Zaten stres yapmamak ve kafa dağıtmak için yapıyorumBen kaç kazak kaçtan yelek ördüm ve etrafımda bir sürü arkadaşım var hamile onların bebeklerine battaniye örücem rabbim benim kuzumada örmemi nasip etsin kurban olduğum allahım hepimize nasip etsin anne olmayı inş.evet beklemek zor ama okadar sitres yapma aşılamadada tüp bebebktede sitres yapmamak çok önemli
tayfun beymi asilamayi yapacak normalde tup bebek bolumunde degilmiydi o?? ben direk infertilite 1 e gttim gizem die bi doktor vardi o bakti ultrasonla acaba asilamayi farkli doktormu yapacak..canim bende cuma insallah dosyayi verecegim.esimle mi gitmem gerekiyor.ulyrason hormon smer kultur esimin spermiogram ve kani.evlilik cuz fotkopisi nufus kayt ornegi birde nufus cuz fotkopisi hazirladim eksik birsey varmi.direk infertiloteye randevu alip teslim ediyoruz degilmi.Benim aşılama canım ilk aşılamam olcak inşallah tutar dr.tayfun bey ihtimal vermiyorum ama deneyelim olmazsa direk tüp bebeğe geçeriz dedi
Allahtan hayırlısı inşallah
Rahim filmi çektirdi mi onuda istiyorlar eşinle beraber gitmen gerekiyor dosya açtırmak için tayfun bey vardı infertilite de benim gittiğimde ama aşılama yi o mu yapcak bilmiyorum o karar vermişti aşılamayatayfun beymi asilamayi yapacak normalde tup bebek bolumunde degilmiydi o?? ben direk infertilite 1 e gttim gizem die bi doktor vardi o bakti ultrasonla acaba asilamayi farkli doktormu yapacak..canim bende cuma insallah dosyayi verecegim.esimle mi gitmem gerekiyor.ulyrason hormon smer kultur esimin spermiogram ve kani.evlilik cuz fotkopisi nufus kayt ornegi birde nufus cuz fotkopisi hazirladim eksik birsey varmi.direk infertiloteye randevu alip teslim ediyoruz degilmi.
demekki doktorlar degisiyor.rahim filmi var evet canim.hakkimizda hayirlisi olsun.2 asilama olmadan tup bebege gcilmiyormus.benim 2 tup bebek denemem var ozelde.ama yinede 2 asilama sarti var .gorunurde hic bir sorun yok.senin sorunun varmi canim.buarada kilo polikstik over icin sorun oluyor diye biliyorum.aslina bakarsan olacagi varsa herturlu oluyoRahim filmi çektirdi mi onuda istiyorlar eşinle beraber gitmen gerekiyor dosya açtırmak için tayfun bey vardı infertilite de benim gittiğimde ama aşılama yi o mu yapcak bilmiyorum o karar vermişti aşılamaya
Bende pko yokdemekki doktorlar degisiyor.rahim filmi var evet canim.hakkimizda hayirlisi olsun.2 asilama olmadan tup bebege gcilmiyormus.benim 2 tup bebek denemem var ozelde.ama yinede 2 asilama sarti var .gorunurde hic bir sorun yok.senin sorunun varmi canim.buarada kilo polikstik over icin sorun oluyor diye biliyorum.aslina bakarsan olacagi varsa herturlu oluyo
allah buyuk belki tutar.bende sirf rapor icin yaptracagim asilamayi.benimde umudum yokBende pko yok
İlk aşılamam olcak benim tutmicanı bilerek yaptırıyorum yinede allahtan ümit kesilmez
Yumurtalık rezervim az benim erken menopoz ihtimali var tutmazsa eğer vakit kaybetmeden tüp bebek düşünüyorum
rezerv azligi amh testiylemi anladin pemi yaşin kaç.direk tup bebek yaparlardi aslinda sana.Bende pko yok
İlk aşılamam olcak benim tutmicanı bilerek yaptırıyorum yinede allahtan ümit kesilmez
Yumurtalık rezervim az benim erken menopoz ihtimali var tutmazsa eğer vakit kaybetmeden tüp bebek düşünüyorum
bide birsey soracagim canim ben smear ve kulturu ozelde yaptrdim.bi arkadsim disardan kabul etmiyolqr dedi 3 ay once gtmis simdide oylemi biliyomusunBende pko yok
Amh ve fsh ile anlaşıldı 22 yaşındayım daha deneme amaçlı aşılamarezerv azligi amh testiylemi anladin pemi yaşin kaç.direk tup bebek yaparlardi aslinda sana.
Kabul etmiyorlar malesef ben kartal E.A.H.yaptırmıştım tahlilleri o ay gittim zeynep kamil e ama tekrar istemişlerdibide birsey soracagim canim ben smear ve kulturu ozelde yaptrdim.bi arkadsim disardan kabul etmiyolqr dedi 3 ay once gtmis simdide oylemi biliyomusun
yaa ciddenmi ben daha yeni yaptrdim ozelde.doktor bunlari disarida yaptirirsan ikisi ayri iki test smer ve kultur onu belirt.burda yaptrrsan skinti olmazda dedi.ben direk gttim ozelde yaptrdim beklmeyeyim diyeKabul etmiyorlar malesef ben kartal E.A.H.yaptırmıştım tahlilleri o ay gittim zeynep kamil e ama tekrar istemişlerdi
amin insallah.Amh ve fsh ile anlaşıldı 22 yaşındayım daha deneme amaçlı aşılama
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah kabul ederler benimki devlet onun için dir belki özeli kabul ederlersimdi kafama taktim smear ve kulturu kabul etmiyeceklermi yani.doktor niye oyle dediki.disarda smer ve kulur yaptiran var mi
nsallah canim bi yarin arayim olmadi persemve gdip yeniden veririm.doktor oyl demese budun verirdim zaman kaybetmis olacagim kabul etmezlerseİnşallah kabul ederler benimki devlet onun için dir belki özeli kabul ederler
Bide benim ilk smear da lezyon görülmüştü ondan tekrar istediler z.kamil de 3 defa smear verdim ben senden istemezler temiz çıktıysa fazla kafana takma herşey de bi Hayır vardırİnşallah kabul ederler benimki devlet onun için dir belki özeli kabul ederler
yarin cikacak sonucu gormedim henuz.nezqman baslayacaksin simdi sen.benm skinti cikmazsa 24 u adet olacagim.2.gunu baslanirBide benim ilk smear da lezyon görülmüştü ondan tekrar istediler z.kamil de 3 defa smear verdim ben senden istemezler temiz çıktıysa
9 u adet günüm bakalım gecikmezse 2. Gün başlıcakyarin cikacak sonucu gormedim henuz.nezqman baslayacaksin simdi sen.benm skinti cikmazsa 24 u adet olacagim.2.gunu baslanir
Ben smear yaptırdım kabul ettilersimdi kafama taktim smear ve kulturu kabul etmiyeceklermi yani.doktor niye oyle dediki.disarda smer ve kulur yaptiran var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?