5 yıldır iyi sabredip içiyorsun 5 yıl :))) bende hamile kalamıyorum diye bıraktım 1,5 yılda. folbiol bi kutu kullanmıştım 2-3 lira bişeydi.genelde folic plus kullanıyorum 8,5 tl fiyatı vardı . folik asit , demir + birşey daha vardı içerinde ama unuttum şimdi. o aktarı duymadım hiç ama yerini yada adını tarif edersen gider bulurum :))) zaten ilaçlarda bitkilerden yapılıyor ekstra kimyasal konuluyor. alternatif tıp doğrudan bitki en iyiside aslında bakma dr.lar karşı koca karı işi deyip geçiyorlar.
evet canım ama düzenli kullanmıyordum. kafama esince kullanıyordum. en son tamamen bırakmıştım bir yıl kadar. folic plusla başladım bende. ama bi ara üretimi durdurulunca markayı değiştirdim. zaten günde üç tane almak zor oluyordu. aktarın yerini bende tam bilmiyorum canım. sadece adını duymuştum. anadolu yakasını pek bilmiyorum zaten. ama baya meşur bi aktarmış.
olmadı hastaneye gittiğimde bilen varsa öğrenirim az çok öğrendim ben anadolu yakasını 3,5 yıl oldu nede olsaeczaneye sorduğumda folik plusu verinde devam ettim. günde 3 tane ama ben hepsni aynı anda içiyordum :) dediğin gibi 1,5 yılda kafa göre içtim bazen günde 2 içtim gün aşırı içtim yada ara verdim. solgar markada iyi deniliyor ama 20 lira civarı ve sadece folik var içeriğinde plustaki gibi 3 vitamin yok.
evet benim kullandığımda solgarı üreten firmaya ait bi ürün. içeriği aynı. fiyatı daha uygun sadece. folic plusda ekstra 800 mg kalsiyum var. ama ben zaten her gün süt içen bi insanım. fazla almış oluyordum kalsiyumu. solgarın tek avantajı bitkisel içerikli olması.
senin kullandığın marka nature's bounty miydi. eczaneden mi alıyorsun. memnunsan bende sonraki kutumu o markdan alayım. ama kaç eczaneye folik sorduğumda hiç bu markayı diyen olmamıştı.
duygucum tüp bebek raporu için eşinden yeniden sperm testi istediler mi? bizim testlerimiz üzerinden bir yıl geçti sanırım. farklı yerlerde yapılmış iki tane sperm tahlili istiyorlar. belli aralıklarla yapılması gerekiyor ya. zaman kazanmak için soruyorum.
ben kendim eşime yap bir test daha yaptır dedim. kan 6 ay olmuştu yeniden yaptırdık. dr. ekrandan bakmış zaten testleriniz varmış demiş yani enson yaptırdığımıza üroloji dr. bakmamış. ama bence yarın doya açmaya gittiğimde onu dikkate alacaklar eğer eski olanı verirsem eminimki yeni tarihli bir tane yapıp getirin öyle doya açalım diycekler. bizimki 1 yıl olmamıştı 6,5 aylık falandı ama zaman kazanmak ve riske atmamak adına 100 lira daha verelim nolucak dedim. belli aşamalara gelirsin son anada olmuyor bu eski demesinler diye yenisini yaptırın derim. hatta eşinin kan tarihi eskiyse bile onuda yenileyin. çünkü dr. sana bi kan yazayın gene demiş eşimde yaptırdık demiş dr. ekrana bakınca haa evet deyip raporunu yazmış hemen. biz dr. beklemeden üroloji sekreterine gidip tüp bebek yaptırıyoruz kan vercem dedik ve kanı tahlilini yenilettik.
iyi yapmışsınız canım. kan vermek sorun değil de sperm testini iki tane istemiyorlar mıydı? ya da dosyada var diye yalnızca bir tane mi yeni tarihli isterler. çünkü iki test arasında bir ay olması gerekiyordu diye hatırlıyorum ben. eğer öyleyse şimdiden yaptıralım. benim bütün tahlillerimin üzerinden bir yıl geçti çünkü. çoğunu yeniden isteyeceklerşimdiden başlayasım var.
kızlar netten randevü almaya çalışıorum smear için ama en erken temmuzda başılıor öle ileri bir tarihmi verilior..bir de bana hemşire ilşkiye girme demişti smeardan önce demişti eee o zaman açok var yani girilmeyecekmi on onbeş gün anlamdım ben bu işi nasıl böle geç verilio..eşimin salıya alabiliorum ama kendim için yok temmuzun 2 sinde falan
smear testi için 3 gün ilişki yasak sen randevu tarihinden 3 gün önce ilişkiye girme o kadar 15 gün filan değil yani zk demi bu işlem bende yaptırcaktım o zaman başka yerde yaptırim o ne öle bu arada randevu alırken hangi bölümden aldın bide söylüyomusun smear için olduğunu
akşma 3 temmuza randevü aldım ama iptal edeceğim sanırım aradım hastaneyi başka yeride kabul ediolarmışş..eğer burda medicinde olabilirsem olurum eşimede ssk kaynarcaya alırım alabilirsem onlar bir gün de veriolar test sonuçlarını ama kanı yaparmı bilemem..cnm jınekoloji polikliniğinden alıorsun ama en erken temmuzda başlıor bence de başka yere git smerarın sounucuda 20 gün diolar yani bu işlemlere ben iki ayım gider
kaynarca da oturyorum mediceine hospiatlin orda bu gün aradım 107 tl dedi smear kültür vs ssklı oda..özel sigorta var benim ama karşılarmı bilmem yarın bir gitsemmi diye düşünüorum eşim için kayanarca sskdan alsam çok iyi olcak bir günde veriolar sonucu ama lalmadım neden se siteye girilmior ...offf..bu semar nasıl bir işlem insanın canı yanıormu parça alın ıormuş galiba
kaynarca da oturyorum mediceine hospiatlin orda bu gün aradım 107 tl dedi smear kültür vs ssklı oda..özel sigorta var benim ama karşılarmı bilmem yarın bir gitsemmi diye düşünüorum eşim için kayanarca sskdan alsam çok iyi olcak bir günde veriolar sonucu ama lalmadım neden se siteye girilmior ...offf..bu semar nasıl bir işlem insanın canı yanıormu parça alın ıormuş galiba
canım bişey diyim mi bitkisel şeylere de çok kaptırmamak lazım kendimizi bak ben 10 gün soğan suyu içtim düzenli olan adetim sapıttı 37. günümde adet oldum. kist vardır diye telaşımdan ne yapacağımı şaşırdım halbuki hiçbişey yokmuş. benim de kendimi zorladığım zamanlar oldu incir yemek için falan onlar da dehşet kilo aldırıyor. için almıyorsa yeme gülüm zorla yapma hiçbirşeyi bence zaten ilaçla büyür büyüyecekse ve klomen zaten etkisini sonradan gösteriyor. rahim kalınlığını sor mutlaka gittiğinde emi. tayfun beyin fransız okullarında okuduğu belli zaten lisanından dilinin dönmesinden konuşmasından bile çok karizma adam beaa çok beğendim farklı bir olgunluğu var herşeyi sordu dosyamın içine düştü nerdeyse.eğer yapalım derse yaptırırım yani. ama sağ tarafımda yumurtlama olursa yine 1. aşılamamdaki gibi o da anlar o şeyin yumurtalık olduğunu o zaman gerek kalmayabilir belki ama yine de gerekli görüyormusunuz durumumu histeroskopi için derim sorarım yani. bakalım ya ben de heyecanlıyım cuma ya bakalım ne göreceğiz. normalde hiç kıpırtı olmaz solda sağda olur yumurtlama diye tahmin ediyorum ama bakalım belki de olur bu sefer ümitliyim yani. sen birdaha ne zaman gidicektin ?
kızlar netten randevü almaya çalışıorum smear için ama en erken temmuzda başılıor öle ileri bir tarihmi verilior..bir de bana hemşire ilşkiye girme demişti smeardan önce demişti eee o zaman açok var yani girilmeyecekmi on onbeş gün anlamdım ben bu işi nasıl böle geç verilio..eşimin salıya alabiliorum ama kendim için yok temmuzun 2 sinde falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?