Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağolasın canım. yalnız bir şey sorcam. hani kansızlık var demişin ya. sen demir ilacı kullanmıyormuydun, neden düzelmiyor değerlerin? ben şimdi yurtdışından kendime bir tane daha demir takviyesi getirtiyorum. elimdekini sana verebilirim istersen. emilimi oldukça yüksek bir takviye, o yüzden de demir fazlası çıkıp duruyor bende. hani senin içtiğin yetmiyorsa onu kullan. belki o düzeltir.

valla fiyat olarak süpermiş. derede bir hastane gibi duruyor ama universal grubu büyük bir grup büyüklüğüne yakışır hizmet vermişler. aklımızda olsun bizede çok uzak sayılmaz. bende aynen paçavra gibiyim valla komşunun ablası gördüde beni .kardeşine nolmuş bu kıza herzaman süslü gördüğüm kız ne hale gelmiş demiş. yani şu 3 günde bir tufan geldi enkaza çevirdi inşallahta gidecek. bende gece eşimin ve kendi başucuma su koyuyorum gıcık gelince hemn bi yudum alıyorum sabahlarıda öyle oluyor ama boş mide olunca 1 yudum içsemde kusuyorum( ama başucunda su mutlaka bulunmalı.

bende kan düşüklüğü hep vardır. hamilelik önceside 6 ay demir kullanmıştım. normale dönmüştü ama yine düşmüş. 1 ayı geçkin süredir kullanıyorum ama sanırım dozu arttırmamız lazım. zaten 1 ay kullan sonra yine bakalım demişti. sonucu yarın götürcem. demir içinde çok teşekkür ederim ama doğum öncesi kullandığımda iyiydi olmadı yarın onu sorar ona başlarım yine.

sonaycan yeterince d vitamini almamak da demiri azaltıyor. aldığın demir takviyelerinin de emilimini azaltıyor. biraz daha fazla güneş almaya da çalış o yüzden.

merhaba arkadaşlar,ben yeniyim tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı,zeynep kamilde 2 kez aşılama oldum tutmadı,şimdi tüp bebek için evrak hazırlıyorum heyet raporu çıkardıktan sonra hemen tedaviye başlıyorlarmı yoksa ileri bir tarihe günmü veriyorlar bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.buarada yaşım 31,

Konuştum coraspin i kesti sonra azaldı ve bitti ama dün akşam bir damla kırmızı kan geldi işte peçetede sonra yine bitti bugün bir damla bile bişey yok dananın kuyruğu yarın kopacak.
Raporun çıktıktan sonraki ilk adetinle başlayabilirsin canım öyle ileri bir tarihe gün vermiyolar.

çok geçmiş olsun hamileyken hastalık çok zor. amin inşallah sağolasın.

Kızlar idrar testim pozitif çıktı ama ben sevinemiyorum kan değerini görsem dahi sevinemicem sanırım içimde hep bir korku olacak. Birsürü belirsizlik. Daha şimdiden kendimi çok yorgun hissediyorum rabbim verecekse sağlıklı bir gebelik versin inşallah.

tüp bebek ilaç raporun çıktıktan sonra bir sonraki adetinde hemen başlıyorsun. ama sana tavsiyem zk. da yaptırmaman. emin ol ki aldığın onca iğne ilaç boşa gider. bende 2 aşılama 1 tüpümü inatla orada denedim hani 2 değil 12 tüpte denesem eminimki zk. deneyeceğim tüplerin hiçbirinde hamile kalamazdım. raporun çıkınca ilacını zk. ya yazdırırsan artık orada yaptırmak zorunda kalıyorsun. ki 400 küsür lira bir parada ödeyeceksin hani bul buluştur az daha fazlasını ver ama zaman kaybetme derim. en azından benim fikrim böyle. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

elifcim şimdilik küçük bir gözün aydın diycem. ne yazıkki iyi haberlere sevinemez olduk her an tetikte gibi dur hele bir kanın çıksın sonra sevin kan çıkar dur hele 2. kanı ver bakalım değer artıyormu modundayız. hani allahta bize bunu uygun gördü size hamileliği vericem ama hevesiniz kursağınızda kala kala geçirceksiniz dedi heralde. ama olsun biz böylesinede razıyız. inş. değerin düzenli olarak artar. bence 4-5 defa kan ver derim. hani 2 kereyle kalma 2. artsa bile 3. 4. kanlarınıda ver. inşallah kese ve kalbini görünce toptan seviniriz. inş. devam eder ve sağlıkla bizim geldiğimiz noktalara gelirsin bizde inşallh zman çabuk geçerde bir an evvel kucaklarımıza alırız. sonrada deneyimlerimizi senle paylaşırız :) Allah gönlüne göre versin canım benim.

elifim çok güzel bir haber, tebrik ederim. allah tamamına erdirsin.. sakın progestan iğneni bırakma. ben tam 23 gün yaptırdım. 23 gün den sonra haftada bir yaptırdım. progestan kapsülüde 4. aya kadar kullandım. doktor doğuma kadar kullan dedi ama ben kendim bıraktım. sende doktorun bırak desede progestanları kullanmaya devam et. ben kullandım zararını görmedim. demekki zararı olmuyor.sakın iş güç yapma. eğilip kalkma, omuzundan yükseğe uzanma. eve misafir kabul etme :) benim dr un söylediklerini söylüyorum :)

ben de şimdilik gözün aydın diyorum elifcim. ama idrar testleri sen de biliyorsun düşük hcg değerlerini pek göstermiyor. hatta kan testinin olduğu gün çoğu kişi idrarda negatif göründüğünü söylüyor, yani seninki iyi yükselmiş olmalı ki idrarda bile çıkmış. biz yine de duygunun dediği gibi adım adım gidelim. inşallah testlerinin tekrarında düzenli yükselmeyi ve keseyle kalp atışını duymak nasip olur. zaten hangimiz neye doya doya sevinebiliyoruz ki:)))) sanırım ne zaman ki bebişleri sağsalim kucağımıza alcaz, o zaman oh olcaz.

arkadaşım diğer arkadaşlar da belirtmiş, rapordan sonraki ilk adette başlanabilir. fakat burada önceki sayfalarda herkes uzun uzun belirtti ama bir kere daha belirtelim, zeynep kamilin tüp bebek merkezi son derece başarısız. hepimiz aylarca gittik geldik orada hamile kalan kimseyi tanımadık. hep başarısızlık gördük. özellikle laboratuarlarının başarısız olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. iyi kalite ve çok sayıda embriyo elde etmede yetersizler. orada insanlar raporla olan haklarını hep boşuna kullamış oldu. burada hamile olanlar da hep raporla özelde hamile kaldı. o yüzden yazgım arkadaşımızın da dediği gibi bul buluştur raporunu alıp özelde yaptır. hiç olmazsa en iyi teknolojik tıbbi imkanlarla denersin. raporun çıkar çıkmaz hangi merkezde yaptıracaksan orada ilacını yazdırman lazım. o yüzden bir an önce anlaşmalı merkezlerle de görüşmeye başla.
bunlar: eurofertil, bahçeci fulya, bahçeci umut ve istanbul tüp.

Sağolun kızlar kanımı biraz geç verebildim o yüzden öğlenden sonraya kaldı sanırım sürekli bakıyorum. İğnemi oldum geldim istirahat ediyorum lekelenmeler az çok devam ediyor Allah hayıra çıkarsın sonunu inşallah. Kan verirken doktora sordum lekelenme ve ağrılar normal gebelik çok yeni kendine uygun yer arıyor dedi düşük de olabilir dikkat et ilaçlarını kullan sonucun çıksın konuşalım dedi. Böyle işte sevinemedim hala ama 9 ay sonra doğurabilecem aklıma gelince nefesim kesiliyor çok heyecanlanıyorum:) inşallah devamı gelir.

elifcim inan nefesimi tuttum senden gelecek sonucu bekliyorum. durup durup ekranı yenileyip bir şey yazdınmı diye bakıyorum. allah artık yüzünü güldürsün, tamamına erdirsin inşallaaahhhhh....

Sonucum 238 :))) şükürler olsun. İnşallah iki gün somra düşmeye başlamaz.

Sonucum 238 :))) şükürler olsun. İnşallah iki gün somra düşmeye başlamaz.

elifimmmm süperr bir haber.. değerin çok güzel. sakın yerinden kalkma, tutunana kadar sakın iş güç yemek yapma. annene git. o sana bakar.. hadii böyle güzel haberler alalım inşallah :)

Herkese teşekkürler henüz sevinmek için çok erken. Rabbim devamını nasip etsin darısı dileyen isteyen herkesin başına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…