Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

o bahsettiğin çatlatma iğnesi 1 tane var.. bana toplamda 4 ilaç yazdı. gonal, cetrod. merional 5 er kutu, çatlatma iğnesi 1 kutu. şimdi internette baktım bu ilaç çok sayıda yumurta elde edebilmek için yumurtalıkların normalden daha fazla çalışmasını sağlamak için kullanılıyormuş. e bu dr ilk baktığında rezerv çok iyi demişti o zaman niye yazdıki.. acaba uyarılmayacağını mı düşündü. baktıki yeterince yumurta büyüdü o yüzden kullanmıyor olabilir. ben yarın sorarım.

canım değerin çok güzel çıkmış bence kalp atışını duyana kadar fertilde devam et madem orada başladın. kalp atışı duyunca zaten doğum doktorunu seçersin. o zamana kadar da en fazla iki kere gidersin.

anlıyorum seni...ama bir süre böle gider sonra toparlanırsın yılma..başka merkezlerde ararsın şansını bu sefer

evet öyle olucak gibi:) valla çok zormuş bu işler ama yılmak yok. acelem de yok:) zaten beklediğim sonuçtu. artık iyi bi merkezle yola devam. yapacak birşey yok.

tatlım cumartesi opu olunca pazar günü evdesin zaten dinlenirsin ve pazartesi işe dönebilirsin merak etme. ben ohss olmama rağmen çok rahatsız değilim ilk günün akşamı gecesi ve ertesi gün akşama kadar yürürken karnının içi acıyor gerilemiyorsun o yüzden iki büklüm oluyorsun onun dışında bir sıkıntı yok. opu dan sonra zaten narkozla falan 3-4 saat rahat oluyorsun. sonra bana ağrınız olursa parol içebilirsiniz demişlerdi opu günü akşamüzeri 1 tane parol aldım o da korkudan daha kötü olcam zannettim yoksa içmeyebilirdim de. ben ohss olduğum için nefes darlığı ve şişkinliği biraz fazla yaşadım ama çalışıyor olsaydım da işe gidebilirdim. opu gecesi biraz rahatsız oluyorsun tabi malum orayı yumurtalıkları kurcaladıkları için midir nedir için hava dolu gibi oluyor şişkinlik ve kasıklarda ağrı bir de işte böyle karnını gerip dik yürüyemiyorsun refleks olarak acımasın diye eğilerek yürüdüm ama ertesi sabah iğnemi olmaya eczaneye kadar yürüdüm. biraz dik durabilmeye başlamıştım yavaş yavaş yürüdüm hızlanınca iç organlarım hopluyor gibi oluyordu :)) zaten işin masa başı. servisle gidip geliyorsundur muhtemelen. izinlerini yakma. transferden sonraya sakla.

tatlım dünkü misafirlerim mecburiyetten di kayınvalidem kaynatam ve görümcemi oturmaya çağırdım. hava güzeldi hiç çağıramıyorum aradan çıksın istedim hem kayınpeder de pek çıkamıyor dışarı ona da değişiklik olsun dedim hep ben gidiyorum kaynanama da görümcemede. zaten kaynanam kirada ya evleri yıkıldığı için. belediyeye başvurduk kira yardımı çıktı onlara sayemde :)) sabah çıktım hesap açtırmak için kayınpederi istediler zaten çıkacaklardı evden banka da bana yakın. ben de bize geçeriz sonra otururuz dedim. gerçi sonra bankaya gitmeye gerek kalmadı eşim halletti ama benim içimden geldi çağırdım. akşamda salmadım yemeğe kaldılar aradan çıktı. bugün bi arkadaşa gidicez yeni evine taşındı onun için. yarın da tuzla ya gidicem teyzeme. doluyum yani hep:)

canım nasıl unutur? ben de şaşırdım şimdi gidince sor yada akşam ara. merional de menagon ve menopur tarzı lh içeren bir hormon.

vay be kanlardan para almıyolar demek şaşırdım bana oranın direktörü gibi ortalıkta dolaşan bir kadın var sarı röfleli saçlı kart sesli :) ilk görüştüğümüzde o fiyatlar hakkında bilgi vermişti ilk kan testi pakete dahil demişti. sonraki takipler ücretli demişti. ama zaten 118 tl ultrasondan çıkartıyolar verilen kanın parasını canım. bu arada ecomar da pahalıymış. ama senin özel sigortan var onunle devam edebilirsin doğumu da karşılar hi para ödemezsin doğuma. bir de şu var zaten sgk ile anlaşmaları olsa bile aynen özel sağlık sigortası gibi 150 tl olan bişey 105 e 110 a falan düşüyor. yani bu ikili üçlü testler zaten bu fiyatlarda heryerde. misal kuzenim tuzla da özel bir hastanede yaptırdı sgk anlaşması var ikili testi 150 tl ye yaptırdı. sgk anlaşmalı hali yani. temiz çıkınca da doktoru 3 lü testi istemedi. muaynelerde de bir sıkıntı görmediği için. yani sgk nı da kullansan özel sağlık sigortanı da kullansan anlaşmalı yerlerde ödicen tutar hemen hemen aynı. sgk anlaşmalıda da özel sağ.sig. anlaşmalıda da hemen hemen aynı fiyatları ödersin. bence sen özel sig. kullanarak ecomar a devam et.

evet öyle olucak gibi:) valla çok zormuş bu işler ama yılmak yok. acelem de yok:) zaten beklediğim sonuçtu. artık iyi bi merkezle yola devam. yapacak birşey yok.

baharım şu anda 3 ayrı merkezde tedavi görüyoruz. fertil, istanbul tüp ve umut.. bizim sonuçlarıda alalım hepsini değerlendir. gidip hepsiyle tek tek görüş.. en iyisini seç..

nevin in bugün opu var dimi Allah yardımcısı olsun inşallah herşey yolunda gider eşi de hazırol da bekliyordur şimdi onunle birlikte ameliyat korkusu sarmıştır birazcık içini ama tutulsun o da biraz öyle anlasınlar :) inşallah hepsi dolu çıkar 10 tane toplanır güzel haberler verir bize.

baharcım memorial ataşehir d e sgk anlaşması yok. bence iy iaraştır soruştur büyük ihtimalle okmeydanı şb. dede yoktur diye düşünüyorum. ama fiyata bakarsan zaten sgk lı fiyat değil 1700€ * 2,35 (kur) = 4000 TL gibi bir rakam + ilaç alıcan ve onlarda bence indirimli değil yani raporsuz alıcan. bakarsan fertil ve umutun fiyatına sgk lı olarak 1500-2000 tl ödedik. ama memorialda sgk olduğunu sanmıyorum. ha sgk sız gidicem dersen o ayrı ama rapor alıcam dersen bence orada geçerli değil rapor. çok iyi araştır öyle git. sonra aa nasıl olur ben sgk ve rapor geçiyordu diye biliyordum yada bana öyle söylemiştiniz deme.

bugün artık sökülür onlar, birkaç günede iyice rahatlarsın. ben dün eşime negatif sonuç aldığını söyledim. eğer bizde negatif alırsak güçlü olacakmışım, öyle kendimi koyvermeyecekmişim, çok üzülmeyecekmişim.daha öyle der demez gözlerimden yaşlar aktı, tamam tamamm bunları sonra konuşuruz diyor :)...

her yeri iyice araştır git konuş... içine neresi sinerse orda başla. ben baştan beri umut diyordum ara ara acaba dedim ama yine oraya gittim. içime sindiği için. sende kafana yatan yerde denersin.

canım emin olmak için iki kere arayıp, iki ayrı koordinatörle görüştüm. sgk indirimi yapıyorlarmış. umutun da mesela burada fulyadaki şubelerinde sgk anlaşması yok. koşuyolunda var. aynı şekilde memorialde ataşehirde yok ama memorial okmeydanı heyet raporu kabul ediyormuş. gerçi rakam çok fark etmiyor indirimsiz ücreti de okmeydanında 2100 euro yani sadece 400 euro fark ediyor:) bir de ilaçlarımı indirimli almış oluyorum. yani bana 4000 liraya patlamış oluyor. ilaçlarda 600 civarı tutuyor benim. 4600 e maloluyor. dondurulmuş embriyo olursa onun transferi de 700 euro. bana yakın olması da avantaj. ama gidip görüşmek lazım tabii. fertilde de bu ücret 2000 lira civarı olacak ilaçlar vs yine 3000 lirayı bulur. görüşüp ona göre karar vermek lazım.

kızlar nevin gelmiş. hadi bakalım iyi haberler verir inşalalh. ceptenmi giriyor acep. yoksa evdede pc başındamı :) maşşalah

evet negatif sonucu kaldırabilmek her bünyenin harcı değil. zor gerçekten ama ben bile böyle güçlü atlatabildiysem herkes atlatır diye düşünüyorum çünkü fazla hassas ve kırılgan bi yapım var. çok da nazlıydım evlenene kadar ama bu yaşadıklarım tedavi süreci çok güçlendirdi beni. bir günde eski halime döndüm bile:) inşallah ikinci deneme için doğru karar veririm. sende şimdiden bunları düşünme inşallah herşey yolunda gidecek. olumlu düşün olumlu olsun.

canım fertilde 1500+kdv= 1770 tl bunu 2 yada 3 e bölüyorlar. nakit ödersen 1500 oluyor nakit ödiyceğini varsayarsak 1500+ 118 ultrason+ 600 ilaçalrın = 2200 hadi 2500 olsun. memoriale göre çokdaha uygun. ama içine sinmesi önemli para sorun değil dersen ve içine sinerse tabiki memoriale git derim. hakkında doğru kararı verirsin umarım.

embriyoskopu dahil etmemişsin sanırım. onunla birlikte 3000 oluyor. memorialle arasında 1600 gibi fark var. semra hn ı çok övüyorlar başarısını duyduğum için düşündüm. gidip görüşmek lazım yine de. fertil hem hesaplı hem laboratuarı iyi bi merkez. ikinci kez gidip bir de alev hn la konuşurum belki.

canım ebriyoskop sonraki iş. yani yeterli yumurta olmayınca zaten 500 lirayı vermiyorsunki. ha olursada dediğin gibi 3000 tl olsun. + biz 1 yıllık dondurma parası 300 tl daha verdik. ama yeterli embriyo olmasaydı 500+ 300 vermeyecektik. ha çok şükür oldu şanslıydık bu sebepten 300 üne 500 üne bakmıyorsun bile. ki 1 yıllık 300 lira dondurma çok iyi bir rakam. bence dr. a pek takılma derim merkez ve lab. iyi olsun yeter. çok talep göre dr. lar son anda bir işi çıksa gelemeyebiliyorlarda. fertildede hakan beyi tercih etseydik + opuya girceği için ayrı para transfere girceği için ayrı para ödeyecektik. hadi parasınıda geçtim kendimi psikolojik olarak o dr. hazırlamışım pat opu günü yada transfer günü gelemiyor bence ço ksinir bozucu bir durum. keramet dr. falanda değil. ve merkezler genelde aynı tedavi şeklini uygulur bence sadık beyde hakan beyde alev hn. da aynı sistemde çalışıyor yani hakan bey + bişey yapmıyor. ve bu durum diğer yerle içinde geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…