canım öyle düşünme bence. eurfertil de muhakkak iyidir bak duygucuğumuz orada hamile kaldı. hem sen daha transferi olmadın ki. belki pozitifi görücen hiç birinin önemi kalmayacak. hem yumurta performansı her bünyede farklı, hem bakalım benim de transfer gününe kaç tane kalacak bilmiyoruz ki. ha olur da negatif görürsen ve yok ben buradan soğudum dersen elbette ist tüpü de düşünebilirsin.
aylincim, moralini bozma. önce bir muayeneye git görüş. bakalım kesin tüp diyecek mi. tüp derse de ben de geleyim beraber ücret görüşelim. medicine kaça paraydı ki? çok mu fark var arada? sen elindeki test sonuçlarını götür ayıp değil bişey değil başka bir test falan istiyorsanız da benim hem sgkm hem de özel sigortam var, testleri sigortalarımın geçtiği başka bir yerde dışarıda yaptıracağım de. ki öyle yaptır da. mesela yeni ne istiyorsa zk'de gider yaptırırsın ne olacak. ben istanbul tüpün verdiği 4500 ücretin biraz şişirme olduğuna inanıyorum. belki ilaç dahil 4500 falandır. çünkü raporlulardan bu kadar az para alan yer özelden gelene bu kadar yüksek ücret alıyor olamaz. yani bakılır bir çaresine sen üzülme. istanbul tüpün para yüzünden kimseyi çevirdiğini de sanmam. ha bir de bonusa ve garantiye taksit yapıyorlar bilgin olsun.
mesajını sımdı gordum cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım :))
son gıttıgım doktor 55 yaslarındaydı ama tıp merkezınde yanı cok genıs kapsamlı bı yer olmadıgı ıcın tedırgınlıklerım oldu,,
bazen bende dıorum bı dogurtmadıgımız kaldıı onun dısında her turlu kadınsal tıbbı bılgı bılmekdeyız :))
evet zulal celebıden randevuyu aldım,,
ınsallah guzel seyler duyarım,,acaba ben sımdık doktora gıttıgımde lekenıodum kırmızılar gelmedıydı zaten bı hafta daha vardı adetıme,,bugun adet gunum ve kırmızılar az da olsa gelmeye basladı acaba dıorum hanı adet olup bıtınce onlarda kanayıp gıder mı hanı oyle bıse olur mu ,,
bazen basit bir yerdeki iyi bir doktor her türlü şeyi anlayabilior yaşından dolayıda tecrübelidir bence güven bana o kadar doktor gezdim bir tanesi bu kist için ilaç vermemişti önemsiz diolardı öle öle kist 4 cm ulaştı ne hallere soktıu beni şimdi bence doktr çok önemli..üç yıldır iyi bir doktra denk gelmedim ne özelde ne devlette..sadace bir doktr ilaç vermişti devlette ama çikolat kisti dememişti bende korkupu o ilacı içmemiştim kartalda yavuz selim hastanesinde hulusş levent..benim için hep sinirli ters davaranan doktrları iyi sandığım için adamı beğenmemiştim halbuki ne kadar yanlışmış..hep ters ciddi adamların peşinden gider inanırdım.ama bu inancı değişti.belli olmuyor bu işlerde..birde özel medicine de aylin akıncı bir buçuk sene evvel bu çikolata kisti demişti folikül değil demişti hatta karnımdaki sıvıya varana dek sölemişti onuda dikkate almamıştım çünkü o sırada tedavi görüordum başka bir merkezde..ama aylin hanım bilmiş..
bazı küçük basit kistler hatta çikolat kistleride adetle gidebiliır benim soldaki gitti baksana..zaten okuduğum konularda da yazıordu hatta myomda çıkmıştı bende acıbadem demişti ama oda yok şimdi adetle gidior bazıları telaş etme..ilaçla gider olmazsa küçük bence
haklısın aslında kucuk bı tıp merkezı dıe on yargılı davranıorum sanırım :)
ya zaten o doktor arama derdınden ben de yoruldum,ozelde de sorun oluyo alısamıorum bı turlu,özay hocaya gıdıodum prof, o kıstın tedavısını yaptı,,ama o da ayrıldı medıstateden kendı yerıne gecdı ordada muayene ucretı cok 250 lıra,ee ben acıkcası her ay karsılayamam,bıde tahlıl ıstıo ,devlet hastanesıne gıtsen ordakı doktor laf edıo dısarda doktora gıdıonuz nıe tahlıllerde gelıonus dıe,,erdem hastanesıne gıdıodum ama orasıda sorunlu gebelıklerde bence zayıf kalıolar,,
ınsallah gıder ,,zaten bu sogan suyuna baslıcam ,,
galıba adet bıtınce 1 hafta sonra ogden once ve ıkındı de sıcak olarak yapılıp ıcılıomus ınsallah sonuc verır ,,,
o yargıya ben çok düştüm dedim ya birde sinirli umuramaz ciddi doktrları hep işin ehli sanırdım çok yanlış bir düşünceymiş...kartal yavuz selim araştrma hastensindeki doktr hulusi levent beni muyene etmeden şikayetlerimi sorarak ultrosunu sütten çekilmiştim ona bakarak söledi adetliyim diye muyene olmamıştım..kapısı yığılı ama herkes ona gidior çok yumuşak bir insan çünkü..demekki anlıormuş bu iişlerden..aylin hanımıda tebrik ediorum burdan.prof diye kapılma o kadar para gerçekten çok vermeye gerek yok sabit bir yer edin iyi olsun ama devamlı git..zeynep kamilde bakalım ne diyecek git bi..erdem hastanesini duydum ama pek iyi dememişlerdi sanırım ama bilemem genede duyum..bende yarı uzamn oldum özellikle jinekolojik alanda:)hemen biri anlatsa ne olacak ne gidecek ne yapması gerek diorum:)bir ameliya doğum yaptrmadğımız kaldı.
soğan suyunu denemlisin sabak akşam aç karnına bir buçuk bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun..kaynayıca bir orta boy kahverenk olan soğanı dörde bölüp at 5 dak kaynat ılıyınca iç..ama her öğün taze olacak..adetten sonra ki 7.gün başlıorsun 15 gün içip bırakıyorsun..sonra bir daha adetine on gün kala gene içiorsun on gün..ama daha fazla değil..hem ağrılarıma da çok iyi geldi benim..fayda gören çok denemeye değer
evet denıcem sogan suyunu :)) sogan sogan kokarım :)))
kocamada hergun soganlı salata yaparım anlamaz hıc bıse :))))
evet orası fena ama napacan artık idare etsin oda yemeklerden önce 10 dak önce içiorsun sonra yemek fazla kokmaz gider ozaman.avatarında çok güzelmiş bu arada:)
saol cok hosuma gıttı boyle bıse arıodum avatar yapmak ıcın yazı okurken gordum tabı hemen ınderegandı ettım :)))))
walla her aksam soganlı coban salata yaparsam o da sogan kokar boylece sorun olmazzzzzzzzzzz :))))
çok hoşuma gitti komik avatar güzel hem..birde soğan kürünün başa versionu var onu doğrayıp sumak atıp içine aç karnına yiyorsun ama o fena kokar hem midem kaldırmaz ağrırı diye yapmadım
canım çok sııkın şu an bu eşim moralimi bozdu ben karar verdim bir yere dedim anlatım şimdide sıkışıkmış paraya off yaa orası pahalımış medicinye gitsem olmamzış..heyeceanımı söndürdü kaç ay önce ona göre para harca demiştim ama sana dedim borç laırım demişti olmasa..ama ben borç alamam hemde uyuz oldukalrımdan..bol kese harca bu işe gelince sıkışık ol..aralıkta olsa olmamzıymış ya kist 5 cm olursa o zaman ne yapacam..4500 tl ye yapsa emre bey iyi yardımcı olacağını söledi ama ne kadar indirir artık çok heveslenmiştim..bakalım her an muyeneye gidebilirm
Zaten ilk denemem tabiki henüz doktoruma kızmıyorum memnunum hala ama insanın aklında soru işareti 11 de 3 olmasında senep nedir birdahaki tüpe gerek olursa nasıl bir ilaç protokolü uygulayacağı önemli. Ama buna şükür 2 embriyom var şuanda senden de inşallah güzel haberler alırız ama mutluluğunu hemen bizimle paylaşmamışsın anneciğinin sözünü dinlemişsin ona biraz gücendim benim aklımda hep önce sizinle paylaşmak oluyor her zaman ilk önceliğim sizlersiniz sevincimde de üzüntümde de samimice..Senin başarılı tedavin bizi de çok mutlu eder aklına başka bişey gelmemesini diliyorum canım yoksa cidden üzülürüm.canım öyle düşünme bence. eurfertil de muhakkak iyidir bak duygucuğumuz orada hamile kaldı. hem sen daha transferi olmadın ki. belki pozitifi görücen hiç birinin önemi kalmayacak. hem yumurta performansı her bünyede farklı, hem bakalım benim de transfer gününe kaç tane kalacak bilmiyoruz ki. ha olur da negatif görürsen ve yok ben buradan soğudum dersen elbette ist tüpü de düşünebilirsin.
aylincim, moralini bozma. önce bir muayeneye git görüş. bakalım kesin tüp diyecek mi. tüp derse de ben de geleyim beraber ücret görüşelim. medicine kaça paraydı ki? çok mu fark var arada? sen elindeki test sonuçlarını götür ayıp değil bişey değil başka bir test falan istiyorsanız da benim hem sgkm hem de özel sigortam var, testleri sigortalarımın geçtiği başka bir yerde dışarıda yaptıracağım de. ki öyle yaptır da. mesela yeni ne istiyorsa zk'de gider yaptırırsın ne olacak. ben istanbul tüpün verdiği 4500 ücretin biraz şişirme olduğuna inanıyorum. belki ilaç dahil 4500 falandır. çünkü raporlulardan bu kadar az para alan yer özelden gelene bu kadar yüksek ücret alıyor olamaz. yani bakılır bir çaresine sen üzülme. istanbul tüpün para yüzünden kimseyi çevirdiğini de sanmam. ha bir de bonusa ve garantiye taksit yapıyorlar bilgin olsun.
Canım bu konuda kesinlikle eşine taviz verme ve kararından vazgeçme cam senin canın sen de çalışan bir insansın buraya gidecem kararım bu de olsun bitsin içine siniyorsa kesinlikle emre bey e gitmelisin ısınmak çok önemli eşinde neden böyle davranıyor bu erkekşerin var bazı huyları sanki onşaron çocuğuna değilde başkasının cocuğuna hamile kalmak için uğraşıyoru. Medicine de aynıya. Patlar üç aşağı beş yukarı sen içini ferah tut sana 1000 tl fazlaya bile malolsa başarı çok önemli medicine ile olmaz bu iş ..
Zaten ilk denemem tabiki henüz doktoruma kızmıyorum memnunum hala ama insanın aklında soru işareti 11 de 3 olmasında senep nedir birdahaki tüpe gerek olursa nasıl bir ilaç protokolü uygulayacağı önemli. Ama buna şükür 2 embriyom var şuanda senden de inşallah güzel haberler alırız ama mutluluğunu hemen bizimle paylaşmamışsın anneciğinin sözünü dinlemişsin ona biraz gücendim benim aklımda hep önce sizinle paylaşmak oluyor her zaman ilk önceliğim sizlersiniz sevincimde de üzüntümde de samimice..Senin başarılı tedavin bizi de çok mutlu eder aklına başka bişey gelmemesini diliyorum canım yoksa cidden üzülürüm.
canım inan sizlerden aklıma hiç bir şey gelmez çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz, burada hep beraber kader birliği ettik, bir birimizde ne olsa sevinip üzülüyoruz. yani hepinizin kalbinizin temizliğini gayet iyi biliyorum zira benim kalbim de sizlere öyle. annemin endişesiyse normal. sonuçta kadıncağız yıllardır torun bekliyor ve gerçekleşmesine hiç bu kadar yakın olmamıştı. şimdi hani bir mucize gerçekleşmiş de her an bozulabilir gibi ödü patlıyor. bırak etrafa söylemeyi, yüksek sesle kendine bile söylemeye cesaret edemiyor. nitekim bugün anneannemle telefonda konuştu ona bile söylemedi. bana da o kadar ısrarcı oldu ki, hadi kırmayayım, anne sözü dinleyeyim dedim.ama o da ancak bir kaç saat sürdü çünkü haberi aldıktan sonra sizlere söylemek için bildiğin çatladım:)))
11de 3 konusunda biraz hayal kırıklığı yaşamakta evet haklısın. puregonlara alışkanlık kazandığını sanmıyorum, öyle olsa insanlar 2., 3. denemelerinde daha başarılı olmazlardı. fakat sen de biliyorsun ilk denemeler biraz dene yanıl oluyor. hayırlısıyla transferin olsun bakalım, sonuca göre düşünürsün.
bu arada sizlere sormak istediğim bir şey de var. şayet benim de donmuşlarım olursa, önce onları mı transfer ettirmem lazım? yani bu transferde negatif sonuç alırsam, onları koydurmadan 2. raporlu tüp hakkımı kullanabilirmiyim acaba?
iyi geceler kızlar şimdi diyceksiniz gece bir yarı duygu kocadan nasıl kaçtıda geldi nete girdi. valla kaçmadım keşke evde olsada nete girmeseydm gece 03.00 de babası aradı. eşimin dayısı fenalaşmış hasatneye kaldırmışlar. ki zaten hastaydı bugün yarın gidiciydi. büyük ihtimal vefat etti ama babası durumu ağır diye haber verdi. eşimde kartaldan abisi kurtköyden anası ve bacısını alıp memleete gitti başta sende gel dedi ki demeden gitmeyi düşündüm. sonra ikimizde vazgeçtik çok zor elde ettiğimiz bebeğimizi dşünmek zorundaydık. eşimi 4 de yolcu bende hemen nete girdim. gece evde tek olduğumda uyuyamamda sabaha kadar otururum. neysedi üstteki komşunun tıkırtısı geliyor da cesaret alıyorum böyle durumlarda iyi oluyor. bende h.sonu ne yapacağımı bilemiyorum evde tek kalamam ablamın kursu var gelemez kardeşim çalışıor.annemi çağırırım işi yoksa gelir varsada mecburen ben giderim.
elifcim pişman olma senin ilk denemen ve dr.lar nedense ilk denemelerde ilaç karışımı uygulamasını yapmıyorlar. %100 eminimki ben lk denememi fertilde yapsaydım onlarda bana sadece puregon kullandıracaktı ve sonucu gördükten sonra 2 .denemede ilaç karışımı yapacaklardı. bu sebepten yanlış protokol uyguladılar gibi birşe aklına gelmesin. nevin ve sonayda yaştan dolayı kaybedecek zaman olmadığı için farklı ilaç karışımı yaptılar ki nevininki bana benzerdi ama sonayınki çok daha farklı bir tedavi gibi geldi. için rahat olsun ve bence aklına şüphe gelmesin.hamile kaldım diye söylemiyorum ama sadık bey iyi biri en azından en baştan iyi senaryolar çizip ümit vermiyor. durumu anlatıp bakıp görücez diyor %100 kesin konuşmuyor. ki bu iyi pembe senaryolar çizip sonra hayal kırıklığına uğratmıyor aklına şüphe gelmesin canım. inş. donmuşlarınla sende hamile kalacaksın.
bu arada dün akşam düşündümde sizlerden biraz ayrı kalmam iyi olcak gibi hem kendim, hem sizler için. Aklınıza kötü birşey gelmesin lütfen. şimdilik kalın sağlıcakla.
p4 ne yaaa ?? progesteron hormonu falan mı ?
canım çok sııkın şu an bu eşim moralimi bozdu ben karar verdim bir yere dedim anlatım şimdide sıkışıkmış paraya off yaa orası pahalımış medicinye gitsem olmamzış..heyeceanımı söndürdü kaç ay önce ona göre para harca demiştim ama sana dedim borç laırım demişti olmasa..ama ben borç alamam hemde uyuz oldukalrımdan..bol kese harca bu işe gelince sıkışık ol..aralıkta olsa olmamzıymış ya kist 5 cm olursa o zaman ne yapacam..4500 tl ye yapsa emre bey iyi yardımcı olacağını söledi ama ne kadar indirir artık çok heveslenmiştim..bakalım her an muyeneye gidebilirm
iyi geceler kızlar şimdi diyceksiniz gece bir yarı duygu kocadan nasıl kaçtıda geldi nete girdi. valla kaçmadım keşke evde olsada nete girmeseydm gece 03.00 de babası aradı. eşimin dayısı fenalaşmış hasatneye kaldırmışlar. ki zaten hastaydı bugün yarın gidiciydi. büyük ihtimal vefat etti ama babası durumu ağır diye haber verdi. eşimde kartaldan abisi kurtköyden anası ve bacısını alıp memleete gitti başta sende gel dedi ki demeden gitmeyi düşündüm. sonra ikimizde vazgeçtik çok zor elde ettiğimiz bebeğimizi dşünmek zorundaydık. eşimi 4 de yolcu bende hemen nete girdim. gece evde tek olduğumda uyuyamamda sabaha kadar otururum. neysedi üstteki komşunun tıkırtısı geliyor da cesaret alıyorum böyle durumlarda iyi oluyor. bende h.sonu ne yapacağımı bilemiyorum evde tek kalamam ablamın kursu var gelemez kardeşim çalışıor.annemi çağırırım işi yoksa gelir varsada mecburen ben giderim.
elifcim pişman olma senin ilk denemen ve dr.lar nedense ilk denemelerde ilaç karışımı uygulamasını yapmıyorlar. %100 eminimki ben lk denememi fertilde yapsaydım onlarda bana sadece puregon kullandıracaktı ve sonucu gördükten sonra 2 .denemede ilaç karışımı yapacaklardı. bu sebepten yanlış protokol uyguladılar gibi birşe aklına gelmesin. nevin ve sonayda yaştan dolayı kaybedecek zaman olmadığı için farklı ilaç karışımı yaptılar ki nevininki bana benzerdi ama sonayınki çok daha farklı bir tedavi gibi geldi. için rahat olsun ve bence aklına şüphe gelmesin.hamile kaldım diye söylemiyorum ama sadık bey iyi biri en azından en baştan iyi senaryolar çizip ümit vermiyor. durumu anlatıp bakıp görücez diyor %100 kesin konuşmuyor. ki bu iyi pembe senaryolar çizip sonra hayal kırıklığına uğratmıyor aklına şüphe gelmesin canım. inş. donmuşlarınla sende hamile kalacaksın.
bu arada dün akşam düşündümde sizlerden biraz ayrı kalmam iyi olcak gibi hem kendim, hem sizler için. Aklınıza kötü birşey gelmesin lütfen. şimdilik kalın sağlıcakla.
canım iyi ki gitmemişin. cenazeler daima sarsıcı oluyor. biraz uzaklaşman da iyi olabilir ama kontrollerini muhakkak bize de haber et:)))
nevincim az kaldı yarına.. heyecan var mı :) valla ben korkuyla karışık heyecan hissediyorum :)
canım bende şimdilik korku heyecan falan yok gibi. ama son anda olur mu bilemem tabi... bence sen de korkma. sana burada anlattım, opu öyle korkulacak bir şey kesinlikle değil. seni operasyon için ameliyathaneye alıyorlar, muayene koltuğu gibi olan yere yatıyorsun, kolundan ya da elinden kelebek takıp, arkasından anestezi ilacı veriyorlar. sonra zaten odanda uyanıyorsun. yani sen bayıldıktan sonra kanül falan takıyorlarsa bile, artık nasıl bir aletle yumurtaları topluyorlarsa hiç biri hakkında en ufak bir bilgin olmuyor. uyandığında da zaten ağrı kesici vermiş oluyorlar öyle matah bir ağrın sızın olmuyor. hani adet sancısı falan kadar bile olmuyor, sadece bir hassaslık oluyor diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?