Günaydın kızlar dün akşam pembe lekelenmem oldu çok da ağrım moralim sıfıra düştü 8. Günümdü dün. Akşam yoğun ağrılarım oldu adet oluyoum dedim ama hiç kalkmadan yattım tuhaf da bi karın ağım oldu biraz akıntıyla karışık açık kırmızı kan gördüm bu kadar erkn beklemiyodum üzüldüm çok sonra pembeye döndü idrarda hafif pembelik vs.. Bu sabah da bu saate kadar kahverengi lekeler geldi hatta siyah iplik gibi pıhtılarkasıklarım ağrıyo belime kalçalarıma vuruyo ama bitti sanırım artık gelmiyor ama korkuyorum dün lekelenince eşim coraspin i içme dedi ben de içmedim bikere onu içtiğim ayda 24 günde adet olmuştum fazla sulandırıyor sanırım bugün alev hanımla konuşucam bugünlerde tutunma kanaması yaşayanlar olmuş inşallah öyle bişeydir. Ağrılarım da geçti gibi leke de kesildi şimdi iyiyim ama ağladım tabi akşamdan beri gece kalkıp dualar ettim inşallah devamı gelmez ve adet olmam göğüslerim de hala hassas adet olcaksam yumuşarlardı. Ama ne kadar hayıra yorarsam yorayım sonu kötü de olabilir ama yine de adetime daha 3 gün var test günümle aynı gün. En azından 10. Günden önce beklemiyodum lekelenme o yüzden ümitlenmeliyim yerleşmedir diye bilmiyorum. Benim için dua edin bu tüp bebekler moda etti bu kanamaları
Günaydın kızlar dün akşam pembe lekelenmem oldu çok da ağrım moralim sıfıra düştü 8. Günümdü dün. Akşam yoğun ağrılarım oldu adet oluyoum dedim ama hiç kalkmadan yattım tuhaf da bi karın ağım oldu biraz akıntıyla karışık açık kırmızı kan gördüm bu kadar erkn beklemiyodum üzüldüm çok sonra pembeye döndü idrarda hafif pembelik vs.. Bu sabah da bu saate kadar kahverengi lekeler geldi hatta siyah iplik gibi pıhtılarkasıklarım ağrıyo belime kalçalarıma vuruyo ama bitti sanırım artık gelmiyor ama korkuyorum dün lekelenince eşim coraspin i içme dedi ben de içmedim bikere onu içtiğim ayda 24 günde adet olmuştum fazla sulandırıyor sanırım bugün alev hanımla konuşucam bugünlerde tutunma kanaması yaşayanlar olmuş inşallah öyle bişeydir. Ağrılarım da geçti gibi leke de kesildi şimdi iyiyim ama ağladım tabi akşamdan beri gece kalkıp dualar ettim inşallah devamı gelmez ve adet olmam göğüslerim de hala hassas adet olcaksam yumuşarlardı. Ama ne kadar hayıra yorarsam yorayım sonu kötü de olabilir ama yine de adetime daha 3 gün var test günümle aynı gün. En azından 10. Günden önce beklemiyodum lekelenme o yüzden ümitlenmeliyim yerleşmedir diye bilmiyorum. Benim için dua edin bu tüp bebekler moda etti bu kanamaları
elifcim sıkma canını en büyük örnek olarak beni gör. aynı şekilde başladım biliyorsun. her ne kadar sorunlu geçsede gebeliğim çok şükür bugüne kadar geldik. canı veren allah bir şekilde götürüyor biliyorsun. bu sebepten korkunun ecele faydası yok. ha nasıl olsa adet oluyor deyipte iş falan yapma. hele bir test günün gelsin testini yaptır sonuç olumsuz ise ozman hırsını cam pencere koltuklardan alırsın şimdi pek bişey yapma iğneni ol ve gel yat evinde. aman olcağı varsa olsun deme. 3 gün daha sık dişini. hem sen illa belirti istiyordun belkide tanrı sana belirti yolladı böyle düşünmeye çalış.
belki de bilemiyorum al sana belirti yat zıbar şimdi demiştir :) yok canım ya ne işi kanı görünce daha çok yattım yani. 7 den sonra hep yattım akşam da uyudum zaten sabaha kahverengi olmuştu. ağrılarda geçmişti. inşallah yerleşme kanamasıdır ne diyelim. teste kadar istirahate devam. böyle şeylerin olabileceğini biliyoruz neticede keşke hiç olmasa ama sağlam yerleşiyodur belki o yüzden üzülmüyorum daha teste 3 günüm var. hayırlısı bakalım.
ELİFİM yazdıklarını okudum da banada sanki yerleşme kanamasıymış gibi geldi. içime öyle doğdu inşallah öyledir. bol bol dinlen, yarınıda atlattın mı test gününde gelmiş oluyor. çok az kaldı.
bende dün sağlık ocağında kan verdim. tsh,b12, demir vs bakılacak. sonuçları yarın eşim alacak. tetenoz aşısıda oldum. hiç bir rahatsızlık hissetmedim. bebeğin kalp atışlarını dinledik. bir sıkıntı yok dediler.
İnşallah sonaycım şuan geçti gibi doktorumla konuştum dün coraspin i kes dedi zaten içmemiştim lekelenmeyi görünce kesildi gibi şimdilik bişey yok az kaldı zaten perşembeye hakkımda hayırlısı artık. Pek sessiz topik nevinde yok yine avm lere mi attı kendini ne yaptı)) herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah testlerin de normal çıkar.
öyle görünüyorki o lekelenme tutunma lekesiydi. yoksa devam ederdi diye düşünüyorum. senden daha cok sabırsızlanıyorum öğrenmek için :))) zaten sabırsızım ya :)
hava biraz yumuşak olunca millet kendini dışarılara atmış olabilir. valla bende şöyle toprağa yere oturmayı özledim. havalar biraz ısınsında kendimi yerlere atacam :)
elifim mail adresin var mı? özelime atar mısın?
Var tabi olmamı attım özeline canım. Valla ben de lekelenmeydi diye düşünüyorum coraspin i bırakınca kesildi ama biryandan da kötüye de hazırlıklıyım belkide kullandığım ilaçlardan dolayı adetim bir türlü sökülemiyor onun lekelenmesi. Benim sabırsızlığım geçti son iki gün kala bana bir soğuk kanlılık geliyor nedenseerkenden test yapmicam perşembe sabahı ilk idrarımla yapıcam zaten sonra da kan testi için randevu aldım ona gidicem umarım hayırlı olur:) aranıza katılmayı çoook istiyorum bu tüp bebişlerde moda olmuş ama bu kanamala ilk 3 ay hep olanla varmış ben de Allah nasip ederse haftasonu soluğu annemde alıcam bana baksın biraz ilk 3 ay çok önemli.
allah büyüktür elifim, herşeyin sabrını veriyor allah. inşallah bu sefer herşey yolunda gider. bencede annene git, yat uzan dinlen. veren alah herşekilde verir tabii ama yinede tedbirli olmakta fayda var. inan ben baştan bugüne kadar halen iş güç vs yapmıyorum, daha doğrusu eşim yaptırmıyor. biz tedbirimizi alalım diyor. bence doğrusuda bu cünkü normal yollarla bebek sahibi olma şansımız yok.risk alamayız.
bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış. tsh 0.25 ten 0.73 e çıkmış. zaten endok. ve doktorumda 0.1 üstü normal demişlerdi. kendiliğinden yükselmiş.
kan değerimde (zaten hep kansızlığım vardı) 10.6 idi. kan şurubu içiyorum 1,5 aydır. şu anda da 9.9 a düşmüşdoktorumla konuşayım belki günde 2 taneye çıkartır. karaciğer değerlerimde normale dönmüş. tek sorun kan düşüklüğü o kadar :)
çok sevindim 0.25 bile çok düşük değil tsh için ama toparlamış baya.. kansızlık da ileride daha çok olacaktır o yüzden önlemini almalısın canım. benim hiç umudum kalmadı dün hiç lekelenmem olmamıştı ama akşam 1 kereye mahsus olmak üzere kırmızı kan geldidevamı gelir artık sökülüyor dedim ama gelmedi kahverengiye döndü. ben artık ne hissedeceğimi inan şaşırmış durumdayım aslında içimde hala pozitif olabilir umudu var devamı gelmiyor kesiliyor arada ama kan da miğdemi bulandırıyor. duygu nun da olmuştu biliyorum ama daha şimdiden böyle ise zor bir hamilelik beni bekliyor demektir herşeye razıyım yeter ki bebeğim benimle olsun.
evde idrar testi var ama yapmaya gücüm yok. yarın sabahı beklicem sabırla negatif çıkarsa bugünden üzülmek istemiyorum.
selam kızlar nasılsınız. ben sağlık olarak pek iyi değilim cuma gecesinden soğuk algınlığı var. boğaz ağrısı yutkunma sorunu geçer derken pazetesi sesim komple gitti pısır pısır konuşuyordum telefon sapıkları gibidün biraz açıldı ama ağrı devam etti boağaz gıcıklanmasından sonra öksürük geliyordu ama bugün dayanmayıp sağlık ocağına gttim minoset ve largopen antibiyotik verdi ama içme 2-3 bekle geçmezse içersin dedi. c vitamini ve tuzlu suyla gargara yapıp geçirmeye çalış dedi. dünde işe 11 de gidip 2 deçıktım bugünde hiç gitmedim. sabah erkenden gidip kullandığım vitaminleri alıp geldim kimseye görünmeden :)) evde alıştırma yapıyorum gelecek ay bugün ilk işssiz günüm olacak. şimdiden alışayım diyorum. fazlada yatamıyorum ateş yapıyor ve uzun yatarak kalıncada baş ağrısı yapıyor evin içinde dolanıyorum yani.
sizler nasılsınız pek girmemişsiniz sizde iyisinizdir umarım.
ay nevin ya sen böyle yazınca iyice bi korktum. bende cuma akşamı eşimden kaptım o soğuk sarap içmişti boğazı ağrıyordu aksırıp tıksırıyordu. ikimizinde bardağı aynı içip suyu masaya bırakmış illauyarmma lazım bir peçete gibi bişey örtmemiş bende karıştırıp onun bardağından 1 yudum su içtim ve cuma gece uykumda boğazım ağrıdı. anladımki yatmadan önce içtiğim bir yudum suyu eşimin bardağından içtiğimi. ekstra sinir oldum ona. evdekısa kol tişörtle geziyor kış başındna beri uyardım kombi yansada kısa giyem hasta olma dye diye dilimd etüy bitti. hasta olursan seni evden atarım demiştim ama sakalım yokki sözüm para etsinkızlar merhaba. viral grip enfeksiyon oldum, günlerdir yatıyordum. perşembe doktor kontrolüne istanbul tüpe gitmiştim. artık gider gelirken mi ya da orada birinden mi virüs aldım ne yaptım bilmiyorum ama ctesi sabahından beri hani ölüyordum desem yeridir.ben hayatımda böyle ağır bir grip geçirmemiştim. doktorun demesine göre hamile olduğum için bu kadar ağır geçirmişim. 3 gün ateşle yandım. parasetamoller falan para etmedi, ateşim düşeceğine hep çıktı, 39,5 olunca 2 defa acile gittik, o kadar su kaybetmişim ki, her defasında 3er tane dev gibi poşetlerde serum verdiler. onlarla ateş zar zor 37.5e düştü. dün tam ateşim tamamen düştü biraz düzeldim derken eşim benden virüs kapmış olacak ki hastalandı. o da 39u görünce, bu sefer onun için acile gittik falan. neyse ki ona antibiyotik verdiler, benden daha hızlı toparlıyor. ben de bugün artık yataktan çıktım.
bu arada şu hastalık sürecinde annelik ne demekmiş hissettim. inanın kendime bir şey olacak diye hiç korkmadım sadece bebeğim için endişelendim. acile gittiğimizde ilk sorum, "bu kadar ateş ve su kaybıyla amniyo sıvım azalmasın???" oldu. allahtan aldığım serumlar öyle bir azalma olduysa bile tamamlarmış. acildeki doktor iyi ki geldiniz, gelmeyip bir kaç gün bekleseniz kötü olabilirdi dedi.
selam kızlar nasılsınız. ben sağlık olarak pek iyi değilim cuma gecesinden soğuk algınlığı var. boğaz ağrısı yutkunma sorunu geçer derken pazetesi sesim komple gitti pısır pısır konuşuyordum telefon sapıkları gibidün biraz açıldı ama ağrı devam etti boağaz gıcıklanmasından sonra öksürük geliyordu ama bugün dayanmayıp sağlık ocağına gttim minoset ve largopen antibiyotik verdi ama içme 2-3 bekle geçmezse içersin dedi. c vitamini ve tuzlu suyla gargara yapıp geçirmeye çalış dedi. dünde işe 11 de gidip 2 deçıktım bugünde hiç gitmedim. sabah erkenden gidip kullandığım vitaminleri alıp geldim kimseye görünmeden :)) evde alıştırma yapıyorum gelecek ay bugün ilk işssiz günüm olacak. şimdiden alışayım diyorum. fazlada yatamıyorum ateş yapıyor ve uzun yatarak kalıncada baş ağrısı yapıyor evin içinde dolanıyorum yani.
kızlar merhaba. viral grip enfeksiyon oldum, günlerdir yatıyordum. perşembe doktor kontrolüne istanbul tüpe gitmiştim. artık gider gelirken mi ya da orada birinden mi virüs aldım ne yaptım bilmiyorum ama ctesi sabahından beri hani ölüyordum desem yeridir.ben hayatımda böyle ağır bir grip geçirmemiştim. doktorun demesine göre hamile olduğum için bu kadar ağır geçirmişim. 3 gün ateşle yandım. parasetamoller falan para etmedi, ateşim düşeceğine hep çıktı, 39,5 olunca 2 defa acile gittik, o kadar su kaybetmişim ki, her defasında 3er tane dev gibi poşetlerde serum verdiler. onlarla ateş zar zor 37.5e düştü. dün tam ateşim tamamen düştü biraz düzeldim derken eşim benden virüs kapmış olacak ki hastalandı. o da 39u görünce, bu sefer onun için acile gittik falan. neyse ki ona antibiyotik verdiler, benden daha hızlı toparlıyor. ben de bugün artık yataktan çıktım.
bu arada şu hastalık sürecinde annelik ne demekmiş hissettim. inanın kendime bir şey olacak diye hiç korkmadım sadece bebeğim için endişelendim. acile gittiğimizde ilk sorum, "bu kadar ateş ve su kaybıyla amniyo sıvım azalmasın???" oldu. allahtan aldığım serumlar öyle bir azalma olduysa bile tamamlarmış. acildeki doktor iyi ki geldiniz, gelmeyip bir kaç gün bekleseniz kötü olabilirdi dedi.
elifcim bu arada lütfen moralini bozma. duygu en büyük örnek. kanama olması demek illa hamile olmadığına delalet demek değil. test günün gelsin bakalım, hayırlısı neyse görürsün.
misal canım ilk mesajını görmemişim. senin de hayırlı haberlerini inşallah okuruz.
bende kbb ye gitmeyi düşündüm ama randevum yoktu diye sağlık ocağına gidelim dedim zaten onarın verdiğ ilaçlara çok güven miyorumki kadın kendide içme dedi baktınki çok kötü oldun sonra içersin minosette verdi ama benim ağrım yok öylesine aldım. bendeki öksürükte aynen sen gibi. çok şükür ciğerden gelmiyor bozağım kuruyor yada bi yerlerde minik bir balgam yapışmışta o gıcık yapıp öksürtüyor gibi. ama sırtımda bi noktada ağrı var oda öksürükten değil sanırım gece yastığım dik olarak yattımki öksürmeyim diye heralde ondan ya açıkta kaldı yada yamuk olduğumdan acıyor. aynı şekilde annem olmuştu boğaz ağrızı ve yüksek ateş sonra grip peşine ağzı yüzü falan patlamıştı yani ben o halini grmedim ama 15 gün falan ağır bir şekilde sürmüştü ne zman arasam ya babam ya kızlar duş aldırıyordu. yani epey salgın var ve ciddi ağır geçiyor. allahım yüzümüze baksında ağırlaşmayalım ebbelerin hatrına. gerçi sen yeterince ağır geçirmişsin ama daha uzun sürmese bari.duygucum ben bir de kbb uzmanına gittim dün. onun demesine göre bu afrika tozu geldi ya, hem bütün alerjen maddeleri hem de hastalıkları taşıyormuş insanlara. o yüzden solunum yolu hastalıklarında resmen patlama olmuş. acile gittiğim zaman da, universal hospitala yani özele gittim ama acilde yer yoktu. öyle ki beni üst katlarda oda açıp yatırdılar. insanlar akın akın ateş, boğaz ağrısı, soğuk algınlığı şikayetleriyle geliyormuş. özelde hal böyleyse sen bir de devletteki yoğunluğu düşün.
ben o kadar ağır olduğum halde ateşe falan rağmen antibiyotik vermediler. kbb'cı sadece minoset kullanın, 1 hafta boyunca geçmezse o zaman antibiyotik veririz dedi.(öksürüğüm var ama enfeksiyon ciğerlere inmemiş sadece bogazımdaki iltihap kaşındırıp öksürtüyor)
ateşin olursa da aman diyeyim benden ders al hemen acile git. ateşle gelen su kaybı bizim için tehlikeliymiş.
geçmiş olsun nevin havalar çok kötü gerçekten tam hastalık havası bir gün iyi bir gün kötü soğuğu da soğuk oluyor hani dengesizlik bile hasta ediyor insanı.. ben de artık ne düşüneceğimi şaşırdım hissizleştim iyice hevesim de kaçtı zaten bekleyip görecez ne oluyo ne bitiyo. canım sıkılıyo artık tüm hayatımı kısıtlıyo yürümem bile değişti bişey olacak diye. eğer yoksa da bitsin bu çile artık normal hayatıma döneyim. ama istiyorum ki olsun kanama birdaha gelmedi sadece 1-2 damla peçete de açık kırmızı renkteydi sonra da geçti birdaha gelmedi ve kahverengiye döndü. inşallah yerleşiyordur ne diyelim. beni ve babasını bu kadar üzdüğü için ve daha gelmeden bizi bunca masrafa soktuğu için babası büyüyünce harçlıklarından kesecekmiş bu paracıkları :))) laf işte daha çok vermezse ne olayım :)
kızlar merhaba. viral grip enfeksiyon oldum, günlerdir yatıyordum. perşembe doktor kontrolüne istanbul tüpe gitmiştim. artık gider gelirken mi ya da orada birinden mi virüs aldım ne yaptım bilmiyorum ama ctesi sabahından beri hani ölüyordum desem yeridir.ben hayatımda böyle ağır bir grip geçirmemiştim. doktorun demesine göre hamile olduğum için bu kadar ağır geçirmişim. 3 gün ateşle yandım. parasetamoller falan para etmedi, ateşim düşeceğine hep çıktı, 39,5 olunca 2 defa acile gittik, o kadar su kaybetmişim ki, her defasında 3er tane dev gibi poşetlerde serum verdiler. onlarla ateş zar zor 37.5e düştü. dün tam ateşim tamamen düştü biraz düzeldim derken eşim benden virüs kapmış olacak ki hastalandı. o da 39u görünce, bu sefer onun için acile gittik falan. neyse ki ona antibiyotik verdiler, benden daha hızlı toparlıyor. ben de bugün artık yataktan çıktım.
elifcim bu arada lütfen moralini bozma. duygu en büyük örnek. kanama olması demek illa hamile olmadığına delalet demek değil. test günün gelsin bakalım, hayırlısı neyse görürsün.
misal canım ilk mesajını görmemişim. senin de hayırlı haberlerini inşallah okuruz.
bende kbb ye gitmeyi düşündüm ama randevum yoktu diye sağlık ocağına gidelim dedim zaten onarın verdiğ ilaçlara çok güven miyorumki kadın kendide içme dedi baktınki çok kötü oldun sonra içersin minosette verdi ama benim ağrım yok öylesine aldım. bendeki öksürükte aynen sen gibi. çok şükür ciğerden gelmiyor bozağım kuruyor yada bi yerlerde minik bir balgam yapışmışta o gıcık yapıp öksürtüyor gibi. ama sırtımda bi noktada ağrı var oda öksürükten değil sanırım gece yastığım dik olarak yattımki öksürmeyim diye heralde ondan ya açıkta kaldı yada yamuk olduğumdan acıyor. aynı şekilde annem olmuştu boğaz ağrızı ve yüksek ateş sonra grip peşine ağzı yüzü falan patlamıştı yani ben o halini grmedim ama 15 gün falan ağır bir şekilde sürmüştü ne zman arasam ya babam ya kızlar duş aldırıyordu. yani epey salgın var ve ciddi ağır geçiyor. allahım yüzümüze baksında ağırlaşmayalım ebbelerin hatrına. gerçi sen yeterince ağır geçirmişsin ama daha uzun sürmese bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?