canım bence de zeynep kamile git. bak burada orayı en sevmeyen kişi her halde benimdir. ama şu da bir gerçek, her şeye incik boncuk bakıyorlar. her şeyini eleştiririm ama o yönden hakkını yiyemem. ben tüp raporumu çıkarıp özele gittiğimde elimde bir dosya dolusu tetkik vardı. her şeyim hazırdı. dışarıda ekstradan hiç bir tahlil tetkik parası vermeden tedavime başladım. senin de en azından her şeyine bakılır. sonrasında ne yapmaya karar verirsen ver elinde her şeyin hazır olur.
ya getık bolumune randevu aldıgımda kadından aldıydım gıttıgımde de kadın vardı ,,,,
ama cok sacma o zaman ne dıe doktor secımı yaptırıolar kı ,,ben derım randevu aldıgım doktora goruncem dıe :)) bıde orda vukuat cıkarırmısım :))
ya adet gecıkmem olmuyo hıc aksıne cok erken oluyorum ,,yanı mesela kasımın 4.de adet oldum sımdı yıne adet oldum,,cumartesıden berıde lekelenıorum ortalama 14 gun ustune falan,ondan oncekı aylarda da 16 veya 18 gun ustune oluyodum hazırandan berı,,
cıkolata kıstım 7 cm dı 2 cm e dustu,,5 cm altındakılere amelıyat yapılmıo dedıydı doktorum ,,
ıkı gun once kı gıttıgım doktor 2 cm cıkolata kıstı, 1cm mıyom ,bıde pko var dedı pko da hazırandan sonra cıkdı hazıranda yokdu,,asılama olmaz tup bebek olur dedı onun ıcınde kılo vercen dedı 3 ay kadar dogum kontrol ılacı vercem adetlerın duzenlesın dedı o sıradada kılo ver pko ve mıyomun gıtme sansı var dedıydı gıtmezse tup bebek dedı ,,,
valla kesinlikle sana katılıyorum. bende tek bir tahlil bile yapmadan umutta başladım. ilk defa bugün umutta kan aldılar benden. p4 diye bişey... yani onca tahlili dışarda yaptırsaydım çok daha pahalıya patlayabilirdi..
ya getık bolumune randevu aldıgımda kadından aldıydım gıttıgımde de kadın vardı ,,,,
ama cok sacma o zaman ne dıe doktor secımı yaptırıolar kı ,,ben derım randevu aldıgım doktora goruncem dıe :)) bıde orda vukuat cıkarırmısım :))
ya adet gecıkmem olmuyo hıc aksıne cok erken oluyorum ,,yanı mesela kasımın 4.de adet oldum sımdı yıne adet oldum,,cumartesıden berıde lekelenıorum ortalama 14 gun ustune falan,ondan oncekı aylarda da 16 veya 18 gun ustune oluyodum hazırandan berı,,
cıkolata kıstım 7 cm dı 2 cm e dustu,,5 cm altındakılere amelıyat yapılmıo dedıydı doktorum ,,
ıkı gun once kı gıttıgım doktor 2 cm cıkolata kıstı, 1cm mıyom ,bıde pko var dedı pko da hazırandan sonra cıkdı hazıranda yokdu,,asılama olmaz tup bebek olur dedı onun ıcınde kılo vercen dedı 3 ay kadar dogum kontrol ılacı vercem adetlerın duzenlesın dedı o sıradada kılo ver pko ve mıyomun gıtme sansı var dedıydı gıtmezse tup bebek dedı ,,,
7 cm lik olan çikolata kistinin 2 cm e düşmesi çok ilginç. olabiliyormu böyle bir durum. bana olamaz gibi gliyor ki 7 cmlik kistin kesin alınması gerek diye biliyorum. hani 7 de 6 yada5 düşer ama 5 cm lik bir küçükme nasıl olmuş aklım almadı doğrusu. bence tek dr. la kalma. zk. yada git sgk anlaşmalı başak bir jinekoyada. bakalım kist , pko ve miyom hakkında onlar ne diyek karşılaştırma yap. ve daha sonra zk. ya devam et sırf test tahlillerini ücretsiz yaptırmak için.
valla kesinlikle sana katılıyorum. bende tek bir tahlil bile yapmadan umutta başladım. ilk defa bugün umutta kan aldılar benden. p4 diye bişey... yani onca tahlili dışarda yaptırsaydım çok daha pahalıya patlayabilirdi..
canım o zaman senin vücut devamlı çok sayıda yumurta üretiyor, çatlıyor, sık sık adet görüyorsun. bazısınınki de çatlamayıp adet göremiyor ben ondan sandımdı. neferalemin de çikolata kisti 3,5 cmdi ama ameliyat dediler. çikolata kisti adet gördükçe büyüyen bir şey. belki doğum kontrol hapıyla adetin düzenlenip kanama miktarın azaldıkça daha daha küçülür. yalnız doktor sana zayıfla demiş ama zaten kiloya sebep de pkodur. (ben bir ara diyetisyene gittiğimde hemen pko varmı diye sormuştu) yani pko tedavi oldukça kendiliğinden zayıflaman lazım. neyse sonuçta ben doktor değilim bilemem. ama her şeyime bakılsın diyorsan zk doğru bir tercih. ama bu arada özel bir yerin konforunu, alakasını falan bekleme. genetik bölümünü de hiç kendine esas alma. tüp bebek ve infertilite bölümleri aşırı kalabalık olduğundan her şey mümkün.
pahalıya patlamak ne demek canım kesin bir tüp parasıda o tahlillere giderdi. ki udak tefek yaptığımız şeyler bile 1000 tl yi belkide geçmiştir. rahim filmi, bi kaç kez yaptığımız spermiyogram gibi.
pahalıya patlamak ne demek canım kesin bir tüp parasıda o tahlillere giderdi. ki udak tefek yaptığımız şeyler bile 1000 tl yi belkide geçmiştir. rahim filmi, bi kaç kez yaptığımız spermiyogram gibi.
canım daha dün benden seroloji, co agülasyon, falan bir sürü kan tahlili sonuçları istediler. hemen zk'de ekim sonu yapılanları verdim. orada yaptırmamış olsam el mahkum yeni yaptıracaktık. kim bilir kaç para tutardı. sana da progesteron yapmışlar. e2 yapmadılar mı? bana progesteron ve e2 birlikte yapmışlardı son kontrolde. yumurtaların içinin doluluğunu anlıyorlarmış e2 oranından.
ben ilk cocuk düşündüğümde doktora gittim bir kan tahlili bakalım demişti 156 tl tutmuştu. kıytırıktan şeyler... iyiki zk kamile gittik.. duygucum ya siz çatlatma iğnesini göbekten yaptınız değil mi? bana ikisinide göbekten vuracaksın dediler.
evet göbekten vuruyordum çatlatmayı. sende birini bir tarafa diğerini diğer tarafa yaparsın. çatlatmanın ucu biraz kalın yaptıktan sonra hemen çıkarmaki dışarı akmasın.
bana hiç e2 bakılmadı.. ilk defa kan aldılar sadece p4 bakılacak.
İyi akşamlar kızlar yazamasam da yazdıklarınızın hepsini okudum iki gündür geziyorum evde durduğum yok şuamda tuzladayım teyzemde tel den giriyorum nevincim maşallaj çok sevindim canım umarım fire vermeden devam ederler. Bu durumda bahar ve bn en düşük performansı sergiledik yumoşlar konusunda. 11 de 3 sizin yazdıklarınızı okuyunca moralim bozuluyor. Bence benim vücut artık pıregon a alıştı tepki vermiyor sanki ilaçlar hakkında istanbul tb. Daha deneyimli gibime geldi ne kullanacakşaronı neyi ney işe karışom yapacaklarını daha iyi mi biliyolar ne? Git gide sadık beyi daha yetersiz bulmaya başlıyorum
aylincim, moralini bozma. önce bir muayeneye git görüş. bakalım kesin tüp diyecek mi. tüp derse de ben de geleyim beraber ücret görüşelim. medicine kaça paraydı ki? çok mu fark var arada? sen elindeki test sonuçlarını götür ayıp değil bişey değil başka bir test falan istiyorsanız da benim hem sgkm hem de özel sigortam var, testleri sigortalarımın geçtiği başka bir yerde dışarıda yaptıracağım de. ki öyle yaptır da. mesela yeni ne istiyorsa zk'de gider yaptırırsın ne olacak. ben istanbul tüpün verdiği 4500 ücretin biraz şişirme olduğuna inanıyorum. belki ilaç dahil 4500 falandır. çünkü raporlulardan bu kadar az para alan yer özelden gelene bu kadar yüksek ücret alıyor olamaz. yani bakılır bir çaresine sen üzülme. istanbul tüpün para yüzünden kimseyi çevirdiğini de sanmam. ha bir de bonusa ve garantiye taksit yapıyorlar bilgin olsun.öyle yapsa bana iyi olur bu gün tahlil yaparız falan gibi bir laf eetti sanki kapatrken tam anlayamdım bende tahlilden bol ne var hemde hepsinden üçer tane üç yılda aynı testlerden dopler hsg smear hariç..bilmem ben bu adamı çok sevdim karar verdim ama heyecanım söndü benimki paraya sıkışırsa psikopatlaşıo..hadi seç biyer başla diordu ama geçen şimdi böle..bana da öyle bir şey dese emre bey süper olur da ben de talih olmadığından aksilik beni bulur
bu en son gittiğiniz doktor kimse doğru bir yaklaşımla yanaşmış size önce ilaç tedavisi verecek her ayrıntıyı demiş benimde çikolat kistim var 4 cm e yakın..solda da vardı o gitmiş bu adet döemimde..soğan suyundanmıdır bilmem.iki aydır içiordum paso..bencde aşılma olmaz tüp bebek olur..bazı çikolata kistleri kendiğinden de yok oluveriormuş bu konuyu çok araştrdığım için artık tüm yazıları ezberledim ama nadirmiş..bir bayanda kızının 4 cm lik çikolata kistin kendiliğinden geçtiğini hatta proförelerin bile şaştığını anlatmıştı..ama bu nadir bir duruumuş okduğum yazılara göre..seninki küçüldüğüne göre sevinmelisin ama pko o önemli oda düzene girer sanırım hapla..onuda yarıca inceledik uzamn olduk nerdeyse::)zeynep kamilde zuhal çelebi jınekoloi 1 servisindeydı sanırım ama asistan doktrda bakabilir kapıda uazamnın adı yazıor ama asistan çıkabilior onlar genlede ameliyat yapıolar üst katta artık hangidi bilemiorum ama o kadın jınekoloji servisinde..oraya git görün bencde tüm tahlillerini yaptrrısın en azından ilaç tedavisi falan verirse de iyi olur..zeynep kamilin iyi yönü tüm tetkiklerden geçirmesi bakmıolar gerçi doğru düzgün ama elinde olur en azından benim elimde her tahlil var şimdi..benim çikolata kistininde küçük olduğunu ama bana kanser şüpkesinden dolayı ameliyat dediklerini sölemişti selçuk beyin asistanı..ca 19 9 testi çok yüksek demişti 176 normal değerin 4 katı falan yani..ama öğrendimki bu test adet döenminde yüksek çıkarmış onuda araştrmalarımla öğrendim internneten..bende adetliyim çeklidiğimde..iki ay sonra yaptım pendik devlette normal çıktı hepsii..hatta bu test yüzünden kolonoskopid eolmuştum.ca 19 9 ca 125 ca cea bunlar kanser antijeni testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?