Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bana biraz öyle demeleri saçma geldi enfeksiyona mahal verecek bir durumunuz yoktu ne demek. nerden biliyorsun kapıp kapmayacağımı ne diye riske atıyorsun dimi. ha tamam her merkezin çalışma şekli farklıdır illa direktmiyorsun antibiyotik ver diye ama açıklamaları saçma geldi bana.

ya bız haftaya zeynek kamıle gıtcez,,ama hangı bolume gıdım bılmıom 6 aydır korunmuoz adetlerım 14 gune dusdu yada 18 gunde bır oluyom sapıttı,,
ıkı gun once pko oldugunu ogrendım cıkolata kıstım var 1 cmlık mıyom var bebek ıstıoruz 2 kez dusuk ettım ,,pıhtılasma sorunu var bende ( uff ne cok sey varmıs ))
yanı ben sımdık kadın doguma mı gıtcem yoksa ınfertıvıteye mı?

yanı ıkı gun once pko oldugunu soyleyen doktor ozelde hormon testlerı ıstedı esımde dur bıde zeynep kamıle gıdelım o baksın dedı uff kaldım boyle ara derede,,,

kaç yıllık evlisin. eğer bebek istiyorum diye gidersen en az 3 yıllık evli olma ve 1 yıldırda korunmazsız ilişki sonucu hamile kalamıyor olma şartı var zk. nın.

eğer 3 yıldan azsa evliliğin infertiliteye gitsende bişey yapmazlar bu durumda jinekologa gitmek en iyisi. aklında olsun jinekologlar genelde asistan dr. oluyor. hatta infertilite bölümündeki dr. larda asistan. bir tek tüp bebek bölümünde op. dr. var.

yanı 3 yıllık evlıyım ,,ama mayısdan berı korunmuos,,yanı 6 ay bıttı daha,,ama derım 1 yıldır korunmuoz dıe sankı benı mı takıp edıolardı :)))))
kadın doguma gıtsem cok da bıse elde edemem mı ? ozele mı gıdım ? zulal celebı dıe doktor vardı zeynep kamılde randevu aldım ondan nasıl bı doktor kı uff ben bıraz vajınal muayenede kasıntılı oluom ya

ilk defa duyuyorum bu dr. un adını. nette genelde operatör /uzman dr.ların adı yazar randevuyu ona aldığını sanırsın ama gittiğinde asistanına muayene olursun. misal infertilite bölümünden randevu almak istediğinde kenan sofuoğlu, tayfun kutlu falan yazar ama onlar değil asistan dr. bakar sana. eğer evliliğin 3 yıl olduysa direkt infertiliteye gidebilirsin ama 6 aydır korunmuyorsan çok çok erken bence onları değil kendini kandırmış olursun. 1 yıla kadar olmaması normal kabul ediliyor. belki olacak kendiliğinden ve sen boşa işlemlere maruz kalmış olacaksın.

aslında dedıgınde dogru ,,
ee ben sımdık kadından aldım erkek ıstemıorum muayenede yaaa,uff

canım ben tam opuya girmeden önce tüm kan testlerimi, bağışıklıkla ilgili tahlil sonuçlarımı falan istediler. hatta ben bir yığın hepatit, tetanoz, şu bu aşısı olduğum için bazı bağışıklık göstergelerim normalin 30 katı falan gibi bir tuhaf çıkıyor. hemşire beni almaya geldiğinde bir kere daha gelip onları sordu, aşı kartlarımı gösterdim. belki sonra da, opuda baktılar bir akıntı, enfeksiyon falan yok, testlerde de bağışıklığım yüksek, ondan vermediler. yani bilemiyorum, tek açıklaması bu gibi geliyor. sonuçta antibiyotik koruma amaçlı veriliyor demek benim korumaya ihtiyacım yok:)))) ha vermedikleri için gayet memnunum, ama ne bileyim, unuttular mı diye de işkillendim dün gece.

zulal celebı kocyıldız dktorun adı yanı ama operetor doktor dıe bıse yazmıo

zaten op. falan yazmaz. sağlık bakanlığının sitesinde yani mhrs sisteminde asistan dr. adı geçmez. nette gördüğümüz hangi branşta olursa olsun o dalın uzmanıdır. asistan dr. isimleri nete yazmıyorlar.

aslında dedıgınde dogru ,,
ee ben sımdık kadından aldım erkek ıstemıorum muayenede yaaa,uff

canım zeynep kamile gidiyorsan kadın erkek doktor seçimini unut. nette yazdığının önemi yok o an orada hangi doktor varsa o muayene ediyor. ben 8 ay gittim geldim 1 kere bile kadın doktor muayeneye denk gelmedi. bir tek kere bir tahlil sonucumu göstermeye gittiğimde bir kadın denk gelmişti de şaşırmıştım hatta.
adetlerini düzensizleştiren pko'dur. yumurtaların çatlamayınca tabi adet de gecikiyor. çikolata kistini de alalım derler sanırım. burada neferalem adlı arkadaşımızın da var, almadan rapor vermek istemediler. pıhtılaşmayı dert etme, bende de var,hamilelikde ya da tüp girişiminde iğne kullanılıyor çözülüyor.

yok canım sorman iyi olmuş tabi ama emin ol hiçbir şeyi unutmuyorlar sonrayında diğer iğnesini unuttuk sandık ama bak bugün vurmuşlar. belkide dediğin gibidir bağışıklık verilerine bakıp çok güçlü gördükleri için vermemiş olabilirler. zaten bizde çok meraklı değiliz ilaç içmeye:)

anladım off off ,

yanı sonucda guzel tarafı dıger hastanelere gore daha cok hastayla hasır nesırler,,,artık bı gıdelım olmassa ozele bakarım,,uff bu doktor hastane secımı ne zor,,bı yerı begenıon bırı bıse dıo baska yere bakıon bırı gıne bıse dıo hepden kafam karısdı annemde zeynep kamıle gıt dıo devlet hastanesı dıo bı dunya tahlıl ısterler dıo,,falan fılan ,,

valla kendim antibiyotik düşmanıyım zaten ama mecbursam da elbette içerim. hsg yapıldığında da zk bana önceden monodoks yazmıştı. sonradan özelde çektirince doktor gerek yok kullanma demişti evde olduğu gibi duruyordu. hani unuttularsa onu kullanayım diyecektim, şimdi yine kaldı:))) benim bildiğim size bir de kortizon yazılmıştı. onu ne zaman kullandınız? bana neden onu da yazmadılar?

bence bu kadar erkenden telaşa kapılman çok anlamsız belkide gereksiz yere strese sokuyorsun kendini. 6 ay çok çok normal bir süre. ha deyince olmuyor çocuk. bu sebeple kasma derim.

ya getık bolumune randevu aldıgımda kadından aldıydım gıttıgımde de kadın vardı ,,,,
ama cok sacma o zaman ne dıe doktor secımı yaptırıolar kı ,,ben derım randevu aldıgım doktora goruncem dıe :)) bıde orda vukuat cıkarırmısım :))
ya adet gecıkmem olmuyo hıc aksıne cok erken oluyorum ,,yanı mesela kasımın 4.de adet oldum sımdı yıne adet oldum,,cumartesıden berıde lekelenıorum ortalama 14 gun ustune falan,ondan oncekı aylarda da 16 veya 18 gun ustune oluyodum hazırandan berı,,
cıkolata kıstım 7 cm dı 2 cm e dustu,,5 cm altındakılere amelıyat yapılmıo dedıydı doktorum ,,
ıkı gun once kı gıttıgım doktor 2 cm cıkolata kıstı, 1cm mıyom ,bıde pko var dedı pko da hazırandan sonra cıkdı hazıranda yokdu,,asılama olmaz tup bebek olur dedı onun ıcınde kılo vercen dedı 3 ay kadar dogum kontrol ılacı vercem adetlerın duzenlesın dedı o sıradada kılo ver pko ve mıyomun gıtme sansı var dedıydı gıtmezse tup bebek dedı ,,,

canım bence de zeynep kamile git. bak burada orayı en sevmeyen kişi her halde benimdir. ama şu da bir gerçek, her şeye incik boncuk bakıyorlar. her şeyini eleştiririm ama o yönden hakkını yiyemem. ben tüp raporumu çıkarıp özele gittiğimde elimde bir dosya dolusu tetkik vardı. her şeyim hazırdı. dışarıda ekstradan hiç bir tahlil tetkik parası vermeden tedavime başladım. senin de en azından her şeyine bakılır. sonrasında ne yapmaya karar verirsen ver elinde her şeyin hazır olur.

bence bu kadar erkenden telaşa kapılman çok anlamsız belkide gereksiz yere strese sokuyorsun kendini. 6 ay çok çok normal bir süre. ha deyince olmuyor çocuk. bu sebeple kasma derim.

kesınlıkle haklısın acıkcası ben takmıorum ama bu cıkolata kıstı cıkdı mıyom pko var ,,yanı ıkı yumurta ve rahım ısgal edılmıs durumda 14 gune dusmeseydım adetımın arası yıne akısına bırakcam ama bı ayda ıkı kez adet oluyorum ne ara hamıle kalcam kı ben

nevincim daha öncede konuştuğumuz gibi her doktorum yoğurt yiyişi farklı :) yada belkide sana transferden sonra yazarlar bazı ilaçları.

annemde sızın gıbı dıo ,,onların elınden gec dıo tum tahlıllerını yaptır sonra gıt dıo nere gıdersen,,cunku ozelde acıkcası maddıyat ısın ıcıne gırıo,,tıroıdıme bakıldı dıorum o gun ozeldekı doktora olsun yıne bakalım dıo,,ınsallah hayırlı sonuclar elde ederım :)))

pradonal mıydı neydi opu günü dahil 4 gün kullandık 4 adet yani. tetrayıda 4 gün kullandırdıalr ama sabah akşamdı o. onun dışında başka ilaç vermediler bana zk. da da fertildede bunları vermişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…