Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zaten bana 2.düzeyi yazarken söyledi bugün kadar yapılan testler hep temiz çıktı. 2 düzeyi yazıyorum kötü birşey var anlamına gelmiyor dedi. mesela bu forma olumsuz şeylerde yazılabilirdi misal midesi küçük bacağı kısa vb. tüm ölçümlerde normal o açıdan için rahat olsun dedi. hani tedbir amaçlı. onların ultrason cihazı normal perinatologun daha ileri bir cihaz hani onun gözden kaçırdığı bişey varsa perin. cihazdan dolayı daha detaylı bakar diye yaptır dedi. ha ben desemki ben istemiyorum yaptırmak yakama yapışcakda değil. sadece kendimde rahat etmek için yaptırmak istiyorum.

sende yaptırmak istersen karşıya gitme nasıl olsa o adamda 350 tl ye yapıyor. burdaki bir çok yerde 350 liraya yapıyor. bu yakadaki bir yerden. randevu alırsın sana bilgileri vermiştim hastane ve fiyat olarak.

senin yazdıklarını okudum canım. ben zaten sadece senin yazdıklarını ayrıntılandırdım. malum biz avukatlar siz muhasebeciler gibi kısa yoldan anlatamıyoruz:))))) her şeyi uzun uzun yazmayı pek severiz.%20 oranı doktorlar söylüyor ama bence de fazla. bu durumda aşılama yaptıran her 5 kişiden 1inin hamile kalması lazım ama nerdeee... 10da bir falan ancaktır dediğin gibi. ben iyiki de inada bindirmişiz diye hep diyorum. zk kadar nefret ettiğim bir yer olmasa da işim görüldü. raporum çıktı. allah razı olsun her tetkikim yapıldı. tüpe tonla para verecekken de azıcık bir şey verip kurtuldum. ki hep diyorum şimdi hamile olmasak hala deniyor olacaktık. herhalde raporlar olmasa ben 8000-9000 civarı sense 20000den aşağı harcamamış olurdun.

Son düzenleme:

canım bizde malesefki öyle üstün körü iş yapamıyoruz her kuruşun hesabını yapmak zorundayız. 1 kuruş olsa bile bu nerden geldi nereye gitti açıklamak zorundayız dediğin doğru ben en az 20 bin harcamıştım. oohhh olsun zk ya iyikide söke söke raporllarımız almışız. madem sen uzun uzun açıklamyı seviyon hadi bakalım sana konu ben nisan sonu çıkıcam ya işte o zman 27. haftalık falan olcak heralde. tüm haklarımı alıp ibraname imzaladıktan sonra dava açsam lehimemi olur imzalayıp kabul ettiğim için aleyhime mi? hani aslında imzalamak biraz zorunlu oluyor bir nevi baskı altında kaldığın için imzalıyor anlamına geliyor bana göre ama sanırım kanunlar böyle demiyor. hani sanrıım vazgeçtim haklarımı alıp dava açmak istiyorum :)

duygucum nevin doğru bilgiyi verecektir sana ama burda birini çıkardıklarında o kişinin tüm hukuki alacaklarım/ haklarım saklı kalmak şartıyla imzalıyorum diye not düşüp altına imza atmıştı. sonra mahkemeye vermişti. işine yarar mı bilmem :)

yani o kişi hakları kıdem ve ihbarını almadan mı imzaladı ? bence işveren bunu kabul edermiki. hem paranı alıyorsun hemde haklarım saklı diyorsun derse ne olcak.? bence o kişi parasını almadan bu şekilde imzalamıştır.

burası çok büyük kurumsal bir şirket olduğu için eleman çıkartırken kıdem ve ihbarını vs veriyor zaten.. ama o adam yetinmeyip işten çıkartılıyorum diye dava açtı.. o davayla ekstradan 8 aylık maaş tutarında bir para veriliyormuş. ayrıca işe iade davası da açmıştı. gelmek için değilde ne biliyim işte anlamamıştım bende :)

davanın adı öyle mahkeme zaten işe iade etmiyor ama işsiz kaldığı sürenin ücretini faiziyle birlikte işverenden alıyor. Burasıda sözde kıdemimi vercek ama ben uyuz olmaya başladım artık iyi niyetli düşünmiycem

bencede kesinlikle iyi düşünme :)) nevinle konuş o sana doğru yolu gösterir. hiçbir hakkın kalmasın. sonuçta işini gayet güzel yapıyorsun ne hakla hamilesin diye çıkartabiliyor ki. ben bile çok kızdım valla.

canım seninle daha önce konuşmuştuk, sonayın iş arkadaşı iş güvencesi yasasından yararlanmış. ki zamanında ben de ondan yararlandım. ama senin işyerindeki kişi sayısı az olduğu için faydalanamıyorsun. yani işe iade davası açamazsın. sadece haklarının yeterince verilmediğine dair alacak davası açarsın. kıdem verilmediyse kıdem, ihbar tazminatı, senelik iznin kaldıysa ücreti, fazla mesai varsa ücreti gibi ücret alacaklarını talep etmen mümkün.
ama sen bence bir iş avukatına danış, o sana yol gösterecektir. yani bir kazancın olur mu olmaz mı sana daha net açıklar.
suatyurdseven@gmail.com bu adrese durumunu ayrıntılı olarak yazarak bir mail at(işyerinizdeki kişi sayısı, kaç yıldır çalıştığın, sana ne zaman ne şekil ihbarda bulunulduğu,hamileliğin, iş arama izni durumu vs gibi) Suat Beyin iş mağdurları diye bir derneği var. hani tüketiciyi koruma derneği var ya onun gibi bir dernek ama işçi yararına çalışıyor:)) zaten sadece iş davalarına bakan bir avukat. milliyette falan da yazıları çıkıyor. maillere de muhakkak cvp yazıyor. varsa hukuki haklarını söylüyor. işten çıkan bir arkadaşıma da çok yardımcı olmuştu.

İmmo bi kaç sayfa önce sana yazdım ama ya görmedin ya da tanımadın beni

Ben de 16 martta transfer oldum canım hoşgeldin aramıza hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Sağol sonayım haklıson umutsuz değilim de kötüye de hazırlıyorum kendimi aslında evde de durup dinlemiyorum kendimi ama alışkanlık olmuş gece çişe kalkınca bile ilk işim göğüslerim yoklamak

Valla duyguş bugün arabayla girmediğim delik kalmadı kız bebeciğin hatrına iyice ayaklarım yerden kesildi :) dip yapmadım da bi ümit doluyorum bi ümitsizliğe kapılıyoum karmakarışığım. Muhabbetlerden biraz uzak kaldım ama bir örnek vereyim geçen sene eşimin departmanından 4 aylık hamile bi kızı çıkardıla tazminatını verdiler kız dava açmış işe iade dün mahkemesi varmış müdür ü gitmiş eşimin 4 maaş vermişler kıza. Eşim kim açarsa açsın mutlaka alır diyor. Senin patron da öğren haklarını verecem diyosa aç sen de dava köküne kadar al sinir oluyorum zaten öbür ortaklara hamile kadını işten çıkarıyolar bir de kadınlar çocuk yapmıyo nasıl yapsınlar arkamızda duran mı var? Hiçbi destek yok devletten yurtdışlarında değiş işten çıkarmak doğurana üstüne para bile veriyolar işyerlerinde kreş.. Sen araştır kuru kıru çıkma senin jesapladıpın gibi hesaplamaz ben e patronun da az çıkarır.

hoşbuldum cnm sağolasın senin transferin de hayırlı olsun inşallah hamile oluruz. bende genelde karnımda gaz olması dışında hiç bi belirti yok bakalım hayırlısı artık

bide göğüslerimde acı var cnm

benim bu 2. denemem ilk denememde de sonuç pozitif di ama değerim yükselmedi kimyasal gebelik ile sonuçlandı. insan ister istemez o zamanki belirtilerle karşılaştırıyor. bel ağrısı olmuştu o zaman ilk günlerde sonra kesildi herşey birden bıçak gibi. göğüslerim dışında. acıyordu işte. son 2 gün de adet olacakmış hissi. değerim 55 çıktı. 2 gün sonra 85. iki gün sonra 72 ve sıfırlandı. tutunamadı yavrum. 1 adet ara verdik bu ikinci. şimdi de pek belirti yok kendimi dinlememeye rahat olmaya çalışıyorum göğüslerimde yine hafif acı var bazen kalçamda falan ağrı o kadar. bilemiyorum belki de tutmaz bu sefer ama nedense ağrı olunca seviniyorum iyice psikopat oldum :) o zaman hah tutunuyor falan diyorum ümidim de yok değil Allahtan hakkımızda hangisi hayırlı ise onu diliyorum. 28 mart test günüm. bu günü de saymazsak 6 günüm kaldı

Üzüldüm cnm yaşadıklarına çok çok geçmiş olsun ama Allah büyük neyin bizim için hayırlısı olacağını yalnızca o bilir biz çabalayıp elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kalmışbenim ilk denemem cnm inşallah Allah kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmaz. bende aynı senin gibiyim ağrım olunca seviniyorum tutunuyor diyorum :)) benim 18 martta transferim oldu ama benim de 28 marta gün verdiler test için. embriyom 5 hücreliydi iyi kalitede dediler 16 mart saat 10 da opum oldu 18 mart 14:30 da da transferim oldu bu durumda 2. gün embriyosu oluyor dimi sence 2. güne göre 5 hücreli olması nasıl

canım öncelikle ben şuna inandım kaç hücreli olduğunun kaçıncı gün embriyosu olduğunun aslında hiçbir önemi yok içine can veren rabbim ve o eğer nasip ettiyse 2. kalite dedikleri 4 hücreli embriyolar bile tutunutor. opu dan sonra 2. gün yapılmış transferin yani 2. gün embriyosu 1. kalite olması güzel ve 2. günde 5 hücreli olması da normal. 3. günde 6-8 hücreli oluyor.
ben opu sonrası ohss oldum yani yumurtalıklarım aşırı uyarıldı karnım su topladı transferi erteledik 2 ay dinlendim sonra 2 tane embriyom olmuştu ilkini aldım. 6 hücreli 3. gün embriyosuydu moralim bozuldu çünkü diğeri 8 hücreli idi ama çok fazla kafama takmadım rabbim yazarsa olacağını da biliyordum. ve tuttu da. devamı gelmedi hoş ama... ikisi de 1. kaliteydi. şimdi de 8 hücreli olanı aldım başka embriyom kalmadı bunda şansım daha yüksek daha kaliteli olsa da bunun da tutmayacağını düşünüp korkuyorum. her seferinde tutacak diye birşey yok. ama rabbim hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin. bu işde rahat olmak çok önemlil bol bol dua et ve takdiri Allah a bırak biz elimizden geleni yapıyoruz tedavi olabilmek de Allahın bir lütfu unutma herkes bu imkanlara sahip olup tüp bebek yaptıramıyor. rahat ol ilk 3 günün dışında normal hayatına dönebilirsin kendini çok yorma ev işi yapma yeterli.

inşallah olur cnm ya içime su serptin biraz. benim 6 yumurtam toplandı çünkü uzun protokol uyguladı doktor yumurta baskılayıcı lucrin kullandım 6 yumurtadan 4 ünü işleme aldılar 4 ten biri döllenmedi geri kalan 3 ünden 2 si de kalitesiz dedi dondurmak için uygun değilmiş dondurup umut bağlamanızı istemem dedi. sonuç olarak elde tek yumurtam kaldı onu da transfer ettik üzüldüm ama yapacak bişey yok... evet cnm şükür ki derdimize koşturacak sağlığımız ve imkanımız var maddi olarak zorlasa da napalım. zaten iş yapmıyorum cnm ama gelip yatıyorum dolaşıp yoruluyorum çünkü hemen

hiç üzülme düşün ki transferi bile yapılamayanlar var. kaderimiz ne ise onu yaşıyoruz canım Allah ın dediği oluyor her halukarda nasibimizde varsa olacaktır sen hakkında hayırlısı ne ise onu iste rabbimden.

evet cnm şükür ki buralara kadar geldik inşallah 28 inde ikimizin de yüzü güler. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Sağol cnm benim çok mutlu oldum konuştuğum için

Günaydın kızlar dün akşam pembe lekelenmem oldu çok da ağrım moralim sıfıra düştü 8. Günümdü dün. Akşam yoğun ağrılarım oldu adet oluyoum dedim ama hiç kalkmadan yattım tuhaf da bi karın ağım oldu biraz akıntıyla karışık açık kırmızı kan gördüm bu kadar erkn beklemiyodum üzüldüm çok sonra pembeye döndü idrarda hafif pembelik vs.. Bu sabah da bu saate kadar kahverengi lekeler geldi hatta siyah iplik gibi pıhtılar kasıklarım ağrıyo belime kalçalarıma vuruyo ama bitti sanırım artık gelmiyor ama korkuyorum dün lekelenince eşim coraspin i içme dedi ben de içmedim bikere onu içtiğim ayda 24 günde adet olmuştum fazla sulandırıyor sanırım bugün alev hanımla konuşucam bugünlerde tutunma kanaması yaşayanlar olmuş inşallah öyle bişeydir. Ağrılarım da geçti gibi leke de kesildi şimdi iyiyim ama ağladım tabi akşamdan beri gece kalkıp dualar ettim inşallah devamı gelmez ve adet olmam göğüslerim de hala hassas adet olcaksam yumuşarlardı. Ama ne kadar hayıra yorarsam yorayım sonu kötü de olabilir ama yine de adetime daha 3 gün var test günümle aynı gün. En azından 10. Günden önce beklemiyodum lekelenme o yüzden ümitlenmeliyim yerleşmedir diye bilmiyorum. Benim için dua edin bu tüp bebekler moda etti bu kanamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…