- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
Kızlar siz bebişleri banyodan sonra bakım yağı ile yağlıyomusunuz? Masaj yapıyomusunuz?
Kendime bio-oil aldım o sırada bebişe de bebedoor un tırnak bakım setini aldık orda masaj yağları vardı alacaktım ama bir sorayım dedim siz yaz bebişi olduğundan belki terden nemden yapamamış olabilirsiniz ama benim bebişe kışın gerekebilir dimi? Jhonsons baby nin alırım olmazsa birdahaki sefere. Birde sebamed in pişik kremi 23 tl idi duygucan sen kaça almıştın?
Bebişe bezle ıslak mendil de aldık hugies in organiklerini 56 lı paket 18 tl den aldım 2 paket aldım şimdilik ne biliyim memnun kalmazsam tahrii ederse diye çok depolamak istemedim. Beyaz palet primalarda 50 li ve 23 tl idi ben uygun diye bir de nevo öemnun kaldım deyince hugies aldım.
Uni baby 3 lü paket içinde 40 adet var 11.49 tl den aldık 3 paket aldım şimdilik.
Duygucan senşn aldıkların 12 li ve içinde 56 tane var 50 tl ye aldın diye hatırlıyorum doğrumu?
Ben de 11.49 dan hesaplarsam 4 kutu alınca 12 paket 40 lık 46 tl ye geliyor. Yaklaşık hemen hemen aynı hesap diye aldım ondan da.
Bez ve ıslak mendilleri bizim market diye toptan ve perakende satış yapan bir marketten aldım gerçekten çok uygun ülker grubuna aitmiş bittikçe ordan temin ederim artık. Islak mendiller envai çeşit vardı 3 lü prima pampers beyaz paket ıslak mendillerde 7 tl idi daha uyguna geliyor o da yenidoğan için uygun yazıyodu ama uniba y de pamuk mendil ve paraben içermez yazdığı için babacık ondan tercih etti :)
Bunlar yetmez neticede ama doğumdan sonra masraflar artar biraz stok yapmakta fayda var.
Tahminem kaç paket 1 no yenidoğandam sonra 2 no ya geçiliyor?
1 no yenidoğanlar 2-5 kg, 2 no lar sa 3-6 kg diyo çok da bir fark yok ama siz daha iyi
Bilirsiniz 2 nodan da alıp stoklayayım mı uygunken?
elifcan ben vücut losyonu,şampuan ve pişik kremi olarak sebamed kullanıyorum. pişik kremi 22,50 losyon 24,75, şampuan ise 32,50 idi. hello babyde indirim vardı. şampuan 19,90 losyon 18 civarı pişir kremide 16-17 civarına aldım. hatta cosmo home diye bir kozmetikçi var bir çok yerde mağazasıda var ordada sebamed de %25 ve %40 civarında indirim vardı. şimdilik menunum bir sıkıntı olmadı. ıslak mendil olarak 1 koli yani 12 paket uni baby bitti. 2. koliyide uni aldım. hatta eşim johns gördü 25 tl yarı fiyatına bunumu alsak dedi. bir ara acaba mı deim ama sonra gene uni aldım.ddediğin gibi bu pamuklu ve paraben içermiyor. johnsında öyle bir uyarı yazmıyordu. içime sinmedi daha küçük bunun hesabını yapıpta çocuğu tahriş etmeyim dedim. aklında olsun johnsının bebe yağları yeşil ve mavi kapaklı olan cosmo home da 5,95 tl ye inmişti bir ara. orda sık sık indirimde oluyor normalde bu yağları 13-15 tl arasında satıyor marketler ve eczaneler. neredeyse 1 alacağın yerde 3 adet yağ alıyorsun.
huggeis konusunda nevin söyledikteen sonra dikkat ettim genelde mavi (Erkek) pembe (kız) bezleri var organik dedi sarı paketler. yazıyorda. ama onlarda 21,90 tl yani prima ile aynı gibi. ben primaları 18,50-19,90-21,90 tl ye aldım ve yalan olmasın 5-6 paet kullandım belki 7 bile kullanmışımdır. ilk başlarda çok kaka yapıyor pişik olmasın sık dsık değiştiriyprdum. tam değiştirdim diyorum daha altını bağlamadan zort bir daha yapıyor hadi gene değiştir. bu şekilde çok yaptığı için bezde çok gitti. hala bile yapar yapmaz bekletmiyorum amannasıl olsa pamuklu emer demiyorum. şuan 2 no aldım ve onu kullanıyorum ha biraz bol gibi ama 1 noda sanki artık küçük geliyor gibi bacaklarında lastik izleri çıkıyor. bu sebepten artık 2 kullanıyorum. hani huggies alamk istersem kaç no almam gerk bilmiyorum. marka farkından ebatlarda oynayabilir. ıslak mendil unide 40 adet var. 12li paketi 50 tl. yani 1 pakette 40 adet mendil var.
bu arada bu hafta başında primadan aradılar numune yollıycaz 15 gün sonra dağıtımlar başlar kaç no gönderelim bende bebek 50 günlük şuan 1 kullanıyorum ama dar geliyor gibi dedim ok ozman 2 no yollayım dediler. hani söyle ee avuca gelir bir numune olsa mesela 2-3-4-5 nolardan 1 paket yollasalar hiiç fena olmaz :))
bizimde fiyatlar uysunsa olmadı bizde gidelim çünklü 2 no bezim sadece şuan kullandığım var hiç bir yerde de indirim yok. 24,90 joker, 26,90 hello baby de. carfurdada 26,90. olmadı bizime gidelim.