benim asilamam ilacla yapildigi icin kabul etmediler.2 ugneli asilama olacak dediler.bugun kan verdim ultrosana girdim rahim filmi esimin spermiogramina gecerli dediler sadece kultur ve smear kaldi adet bitiminden 1 hafta sonra yapiliyorumus ayin 7 sine randevu aldim cok mu gec cikiyor sonucu.onun sonucu ciktiktan sonra hersey hazir oluyor.asilama raporu nekadar zamanda cikar acaba birdakahi adetime yetisirmi acabamarmara üniversitesi hastanesi sgk anlaşmalı ise yani aşılama ilaçlarını sgkdan alırsna kabul oluyo epikriz alıyosun zeynep kamile veriyosun. benimde özelde bi aşılamam vardı ilaçları rapor çıkarmıştım epikrizle kabul ettiler ama 2. aşılamayıda yaptılar zeynep kamılde sonra 1. tüp de tuttu kızım 2 yasında
canim aynen sperm ve hsgyi kabul ettiler kan usg tamam sadece smear ve kultur kaldi.onlari yaptrcam ama adet bitiminden 1 hafta sonra oluyormus.7sinde jinekologa gidecegim.onun.sonuclari mi gec cikiyor? olmadi onlari disarda yaptirayim.asilama raporu dosya tamamlandiktan sonra nekadar surede cikiyorspermiyogram hsg dısardan kabul edıyolar ben oyle yapmıstım . zaten orda 6 ayda sıra geliyo. dısarda yaptır. o spermıogram son 6 aya aitse kabul ederler. hsg de son 5 yıl kabul etmişlerdi benim. ama kan ve usg yı mutlaka ordan ıstıyolar . ama kolay oluyo. tup bebege gıdıp kan usg ıcın geldım dıyosun adetın 3. gunu aynı gun yaptırıyosun . 15 gune tamamı cıkmıs oluyo. kafanda o kadar buyutme akıllı ol dısardan kabul ettıklerı ne varsa dıaarda yaptır. spermıyogramla hsgyı yenıden yaptırmana gerek yok kabul ederler. onlarıda sor gerıye bı kan smear kültür kalıyo onlar kolay yapılıyo ama cıkması toplam 15-20 gunu bulur. akcıger fılmınıde dısardan kabul edıyolar sanırım. iyi takıp edersen 2 aya cıkarırsın raporu.
akciger filmini asilamama icinmi istediler benden istemedilerspermiyogram hsg dısardan kabul edıyolar ben oyle yapmıstım . zaten orda 6 ayda sıra geliyo. dısarda yaptır. o spermıogram son 6 aya aitse kabul ederler. hsg de son 5 yıl kabul etmişlerdi benim. ama kan ve usg yı mutlaka ordan ıstıyolar . ama kolay oluyo. tup bebege gıdıp kan usg ıcın geldım dıyosun adetın 3. gunu aynı gun yaptırıyosun . 15 gune tamamı cıkmıs oluyo. kafanda o kadar buyutme akıllı ol dısardan kabul ettıklerı ne varsa dıaarda yaptır. spermıyogramla hsgyı yenıden yaptırmana gerek yok kabul ederler. onlarıda sor gerıye bı kan smear kültür kalıyo onlar kolay yapılıyo ama cıkması toplam 15-20 gunu bulur. akcıger fılmınıde dısardan kabul edıyolar sanırım. iyi takıp edersen 2 aya cıkarırsın raporu.
smear kultur orda yapılması zorunlu dısardan kabul etmıyolar . 15 gune cıkıyor sanırım. hersey hazır olduktan sonra asımala raporunun cıkmasıda 7-10 gunu bulurcanim aynen sperm ve hsgyi kabul ettiler kan usg tamam sadece smear ve kultur kaldi.onlari yaptrcam ama adet bitiminden 1 hafta sonra oluyormus.7sinde jinekologa gidecegim.onun.sonuclari mi gec cikiyor? olmadi onlari disarda yaptirayim.asilama raporu dosya tamamlandiktan sonra nekadar surede cikiyor
akciğer filmini tüp için istiyolar aşılamada gerek yok. 1 haftaya cıkar raporun . en fazla 10 gunakciger filmini asilamama icinmi istediler benden istemediler
Ben şuan Zeynep Kemal'de tüp bebek tedavisi için rapor hazırlıyorumsuan zeynep kamile giden tedavi surecinde olan var mi
Ben 2 aşılama yaptırdım Zeynep kamilde 3. İstemedim şuan tüp bebek için gün sayıyorum ama bence isterler yeniden tarihlilerin tarihi geçmiştir en fazla 6 ay geçerli tahliller canımKızlar ben 2.asılama için raporum hazırdı hatta ilaçları da aldım ama asilama yapamadım kısmet olmadı..bir sene oldu tabi ilaçların tarihi geçti o rapor ne durumdadir sizce..hala geçerli midir yoksa 3.asilama için tekrar rapor mu çıkarmam lazım. .
Tahlil sıkıntı değil de raporu tekrardan verirler mi ve de ilaçları yazarlar mi..2.asilama hakkımı aldım ama asilama yapamadım. .yeniden verirler mi 2.asilama raporu vsBen 2 aşılama yaptırdım Zeynep kamilde 3. İstemedim şuan tüp bebek için gün sayıyorum ama bence isterler yeniden tarihlilerin tarihi geçmiştir en fazla 6 ay geçerli tahliller canım
canim ben tahlillerimi tamamladim persemve cikacak insallah 10 gunde hazirladim cok sukir.cuma dosyayi teslim edicem aksilik olmazsa.adetimle birlimte asilama olacak.asilama tutmazsa ki tutmayacak muhtemelen ikinci asilma icin yeniden mi tahlil vemem gerekiyor birde hemen ikinci asilamai yapiyolarmi yoksa ara verip 1 adet gecmesi gerekiyormuBen 2 aşılama yaptırdım Zeynep kamilde 3. İstemedim şuan tüp bebek için gün sayıyorum ama bence isterler yeniden tarihlilerin tarihi geçmiştir en fazla 6 ay geçerli tahliller canım
kizlar dosya tamamlandiktan sonra infertiliteye randvu alacagizya ogun heyete giriyor dosya sanirim.kac gun sonra asilama raporu
Evet ben varım 2 martta dosyamı verdimsuan zeynep kamile giden tedavi surecinde olan var mi
asilammi tup bebekmi canim hayirli sonuclar alirsin insallah.Evet ben varım 2 martta dosyamı verdim
Normalde 1 haftada çıkıyomuş rapor ama benim adetim 7 Mart olduğu için 5 günde çıkcak adetin ilk günü gidicem ilaç tedavisi başlıcak allahtan hayırlısı maraton başlıyor bakalım
Yeniden tahlil vermiyorsun ama yeniden heyete gidiyo raporun ve 2. Adetinde başlanıyor yeniden ikinci aşılamaya rabbim inş seninki hayırlı olurda tutar benim tutmadıcanim ben tahlillerimi tamamladim persemve cikacak insallah 10 gunde hazirladim cok sukir.cuma dosyayi teslim edicem aksilik olmazsa.adetimle birlimte asilama olacak.asilama tutmazsa ki tutmayacak muhtemelen ikinci asilma icin yeniden mi tahlil vemem gerekiyor birde hemen ikinci asilamai yapiyolarmi yoksa ara verip 1 adet gecmesi gerekiyormu
Bende martın sonunda regli olucam ozaman başlıcam Allah nasip ederse tüp bebek için ilaç kullanmaya 17 martta heyete raporumu vericek tefli olana kadar çıkar inşEvet ben varım 2 martta dosyamı verdim
Normalde 1 haftada çıkıyomuş rapor ama benim adetim 7 Mart olduğu için 5 günde çıkcak adetin ilk günü gidicem ilaç tedavisi başlıcak allahtan hayırlısı maraton başlıyor bakalım
Benim aşılama canım ilk aşılamam olcak inşallah tutar dr.tayfun bey ihtimal vermiyorum ama deneyelim olmazsa direk tüp bebeğe geçeriz dediasilammi tup bebekmi canim hayirli sonuclar alirsin insallah.
Amin inş cnımBenim aşılama canım ilk aşılamam olcak inşallah tutar dr.tayfun bey ihtimal vermiyorum ama deneyelim olmazsa direk tüp bebeğe geçeriz dedi
Allahtan hayırlısı inşallah
Ben kaç kazak kaçtan yelek ördüm ve etrafımda bir sürü arkadaşım var hamile onların bebeklerine battaniye örücem rabbim benim kuzumada örmemi nasip etsin kurban olduğum allahım hepimize nasip etsin anne olmayı inş.evet beklemek zor ama okadar sitres yapma aşılamadada tüp bebebktede sitres yapmamak çok önemlioff kızlar beklemek çok sıkıcı zaman çabuk geçsin herşey bi anda Halolsun istiyorum örgülerle zaman geçirmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?