nette bakma ara sor . net güncel olmayabilir. benim kadıköy şifa ataşehir hastanesi. yenidoğan ve erişkin yoğunbakım varmış. yani sorduğumuzda var dediler. bendeki kanama oldğunda acile gittik kadın doğumcu vardı. hatta acil bölümünde bakmayım yatan hasta yani doğum yapanların olduğu kattaki muayene odasında baktı bana nöbetçi kadın doğumcu. ama medikal parkı hernekadar sevmesemde bence ordada vardır mesele göztepe çok büyük ama gebze şb. nasıl bilmiyorum bence ara.
kızlar çok hamilelik takvimi yapasım var :)
:))) Benim hiç aklıma gelmedi takvim yapmak. haftalık bebek gelişimini okuyorum o kadar. o hafta bebkte ne tür gelişmeler oluyor vs. sen cumartesinden sonra yaparsın artık :)
Yani bilgileri okumak güzel oluyo dediğin gibi çok ayrıntılı hergüne başka bişey yazıyo:) korkudan yapamam uzunca bir süre.
zamanı gelince kendini hazır hissettiğinde yaparsın artık :)
lekelenmelerin durdu mu? evde kendini yormuyorsun değil mi? sakın bir iş yapayım deme. bu 1/2 ay bolca dinlen. benimde bugünlerde hep yatasım var, hiç halim yok gibi.
ya arkadaşlar bu umut sanırım 5. gün blastokist transfere takmış durumda. bir arkadaşımın sadece 4 yumurtası toplanmış, bu kadar az yumurtayla tabi sadece 2 embriyo olduğu halde illa 5. güne gitmişler. yani ne büyük risk!!! 5. günde transferi yapılmış ama tabi donmuşu falan yok. embriyolar kaç hücreliydi söylememişler de. anlamadığım embriyolar 5. güne gidemeyebilirdi de, ya 3., 4. günde gelişimi dursaydı ne yapacaklardı anlamadım. çok yumurta ve embriyo olup şans yüksek olunca anlarım da, bu kadar az sayılarda milletin şansını neden böyle zorluyorlar ki...
Geçti canım çok şükür ben annemdeyim zaten cumartesi eşim getirdi bıraktı hiçbir iş yapmıyorum ye iç yat modundayım burdan da beraber döneriz eve toparlar ortalığı yardımcı olur bana. Yani 1-2 ay değil 3-4 ay bana da anneme de rahat yok elimi hiçbişeye sürmüyorum böyle giderse tembelleşicem iş yapmayı çok seviyorum. Bazen de çok sıkılıyorum boş durmaktan dün makineye atıcaktı annem işlaki kahvaltı bulaşıklarını ben yıkayım dedim elimde zaten az dı oyalandım :) ama ağor iş asla yapmicam kendime sözüm var temizlik yasak sadece yeme içme mutfak toplama yaparım evdeykende..
Bahar yorgunluğu olabilir seninki de.
ya arkadaşlar bu umut sanırım 5. gün blastokist transfere takmış durumda. bir arkadaşımın sadece 4 yumurtası toplanmış, bu kadar az yumurtayla tabi sadece 2 embriyo olduğu halde illa 5. güne gitmişler. yani ne büyük risk!!! 5. günde transferi yapılmış ama tabi donmuşu falan yok. embriyolar kaç hücreliydi söylememişler de. anlamadığım embriyolar 5. güne gidemeyebilirdi de, ya 3., 4. günde gelişimi dursaydı ne yapacaklardı anlamadım. çok yumurta ve embriyo olup şans yüksek olunca anlarım da, bu kadar az sayılarda milletin şansını neden böyle zorluyorlar ki...
of kızlar yaa nerdesiniz valla çatladım çatlıycam nefret eder oldum buradan. gelesim yok rapor alıp bu ayıda böylemi bitirsem diyorum aysonuda gelip çıkışıomı alayım. 15 nisandan itibaraen alayım diye düşündüm ama atrık gelip 1 evrek dahi elime almak istemyiorum. yani emeğimi buraya heba etmek istemyiroum. siz olunda bari 2 kelam edelimde zman geçsin
duygucum şunun şurasında 3 haftan kadı.. sık dişini zaman çabuk geçiyor :) mahkemeyede verecen ya ellerine koz verme.. valla benimde daha 13 haftam var. 30 haziranda hakedecem. gözümde çok büyüyor. senin 3 haftan neki :)))
valla ben umuta gitmeden oradan tiksinmiş bir durumdayım. zaten burda fkir almak şsteyenlere kesşnlikle orayı tavsiye etmediğimi görüyorsunuzda. arkadaşın sana danışmadımı merkez olayını. sonayın başına gelenleri anltsaydın. yada iş bittikten sonramı sana söyledi. bende millette donmu bırakmıyorlar ve kesinlikle bilerek hani 2000 tl eğer donmuş olursa bu paraya dahil diyorlar. ama bak bu gördüğümz 2. kişi ve kimsede donmuş yok bence bir çok kişiye bunu yapıyolar. valla milletin hakkı oraya helal olmasın. yazık günah insnaların umutlarıyla oynuyolar. ben fertile sinir oluyordum en ufak bişeyde sizi muhasebeye alalım demeleri fitil oluyordum ama hamile kalamasamda bence umuttan kat be kat daha iyi bir yer diye düşünüyorum. yada sadık beyin denk gelişimi iyi oldu bilmiyorum. adam gayet sabırlı güleç sorularını cevaplayan ve önlem ala biriydi. zaten doktorcuğumuz zeynep kamilde geçmiş :) gidip ziyaret edicem eğer özelde de çalışıyorsaki ( sanmıyorum çalıştığını) hani oana devam etmek istiyorum diycem. yada ban bir yol göstersin tada tavsiye edeceği bir doktor varmı söylesin. randevu aldım kendisinden nisan ortasında ziyeretine gitcem :)
valla nevincim benim o kadar yumurtadan hiç kalmadı biliyorsun. 3. günde 14 embriyo vardı 5. günde yok oldu hepsiallah korusun bişey olsa sil baştan olacaktı herşey, yada olaki ikinciyi düşünsen onada donmuşun yok, 6 bin tl verip yeniden yapacan. ama donmuşun olsa 2 bin tl ye ikinci cocukta yapılabilir. dediğin gibi orası hep 5. güne gidiyor galiba, çünkü o gün benimle olanların hepsi 5. gün dü. sorduğum hiçbiride 3.gün dememişti, şaşırmıştım bende.
Valla sonaydan da biliyoruz işte neden bu kadar da isimleri duyulmuş onu da anlamıyorum ben bile gidecektim vallahi sadık beyden Allah razı olsun umut da olsam ziyan ederlerdi embyolarımı. Sanki donmuş kalmasın amaçlaı blast transfere takmış durumdalar cidden.ya arkadaşlar bu umut sanırım 5. gün blastokist transfere takmış durumda. bir arkadaşımın sadece 4 yumurtası toplanmış, bu kadar az yumurtayla tabi sadece 2 embriyo olduğu halde illa 5. güne gitmişler. yani ne büyük risk!!! 5. günde transferi yapılmış ama tabi donmuşu falan yok. embriyolar kaç hücreliydi söylememişler de. anlamadığım embriyolar 5. güne gidemeyebilirdi de, ya 3., 4. günde gelişimi dursaydı ne yapacaklardı anlamadım. çok yumurta ve embriyo olup şans yüksek olunca anlarım da, bu kadar az sayılarda milletin şansını neden böyle zorluyorlar ki...
annende olman çok iyi, o iş yaptırmaz sana. ne zorluklarla olduğunu biliyorsun. ona göre hareket et. tembelleşirim diyede korkma, şimdi ne kadar tembelleşirsek tembelleşelim bebek olunca hepsinin acısı cıkacak. fır dönecez :)
Senin de 3. Günde bir kısmını dondurul işlerini sağlama alabilirlersi. Dua et Allah nasip etti yoksa işin çok zordu canım.valla nevincim benim o kadar yumurtadan hiç kalmadı biliyorsun. 3. günde 14 embriyo vardı 5. günde yok oldu hepsiallah korusun bişey olsa sil baştan olacaktı herşey, yada olaki ikinciyi düşünsen onada donmuşun yok, 6 bin tl verip yeniden yapacan. ama donmuşun olsa 2 bin tl ye ikinci cocukta yapılabilir. dediğin gibi orası hep 5. güne gidiyor galiba, çünkü o gün benimle olanların hepsi 5. gün dü. sorduğum hiçbiride 3.gün dememişti, şaşırmıştım bende.
Bence rapor al 1 hafta canım kanamam oldu yataksrahati dersin gayet de yasal hiç de koz olarak kullanamazlar.of kızlar yaa nerdesiniz valla çatladım çatlıycam nefret eder oldum buradan. gelesim yok rapor alıp bu ayıda böylemi bitirsem diyorum aysonuda gelip çıkışıomı alayım. 15 nisandan itibaraen alayım diye düşündüm ama atrık gelip 1 evrek dahi elime almak istemyiorum. yani emeğimi buraya heba etmek istemyiroum. siz olunda bari 2 kelam edelimde zman geçsin
of kızlar yaa nerdesiniz valla çatladım çatlıycam nefret eder oldum buradan. gelesim yok rapor alıp bu ayıda böylemi bitirsem diyorum aysonuda gelip çıkışıomı alayım. 15 nisandan itibaraen alayım diye düşündüm ama atrık gelip 1 evrek dahi elime almak istemyiorum. yani emeğimi buraya heba etmek istemyiroum. siz olunda bari 2 kelam edelimde zman geçsin
duygucum arkadaşım bana fikrimi sordu, kısaca fikrimi de söyledim, hatta sonayı da anlattım. ama biliyorsun oldukça ünlü bir yer. bir kere karar vermiş, ben de böyle konularda ısrarcı olmam. aman neyime gerek yarın öbür gün bir şey ters gider beni sorumlu tutarlar diye korkarım. yani sen de biliyorsun bunlar hassas konular. fazla karışmaya da gelmez. ama yeni yeni şeyler duydukça oradan komple ben de soğudum. gözlemlerime göre insanlara hiç kıymet vermiyorlar.o yüzden herkese eurofertil ve istanbul tüple de görüşün bakın diyorum. ama işte umut bir kere aşırı ünlemiş, oraya gidince mucize olacak sanıyor herkes.bu arada senin 2. düzey ultrason ne oldu? bu ara yaptıracaktın sanki?
valla bence de ellerine koz verme. ama hani oraya gidip gelmek sinirlerini de bozuyorsa sen bilirsin tabi. bir de sana baştan beri dedik uğraşma, rölantide çalış diye. ama sen uzun süre kendini paraladın,gitmeden her işin bitsin diye uğraştın, şimdi tabi o kadar emek verince temelli sinirlerin bozuldu. hep derim bu işveren milletine yaranılmaz diye... hani çok azı hariç hepsi nankör. o yüzden bence öyle git gel, işleri ağır ağır yap, beğenmezlerse kendileri bilir. ne yapcaklar işten mi çıkarcaklar:)))
duygucum ben zaten kesin 25 liralıktan alıcam. alt tarafı leğenden bozma plastik bir şey dediğin gibi 100 küsur lira vermeye hiiiç gerek yok. daha önce söylemiştim, e-bebekte bir de sırf içinin aparatını satıyorlardı yani leğeni ayrı aparatı ayrıydı, 2 tane vardı biri 60 küsur liraydı diye hatırlıyorum. leğenle birlikte yine 100 küsur liraya geliyor. resmen göz göre göre adam kazıklıyorlar. çocuğuma giyim giycek her şeyine özenirim ama böyle gereksiz yere de para vermem doğrusu.OKBaby Onda Evol Bebek Banyo Küveti Pembe Pembe GittiGidiyor'da 80991033
BEBEK ÇOCUK BANYO KÜVETİ KALİTELİ ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 79554928
nevin ya allasen baksan bu ikisi arasındaki farka dünde yazdım ama görmedin sanırım. bir ara konusu olmuştu kendinden aparatlı küvetin. burda 25 lirayada var 110 lirayada altı üstü naylon bebe kaç gün yıknacakki buncağız şeye 110 tl vermek aptallık olmazmı. mağazalarda fiyat böyle. hani ben 25 liralıkran alsam nolurki. ilk etapta üstüne zaten filesi olcak biraz büyüyüyncede file kulamayıp direk o apartlı bölüme yatırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?