,
baharın transferi oldu ve bugün test günü inş. iyi haberler vercek,
elif opu oldu fakat ohss olduğu için 2 yumoşu donduruldu kısmet olursa aralıkta transfer edilecek.
nevin tedaviye başladı istanbul tüpte yarın opu olcak cmteside transfer olcak inşallah.
sonayda tedaviye başladı umut koşuyolunda oda cmtesi opu olcak. yani nevin transfer olurken sonyadan toplama yapacaklar.
sen nasılsın iyisindir inşallah yolundamı herşey. ?
sonaycan hadi hayırlı onca yumoş var illaki içinden olgun ve kaliteli çok çıkar diye düşünüyorum ve cmtesi kesin opu olursun. ama bize yazamıycan ben arayıp rahatsız etmek istemem eşin olur yanında falan. msj atarım müsait olunca cvp yazarsın sende. ama iyi ve kaliteli yumoşların çıkacak eminim. inş döllenmeleri ve bölünmeleride çok iyi olur.
valla çok nazlı çıktı bu velet. ne yapmaya çalışıyor analmıyorum yüreğimiz ağzımızda hep( ama bakıyorumda 5. hafta gebeliklerde kese boyutu 6-10 mm yazan yerlerde var 8-10 mm yazan yerde var. k.k da küçük oluppta ertesi hafta 2. katına çıkanda olmuş. artık allahtan hayırlısı.allah ol dediyse olacak o bebek hiç bir şey engel olamaz. allahtan hayırlısı artık. bakalım kan değeri kaç çıkacak.
kızlar sonuç kocaman bir sıfır.
kızlar sonuç kocaman bir sıfır.
olsun bu sıfır seni yıldırmıycak . hepimiz bu yola girdiğimizde en kötüsüne kendimizi hazırlayarak girdik. dinlenip rapor işlemlerine başlarsın bu arada merkez araştırırsın.
yılmak değil de içimden bişey koptu sanki. 20 yumurta 70 milyon sperm olması yetmiyormuş onu anladım. kısmetinde olması lazımmış insanın. 1,5 sene vajinismus, ardından eşimin ameliyatı, sonra onu ikna etme süreci, pco, 4 yıldır sürekli hastanelerdeyim.
1,5 yılda 6 aşılama, 1 düşük, 1 tüp hiçbiri yıldırmadı ki bu yıldırsın. kendimi toparlayıp, devam edicem elbette. ama şu an eşimi bile arayıp haber vericek gücüm yok.
kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz baharım.. emeklerinin karşılığını aldığın zamanlarda gelecek ve iyiki pes etmemişim diyeceksin. sonuçta yumurta ve sperm var.. daha iyi laboratuarlarda daha iyi sonuçlar alınabilir. bundan sonra seçeceğin merkezin lab. nın iyi olmasına dikkat et. inşallah allah gönlündekini nasip eder.
şu an kendime o kadar acıyorum ki. ne yaparsam yapayım olmayacakmış gibi hissediyorum. halbuki ikinci aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalmıştım. ne büyük mucizeymiş meğer. şu an toparlanıp yeniden deniycek gücüm bile yok sanırım.
kendine hiç acıma, acıdıkça üzüntün artar.. cumartesi kendime acıdıgım için o kadar ağladım ama nevinin dediği gibi biz kendimizle gurur duymalıyız.. biz güçlüyüz.. bunlar nekii. herşeyin üstesinden geliriz.. bugün umutta bir kızla tanıştım.. sakaryadan geliyormuş..4. tüp denemesiymiş.4. tüpte hiç dondurulacak embriyosu olmamış. ilk defa umut a gelmiş.. bu sefer çok umutluydu.. olacak diyordu.. izmirdeki tüp hemşiresi de moral bu işte cok önemli dedi. baya bir etkiliyomuş.. o yüzden hep moralini yüksek tut ve olacağına inan.. daha yaşınızda küçük.. eşimin bir arkadaşı vardı.. daha önce çalıştığı yerde..10 yıllık evlilerdi. hiç çocugu olmamış.. ben tanıştığımda yeni hamile idi. doğurdu.. cocuk 6 aylıkken bir daha hamile kaldı.. ikinciyide doğurdu ama başka ilde oldukları için görüşemedik. geçenlerde öğrendimki 2. bebeği de 6 aylıkken 3. hamile kalmış ve doğurmak üzereymiş... yani yıllarca olmayıp sonra peşpeşe normal doğuran bisürü insan var.. umutsuz olma..
kendine hiç acıma, acıdıkça üzüntün artar.. cumartesi kendime acıdıgım için o kadar ağladım ama nevinin dediği gibi biz kendimizle gurur duymalıyız.. biz güçlüyüz.. bunlar nekii. herşeyin üstesinden geliriz.. bugün umutta bir kızla tanıştım.. sakaryadan geliyormuş..4. tüp denemesiymiş.4. tüpte hiç dondurulacak embriyosu olmamış. ilk defa umut a gelmiş.. bu sefer çok umutluydu.. olacak diyordu.. izmirdeki tüp hemşiresi de moral bu işte cok önemli dedi. baya bir etkiliyomuş.. o yüzden hep moralini yüksek tut ve olacağına inan.. daha yaşınızda küçük.. eşimin bir arkadaşı vardı.. daha önce çalıştığı yerde..10 yıllık evlilerdi. hiç çocugu olmamış.. ben tanıştığımda yeni hamile idi. doğurdu.. cocuk 6 aylıkken bir daha hamile kaldı.. ikinciyide doğurdu ama başka ilde oldukları için görüşemedik. geçenlerde öğrendimki 2. bebeği de 6 aylıkken 3. hamile kalmış ve doğurmak üzereymiş... yani yıllarca olmayıp sonra peşpeşe normal doğuran bisürü insan var.. umutsuz olma..
maşallah yollar bir açılmış pir açılmış anlaşılan:) dr ların söylediğine göre benim yumurtlamam olmuyormuş. yani ilaç kullanmadan normal yolla gebelik şansım yok gibi. yine de allah bilir tabii. biz ne desek boş.
yuuhh o ne ya kedi gibi peş peşe tamam onca yılın acısını çıkarda canınada yazık be kadın:) benim sonuç hala çıkmadı saat 2 de aradım çıkmadı çıkınca arıycam dedi. 1,5 saat olcak hala arayan yok. sözde 1,30-2 arası çıkıyordu sonuç. bunlarda iyice işin b.kunu çıkarmaya başladılar ama
daha önce olmuş... veren allah verir.
bencede çıkarmışlar :) sen bir daha ara.. taciz et.
onlar aradı nihayet 3322 pazartesi sabah gene gitcem ultrasona. ama ne yapsamki bugün ultrason için 184 tl para almışlar bu şekilde mi devam edecek ben takiplerimi orada yaptırmak istemiyorum. ultrason parasını almadıklarını düşündüm hani sonra toptan alırlar sandım ama ben içeri girer girmez eşimi muhasebeye almışlar. oranında sizi muhasebeye alalım olayına sinir oluyorum. hiç fırsatı kaçırmıyolar. pazartesi gene ultrasonla bakılcakmış genemi 184 lira vercem. yani. sizce ne yapmalıyım. tamam kritik dönem ama 2 günde bi 200 tl ultrason parası ne demek.eşim o dönemi atlatalım diyor ama ben dr. u arayıp görüşsemmi. yada asistanı arayıp sorsammı ben pazartesi geldiğimde gene 184 lira verecekmiyim. evet derse dr.u arayıp çalıştığınız diğer merkeze gelemk istiyorum orada sgk geçiyormu diyim birde iğneler kutu kutu gitmeye başladı 1 kutu 17 tl 1 aydır kullanıyorum. ne yapsam ki ???
onlar aradı nihayet 3322 pazartesi sabah gene gitcem ultrasona. ama ne yapsamki bugün ultrason için 184 tl para almışlar bu şekilde mi devam edecek ben takiplerimi orada yaptırmak istemiyorum. ultrason parasını almadıklarını düşündüm hani sonra toptan alırlar sandım ama ben içeri girer girmez eşimi muhasebeye almışlar. oranında sizi muhasebeye alalım olayına sinir oluyorum. hiç fırsatı kaçırmıyolar. pazartesi gene ultrasonla bakılcakmış genemi 184 lira vercem. yani. sizce ne yapmalıyım. tamam kritik dönem ama 2 günde bi 200 tl ultrason parası ne demek.eşim o dönemi atlatalım diyor ama ben dr. u arayıp görüşsemmi. yada asistanı arayıp sorsammı ben pazartesi geldiğimde gene 184 lira verecekmiyim. evet derse dr.u arayıp çalıştığınız diğer merkeze gelemk istiyorum orada sgk geçiyormu diyim birde iğneler kutu kutu gitmeye başladı 1 kutu 17 tl 1 aydır kullanıyorum. ne yapsam ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?